Įkraunama...
Įkraunama...

Pradedančios vairuotojos

QUOTE(Pumcė Šmumcė @ 2012 05 09, 22:25)
pas mane polo.
tai vienas meistras pasakė, kad visai nesireguliuoja, ale pinigus paėmė, antram reguliuojant kažkas nutrūko  doh.gif
Žodžiu reik abi priekines keist. doh.gif

kai mano apziurinejo neeme ne cento, sake nieko nepadariau, tik paziurejau, ax.gif cia zibintu diagnostikai variau, nu gal del to kad per pazystama ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Pumcė Šmumcė @ 2012 05 09, 22:25)
pas mane polo.
tai vienas meistras pasakė, kad visai nesireguliuoja, ale pinigus paėmė, antram reguliuojant kažkas nutrūko  doh.gif
Žodžiu reik abi priekines keist. doh.gif

o kur zibintu jieskai pirkt?
Atsakyti
QUOTE(Pumcė Šmumcė @ 2012 05 09, 21:18)
Tai leidimo jokio negalima gauti iš policijos?

Absurdas kažkoks, įsivaizduoju kaip su tralu pusę dienos po servizus trankausi kelias dienas iš eilės

Man atrodo, kad galima, nueini ir pasakai, kad techniniai apziurai, o patikrint tai jie negales ar varei masina ar ne smile.gif Aisku jei eisi kas savaite, tai speju nelabai gerai bus smile.gif
Atsakyti
Čia radau kžk TA puslapy: Techninės apžiūros rezultatų kortelė (ataskaita) su joje nurodytais techninės apžiūros metu nustatytais dideliais ir (ar) draudžiančiais eksploatuoti trūkumais nesuteikia teisės eksploatuoti transporto priemonės.

Lopas man tą TA varė, tipo asas, paskambinau ir pareikalavau pasakyt iš kur jis žino, kad galiu važinėt su tuo lapu, tai dar įsižeidė, tipo ką aš nežinau, šitiek metų vairuoju. Niekuo neina pasitikėt. Žodž, reik greičiau varyt plaut tą variklį, blyn seniai būčiau nusiplovus jei nebūtų žadėjęs nuvaryt pats. Negaliu kaip susinervinau, tik šito man ir trūko šiand. Jau aš tai tikrai neimsiu jokių leidimų, važiuosiu iki plovyklos, o paskui iki TA.
Bet ta ataskaita tai irgi idijotiškai padaryta. Iš to parašymo labai lengvai galima suprast, kad gali važinėt. O kad nesuteikia teisės važinėti tai neparašyta. gun_bandana.gif tai iš kur čia suprast, jei nesugeba parašyt, durnina eilinį kartą. pradedu nekęst mentų.
Papildyta:
QUOTE(B.r.i.u.n.e.t.e @ 2012 05 09, 21:37)
Man atrodo, kad galima, nueini ir pasakai, kad techniniai apziurai, o patikrint tai jie negales ar varei masina ar ne smile.gif Aisku jei eisi kas savaite, tai speju nelabai gerai bus smile.gif

Bet tai koks tikslas išdavinėt tuos leidimus jei jie net nežiūri į tą mašiną?? Jūs man paaiškinkit. Gal aš su kokiu visišku trandalietu nedegančiom lempom, sutrūkusiom žarnelėm ar dar kokiu biesu atvažiuosiu ir paprašysiu leidimo. Juk jie netikrins tos mašinos, tai kam tas leidimas? Nuo jo niekas nepasikeičia. Aišku nebent už jį pinigus reik mokėt.
Atsakyti
QUOTE(Kliamka @ 2012 05 09, 21:42)

Bet tai koks tikslas išdavinėt tuos leidimus jei jie net nežiūri į tą mašiną?? Jūs man paaiškinkit. Gal aš su kokiu visišku trandalietu nedegančiom lempom, sutrūkusiom žarnelėm ar dar kokiu biesu atvažiuosiu ir paprašysiu leidimo. Juk jie netikrins tos mašinos, tai kam tas leidimas? Nuo jo niekas nepasikeičia. Aišku nebent už jį pinigus reik mokėt.

Tai tam ir yra, kad galetum nuvaryti masina i TA. Daroma prielaida, kad masina sutvarkyta, todel ir vaziuoti i apziura ir tam, kad sustabdzius policijai netektu moketi baudos paemi ta lapuka.
Atsakyti
QUOTE(B.r.i.u.n.e.t.e @ 2012 05 09, 21:46)
Tai tam ir yra, kad galetum nuvaryti masina i TA. Daroma prielaida, kad masina sutvarkyta, todel ir vaziuoti i apziura ir tam, kad sustabdzius policijai netektu moketi baudos paemi ta lapuka.

O jeigu tarkim reik pas meistrą nuvažiuot tai ką tada? neduos? atvažiuos servisas į namus? ayy idiotiška sistema ir tiek. geriau nediskutuokit su manim, nėr man dbr nuotaikos. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Kliamka @ 2012 05 09, 22:52)
O jeigu tarkim reik pas meistrą nuvažiuot tai ką tada? neduos? atvažiuos servisas į namus? ayy idiotiška sistema ir tiek. geriau nediskutuokit su manim, nėr man dbr nuotaikos. verysad.gif

vat ir as galvojau ot greit sutvarkysiub rankini ir pse, net negalvoj kad gali prisikabint del zibintu, neks net nepaminejo kad prie ju kabinasi ax.gif jooo g.gif buciau irgi sutvarkyt spejusi, ka padarysi yra kaip yra ka nors sugalvosim
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo arville: 09 gegužės 2012 - 21:01
Nervinuosi ir aš kelintą dieną.
bet mentų nekaltinu, tik bendrą tvarką.

nesąmonė. ką daryttt? doh.gif

lempas žiūrėjau pard. viena 150.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pumcė Šmumcė: 09 gegužės 2012 - 21:15
QUOTE(Pumcė Šmumcė @ 2012 05 09, 23:15)

nesąmonė. ką daryttt?  doh.gif

o savartinuose ziurejai, ten pigiau tik klausimas ar bus ax.gif as radau 60lt, tik va nepaklausiau ar uz abi ar cia viena, nu bet originalios ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo arville: 09 gegužės 2012 - 21:19
QUOTE(arville @ 2012 05 09, 21:17)
o savartinuose ziurejai, ten pigiau tik klausimas ar bus ax.gif

nespėjau.
o neturint TA kaži ar pasiseks apvažiuot, apžiūrėt... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Pumcė Šmumcė @ 2012 05 09, 22:15)

nesąmonė. ką daryttt?  doh.gif

Lempu paziurek keliose parduotuvese,kainos gali labai skirtis,priklausomai nuo gamintojo,tiekejo ir parduotuves antkainio.
Atsakyti
QUOTE(Pumcė Šmumcė @ 2012 05 09, 23:19)
nespėjau.
o neturint TA kaži ar pasiseks apvažiuot, apžiūrėt...  doh.gif

autobusu smile.gif juokauju, reiks prasyt ko kad pavezetu iki ,jug kazkaip tai reikia pirkt , o jeigu ka tai ir autobusu nuvaziuosiu, dar nespejau nuo ju atprast smile.gif
Atsakyti
QUOTE(denaxa @ 2012 05 09, 21:20)
Lempu paziurek keliose parduotuvese,kainos gali labai skirtis,priklausomai nuo gamintojo,tiekejo ir parduotuves antkainio.

Man didesnė bėda, kad išmetimas kliuvo.
Šian komp. diagnostikai varė , ir nesidavė mašina apžiūrima..
Ryt bandysiu eit su vaiku kitoj vietoj susitart. Bet kaip mašiną atvaryt. O jei ir čia kompo neprisileis, ką tada darysiu doh.gif
Papildyta:
QUOTE(arville @ 2012 05 09, 21:23)
autobusu smile.gif  juokauju, reiks prasyt ko kad pavezetu iki ,jug kazkaip tai reikia pirkt , o jeigu ka tai ir autobusu nuvaziuosiu, dar nespejau nuo ju atprast smile.gif

Juokas pro ašaras. Autikas neina į visokius užkampius, taksas į vieną galą plėš po 7-8 Lt.
Vyras darbo dienom t.y. laužyno darbo laiku irgi negali "plavinėt". Darbo vietą reik saugot
Atsakyti