Įkraunama...
Įkraunama...

Pradedančios vairuotojos

QUOTE(Taurė @ 2012 06 24, 19:34)

Ir aišku paralelinis parkingas

Kas tai?
Atsakyti
QUOTE(Nireglina @ 2012 06 24, 21:43)

as toki parkinga isivaizduoju SONINIU. kai reikia pastatyt masina prie borto.sonu.
tegu pataiso jei klystu. ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Dark Elf*: 24 birželio 2012 - 21:06
Ir aš taip pagalvojau g.gif
Atsakyti
QUOTE(Nireglina @ 2012 06 24, 23:55)
Ir aš taip pagalvojau  g.gif

Sita tai man reiketu pasitreniruot.. galu tikrai nepastatyciau. man pasiseke,kad per egza regitroje sis parkavimas neispuole. kai laukiau eiles ,kad fotkintis teisems..girdejau panos dvi islaike,ir irgi labai buvo laimingos,kad neipuole sitas parkavimas. mastau nuvaryt i kokia aikstele..ir pasitreniruot dar.. bet va.. kurioje mokiausi su instruktoriu.. neleidzia.. reikes matyt pajungti instruktoriu,kad leistu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*Dark Elf* @ 2012 06 24, 14:05)
as toki parkinga isivaizduoju SONINIU. kai reikia pastatyt masina prie borto.sonu.
tegu pataiso jei klystu. ax.gif

Va http://www.youtube.c...h?v=199QsWyBhpo man kolkas tai žiauru, nemoku ir bijau. Per egzaminą privaloma sustoti ne toliau nei 30cm nuo šaligatvio, užvažiuoti ir paliesti irgi negalima unsure.gif
Aš gal išverčiau ne taip, soriukas, nes nežinau kaip lietuviškai vadinasi toks parkingas doh.gif
Papildyta:
QUOTE(*Dark Elf* @ 2012 06 24, 16:55)
Sita tai man reiketu pasitreniruot.. galu tikrai nepastatyciau. man pasiseke,kad per egza regitroje sis parkavimas neispuole. kai laukiau eiles ,kad fotkintis teisems..girdejau panos dvi islaike,ir irgi labai buvo laimingos,kad neipuole sitas parkavimas. mastau nuvaryt i kokia aikstele..ir pasitreniruot dar.. bet va.. kurioje mokiausi su instruktoriu.. neleidzia.. reikes matyt pajungti instruktoriu,kad leistu smile.gif

Bandysiu ir aš treniruotis. Tik mb mašina labai didelė, su jo persunku, bet kai pramoksiu su instruktorium, gal nebebijosiu taip unsure.gif Musu gatvėse kitaip mašinos nepasistatysi, todėl išmokti privaloma taip parkuotis.
Papildyta:
Tokie vaizdeliai kasdienybe http://www.youtube.c...feature=related doh.gif Aisku per testa taip nereikes, bet gyvenime prireiks. Uztai masinas apsikabinejam visom imanomom apsaugom unsure.gif
Atsakyti
Žiūrite į apsukas, kad pakeisti pavarą? Kokiam apsukų dydžiui esant, keičiat pavaras iš/į mažesnę/didesnę?
Atsakyti
QUOTE(Singė @ 2012 06 25, 06:32)
Žiūrite į apsukas, kad pakeisti pavarą? Kokiam apsukų dydžiui esant, keičiat pavaras iš/į mažesnę/didesnę?

kai būna virš 20
Atsakyti
QUOTE(Singė @ 2012 06 25, 07:32)

Siaip jau is masinos darbo garso jauciasi kada reikia keisti pavaras.Nu, jei taip grubiai, tai keiciu kai beveik 3tukst. apsuku rodo i didesne, kitaip trukcioja.Tai kazkaip kartais truksta 6 pavaros greit vaziuojant biggrin.gif Nors su masina viskas tvarkoj, viska patikrino.
Atsakyti
As vakar pastebejau, kad kai vaziuoju su teciu naudoju laisva pavara (jo ytaka) kai vaziuoju viena-vaziuoju tvarkingai doh.gif Gal del to, kad visi su kuriais teko vaziuot (isskyrus instruktoriu) primigtynai kisa ta laisva pavara biggrin.gif pasiduodu spaudimui blush2.gif
Pas mane pagaliau praejo baimiu laikotarpis ir gryzo noras ir malonumas vairuoti thumbup.gif
Atsakyti
aš su laisvu važiuoju savam mieste, savais keliais. kur žinau, kad pakalnė be įeinančių posūkių, kada žinau, kad ten ar ten, prasideda gyvenvietė, jungiu laisvą iki jos, kolpasiekiu 50 greitį, mieste prie sankryžų...
Atsakyti
QUOTE(Singė @ 2012 06 25, 07:32)

Siaip neziuriu, stengiuosi orentuotis pagal varyklio garsa ir greiti.
Pavadu perjunginejimas dar priklauso ir nuo automobilio techniniu parametru.
Siaip keiciu kaip yra mazdaug 2 200 apsuku, bet jei vaziuoju i ikalne tai tada jau laukiu kol pasieks ir 3 000 ar daugiau. Vaziuojant nuokalne atitinkamai apsukos gali buti mazesnes.
Atsakyti
aš stengiuosi neperjungt pavaros kildama į kalną. padarau tai dar būdama įkalnėj g.gif
Atsakyti