QUOTE(Freke @ 2012 06 18, 21:30)
klysti ir tikrai ziauriai. kodel net ralyje vairuotojui reikalingas sturmanas? nes kazkam reikia padeti vaziuoti, susigaudyti kelio zenkluose. ir t.t.
ypac jei tas su dideliu stazu atvaziuoja i miesta, kur tarkim, daug gatviu remontuojama. arba i kita sali.
esu savo vyrui padejusi vairuoti, pasakydavau kur sukti, kokie zenklai ir t.t. ir nei vienas nei kitas tame blogo nematome. tam ir sedziu priekyje kad padeciau. nemokau ir neaiskinu kokia pavara vaziuoti, nes GPS ne visada teisingai veda
Prajuokinai

.Ar zinai,kodel ralyje sedi sturmanas?Nes per dideli greiti,vairuotojas nespeja visko suziureti .Ralistam tikrai nera del ko padeti susigaudyti zenkluose

.
Pirma karta girdziu,kad zmogus,sedintis priekyje ,reikalingas tam,kad padetu vairuoti.Kas tada tam zmogui teises dave,jei jam reikia pagalbos

?
O tavo vyras silpnaregis ar kaip,kad jam padeti vairuoti?Nepykit,merginos,bet tikrai nesuprantu tokiu dalyku,mano vyras vairuoja 10m.,nei kada reikejo man pagalbos,nei ka,jis viska speja suziureti,viska pamato,nes yra geras vairuotojas..pfu pfu pfu.
Papildyta:
QUOTE(Freke @ 2012 06 18, 22:15)
va tokiu dalyku niekad nedarau ir turbut nedarysiu,

bet kaip jau rasiau kelio zenklus nuvaziavimus padedu, nes esam su GPS tiek nugrybave kad geriau jau 4 akys ir zemelapis nei Tomas vedantis ten kur nenori
Jei kalbi apie kita sali,tai tada be abejo,kad nieko nezinai,nei kur eiti,nei kur vaziuoti,bet tai nera vadovavimas,kaip vairuoti,ar mokinimas,apie ka mes ir kalbam,o elementarus dalykas,bendrai stengiesi susigaudyti gatveses ir tiek.
O gyvenant cia tai vyksta,tai tokiu atveju,uz vairo sedi nemokantis vairuoti

.