Įkraunama...
Įkraunama...

Pradedančios vairuotojos

oi, vos nepražiopsojau, kad šiandien mano vairavimo egzamino išlaikymo metinės ! valio bigsmile.gif clap.gif
Atsakyti
QUOTE(Pumcė Šmumcė @ 2012 06 18, 17:28)
Nugi matyt ne šiaip be vyro esat biggrin.gif

lotuliukas.gif is kur cia istraukei lotuliukas.gif ?Turiu as vyra,turiu wink.gif,nepavyko,gyvate,nuodus ileisti tongue.gif .
Atsakyti
merginos, kas cia dabar unsure.gif
Atrodo ne pilnatis tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Pumcė Šmumcė @ 2012 06 18, 17:28)
taip... būna kad pavargęs, tolimas kelias, važiuojam į naują vietą ir t.t. tada tikrai "pavadovauju" vyrui, nes sėdėdama keleivio sėdynėj mažiau dirbu,nei jis.

Geram vairuotojui nereikia,kad jam kas vadovautu rolleyes.gif .
Atsakyti
QUOTE(KTK @ 2012 06 18, 20:59)
Geram vairuotojui nereikia,kad jam kas vadovautu  rolleyes.gif .

klysti ir tikrai ziauriai. kodel net ralyje vairuotojui reikalingas sturmanas? nes kazkam reikia padeti vaziuoti, susigaudyti kelio zenkluose. ir t.t. ypac jei tas su dideliu stazu atvaziuoja i miesta, kur tarkim, daug gatviu remontuojama. arba i kita sali.

esu savo vyrui padejusi vairuoti, pasakydavau kur sukti, kokie zenklai ir t.t. ir nei vienas nei kitas tame blogo nematome. tam ir sedziu priekyje kad padeciau. nemokau ir neaiskinu kokia pavara vaziuoti, nes GPS ne visada teisingai veda ax.gif
Atsakyti
Šiandien esu labai penkinta biggrin.gif Mano manymu puikiai vairavau ir vyras labai gyrė.
Aš savo vyrui seniau niekada nenurodinėdavau kaip važiuoti. Kai ėmiau vairuoti pati, viskas pasikeitė. Vyras važiuoja, o aš kartu su juo dairausi, žiūriu į veidrodėlį, sakau, kad praleistų mašiną ir pan. Kartais atrodo, kad net spaudau pedalus, kurių prie manęs nėra doh.gif Mane tai net nervina. Seniau atsipūtusi sėdėdavau keleivio vietoje ir dairydavausi į vaizdus pro langą. Dabar "vairuoju" kartu su vyru.
Atsakyti
Nors vairuoju jau nemažai metų, bet vis pas jus užsuku biggrin.gif , kartais kur trigrašį įkišu. Turiu prisipažinti, kad man labai trukdo, jei kas šalia vadovauja. Kadangi būnu susikaupusi, viską aplink stebiu, - jei kas šūkteli - "kairėj mašina" - aš atkreipiu dėmesį ne į mašiną - ją ir taip matau, o į pasakytus žodžius. Šiuo požiūriu esu labai nemoteriška - keli darbai vienu metu ne man. Negi aš čia viena tokia?
Atsakyti
QUOTE(Nireglina @ 2012 06 18, 21:36)
Šiandien esu labai penkinta  biggrin.gif  Mano manymu puikiai vairavau ir vyras labai gyrė.
Aš savo vyrui seniau niekada nenurodinėdavau kaip važiuoti. Kai ėmiau vairuoti pati, viskas pasikeitė. Vyras važiuoja, o aš kartu su juo dairausi, žiūriu į veidrodėlį, sakau, kad praleistų mašiną ir pan. Kartais atrodo, kad net spaudau pedalus, kurių prie manęs nėra  doh.gif  Mane tai net nervina. Seniau atsipūtusi sėdėdavau keleivio vietoje ir dairydavausi į vaizdus pro langą. Dabar "vairuoju" kartu su vyru.

va tokiu dalyku niekad nedarau ir turbut nedarysiu, ax.gif bet kaip jau rasiau kelio zenklus nuvaziavimus padedu, nes esam su GPS tiek nugrybave kad geriau jau 4 akys ir zemelapis nei Tomas vedantis ten kur nenori doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Freke @ 2012 06 18, 21:30)
klysti ir tikrai ziauriai. kodel net ralyje vairuotojui reikalingas sturmanas? nes kazkam reikia padeti vaziuoti, susigaudyti kelio zenkluose. ir t.t.

ypac jei tas su dideliu stazu atvaziuoja i miesta, kur tarkim, daug gatviu remontuojama. arba i kita sali.

esu savo vyrui padejusi vairuoti, pasakydavau kur sukti, kokie zenklai ir t.t. ir nei vienas nei kitas tame blogo nematome. tam ir sedziu priekyje kad padeciau. nemokau ir neaiskinu kokia pavara vaziuoti, nes GPS ne visada teisingai veda ax.gif

Prajuokinai biggrin.gif .Ar zinai,kodel ralyje sedi sturmanas?Nes per dideli greiti,vairuotojas nespeja visko suziureti .Ralistam tikrai nera del ko padeti susigaudyti zenkluose lotuliukas.gif .

Pirma karta girdziu,kad zmogus,sedintis priekyje ,reikalingas tam,kad padetu vairuoti.Kas tada tam zmogui teises dave,jei jam reikia pagalbos g.gif ?
O tavo vyras silpnaregis ar kaip,kad jam padeti vairuoti?Nepykit,merginos,bet tikrai nesuprantu tokiu dalyku,mano vyras vairuoja 10m.,nei kada reikejo man pagalbos,nei ka,jis viska speja suziureti,viska pamato,nes yra geras vairuotojas..pfu pfu pfu.
Papildyta:
QUOTE(Freke @ 2012 06 18, 22:15)
va tokiu dalyku niekad nedarau ir turbut nedarysiu,  ax.gif bet kaip jau rasiau kelio zenklus nuvaziavimus padedu, nes esam su GPS tiek nugrybave kad geriau jau 4 akys ir zemelapis nei Tomas vedantis ten kur nenori doh.gif  lotuliukas.gif

Jei kalbi apie kita sali,tai tada be abejo,kad nieko nezinai,nei kur eiti,nei kur vaziuoti,bet tai nera vadovavimas,kaip vairuoti,ar mokinimas,apie ka mes ir kalbam,o elementarus dalykas,bendrai stengiesi susigaudyti gatveses ir tiek.
O gyvenant cia tai vyksta,tai tokiu atveju,uz vairo sedi nemokantis vairuoti biggrin.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo KTK: 18 birželio 2012 - 21:27
zinove lotuliukas.gif sturmanas ne tik del greicio. daznai ten greitis nebuna toks jau didelis. o tam kad garsiai skaitytu legenda. kelio knyga. t.y. sakytu kur vaziuoti.

as ir nerasiau kad vadovauju. as jam padedu. isivaizduok per diena nuvaziuoti 1800km i viena puse. kaip manai koks pastabumas buna? arba kita situacija. atvaziuoju nebuves metus i Mindaugo prsp. Kaune. ten koks nors apvaziavimas apylankos ir t.t. piko metas masinu belenkiek spustis grustys. nepadesi vyrui su zenklais? jei is tavo sono geriau matosi? silpnaregyste nesiskundzia mato tikrai gerai. ko nepasakyciau apie tamsta,

ir jei jau girtis tai galiu ir as. vyras 14 metu oficialiai teises turi be ju nuo 14 vazineja kategorija ne tik B bet kitu daugiau yra. 7 metai automobiliu sporte dalyvauja. taip kad nereik manes mokinti kas kur ir kaip. susigaudau ir be tamstos pagalbos mirksiukas.gif man vadovavo apie begius sankabas gal metus max du. issodinau prie kryzkalnio ir nuvaziavau. baigesi mokslai. beje pati vairuoju 12 metu. gana intensyviai.
Atsakyti
I tema - draugas vairuoja dideli visureigi. Vaziuoja karta su zmona, masinu nedaug, automatine pavaru deze, atsiputes, atsiloses vairuoja neskubedamas. Arteja sviesoforas, dega raudonas. Jis pristabdo, iki priesais vaziuojancio automobilio dar pakankamas atstumas, rieda, ir staiga zmona sedinti desinej "stabdyyyyk". Pasirodo priesais vaziuojantis automobilis buvo su nediduke, zema priekaba, ir draugas tiesiog budamas auktoj masinoj, atsiloses, nepastebejo jos. Jei ne zmona, tai turetu pirma per savo 13 metu vairavimo staza avarija smile.gif
Atsakyti
Gal tas "padėjimas" vairuoti priklauso nuo pačio vairuotojo-reikia jam, kad kažkas šone sėdėdamas padėtų, ar ne.
Maniškiui tikrai to nereikia, kažkada gavau barti, kai surikau "STABDYK" ir, manau, jis buvo teisus. Jis pats viską puikiai matė ir stabdė.
Pasitikiu savo vyru, vairuoja jis puikiai daugybę metų (3*tfu smile.gif) ir nesakau niekada, koks ženklas, kada pasukti ir pan.
Bet jei kažkam to reikia, nieko gal čia blogo nėra-net nežinau.
Atsakyti