Įkraunama...
Įkraunama...

Pradedančios vairuotojos

QUOTE(Pumcė Šmumcė @ 2012 06 27, 19:26)

Aha,pasiseke drinks_cheers.gif Nes uz tokius dalykus paprastai is egzamino ismeta,kaip uz kritine skaiciuoja... ax.gif O vyras (Dark Elf) tai saunuolis-nevairuojantis,ir pastebi,kas negerai,issilaikytu teises-manau,butu puikus vairuotojas... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*Dark Elf* @ 2012 06 27, 20:21)
mirksiukas.gif Na jei jis butu toks prastas,ar islaikyciau is pirmo karto?  bigsmile.gif per egza man atrodo irgi taip dariau. ir nieko man nepasake.

Tikrai negalėjot taip Regitroj važiuot, iškart sustabdytu
Papildyta:
QUOTE(Pumcė Šmumcė @ 2012 06 27, 20:38)
tikiuos, kol man reiks nuolatinio atšauks tą nesąmonę.
nes ir taip sugaišau teisėm nemažai laiko, išleidau nemažai pinigų ir išeikvojaunervinių lastelių  doh.gif

O aš , jei jau tektu išklausyt tuos kursus, tai norečiau pasirinkti pati kur eiti, o ne ten kur atseit kažkokios įmonės "laimėjo" kažkokį konkursą, jei jau moku pinigus, tai noriu pati spresti kam
Atsakyti
Aš vis tiek to paties paklausiu ax.gif Ar tikrai tą įstatymą jau priėmė, nes iki šiol tik svarstė tokią galimybę?
Atsakyti
QUOTE(Nireglina @ 2012 06 27, 21:05)
Aš vis tiek to paties paklausiu ax.gif  Ar tikrai tą įstatymą jau priėmė, nes iki šiol tik svarstė tokią galimybę?

Taip patvirtino tą įstatymą, tik nerandu dabar greit nuorodos, kažkas iš merginu būvo įkeles anksčiau, jes surasiu įkelsiu
Atsakyti
Regitra lyg nieko dar nerašo
Atsakyti
QUOTE(Vėja2 @ 2012 06 27, 19:45)
O aš  , jei jau tektu išklausyt tuos kursus, tai norečiau pasirinkti pati kur eiti, o ne ten kur atseit kažkokios įmonės "laimėjo" kažkokį konkursą, jei jau moku pinigus, tai noriu pati spresti kam

drinks_cheers.gif aš irgi.

O kultūros keliuose tai aš nepasigendu, man pakankamai. rolleyes.gif Kaip tik daug kas praleidinėja ypač kai dbr kamščiai, nors patys pagrindiniu keliu važiuoja, bet mato, kad šalutiniam eilės galo nematyt ir praleidžia. Tik aš pati turbūt nedrįsčiau keist taisyklių, stabdyt ir praleidinėt kai man pagrindinis blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Pumcė Šmumcė @ 2012 06 27, 19:26)

doh.gif

QUOTE(denaxa @ 2012 06 27, 19:41)
Aha,pasiseke drinks_cheers.gif  Nes uz tokius dalykus paprastai is egzamino ismeta,kaip uz kritine skaiciuoja... ax.gif O vyras (Dark Elf) tai saunuolis-nevairuojantis,ir pastebi,kas negerai,issilaikytu teises-manau,butu puikus vairuotojas... smile.gif

blink.gif rimtai? tai gal tikrai nedriau taip biggrin.gif na esme tame..kad vazineju taip.
o MB.. dziaugciaus jei islaikytu..as jam ta pati padaryciau. KO CIA GESTI?,kodel pavara jungi posuky? kodel vaziuoji kaip vezlys? (zenklas ne daugiau 40)
pravaziavau posuki.. 2 kartus.. nes pirma karta jo nepastebejau..ir ant 3 pavaros negalejau jau susimazinti iki pirmos i siaura taka..o antra karta zmones ejo per visa ta taka..irgi negerai. tai rekimo buvo. geai kad eitu mokytis.paziureciau kaip jis vazinetu.
Atsakyti
QUOTE(*Dark Elf* @ 2012 06 27, 21:18)
doh.gif
blink.gif rimtai? tai gal tikrai nedriau taip biggrin.gif na esme tame..kad vazineju taip.
o MB.. dziaugciaus jei islaikytu..as jam ta pati padaryciau. KO CIA GESTI?,kodel pavara jungi posuky? kodel vaziuoji kaip vezlys? (zenklas ne daugiau 40)
pravaziavau posuki.. 2 kartus.. nes pirma karta jo nepastebejau..ir ant 3 pavaros negalejau jau susimazinti iki pirmos i siaura taka..o antra karta zmones ejo per visa ta taka..irgi negerai. tai rekimo buvo. geai kad eitu mokytis.paziureciau kaip jis vazinetu.

kad ir kaip važinėtų vistiek įsivaizduotų,kad geriau už tave doh.gif
pas kasantrą smegenai taip sufokusuoti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Nireglina @ 2012 06 27, 20:05)
Aš vis tiek to paties paklausiu ax.gif  Ar tikrai tą įstatymą jau priėmė, nes iki šiol tik svarstė tokią galimybę?

Aha, nuo 2013 sausio 1 d. turi isigalioti ta nauja tvarka. Bet kolkas neaiski ta tvarka, nes turi buti igyvendinantis aktas, kurio nera mano ziniomis smile.gif
Atsakyti
Va radau http://auto.delfi.lt...s.d?id=57340971
Pataisos patvirtintos, tik galios nuo 2013 metų, jei iki to laiko dar ko nesugalvos
Atsakyti
QUOTE(Vėja2 @ 2012 06 27, 22:52)
Va radau http://auto.delfi.lt...s.d?id=57340971
Pataisos patvirtintos, tik galios nuo 2013 metų, jei iki to laiko dar ko nesugalvos

Kiek prisimenu tai atidėjo iki sausio. Iki sausio turi apsispręst kokia bus tvarka, bet jei gerai užbaliavos per Kalėdas tai vėl nieko nenuspręs, nesusitars ir vėl atidės iki nežinia kada. Čia amžinas klausimas būti ar nebūti. aj irnesakyk.gif man dzin.
Atsakyti
QUOTE(Kliamka @ 2012 06 28, 00:08)
Kiek prisimenu tai atidėjo iki sausio. Iki sausio turi apsispręst kokia bus tvarka, bet jei gerai užbaliavos per Kalėdas tai vėl nieko nenuspręs, nesusitars ir vėl atidės iki nežinia kada. Čia amžinas klausimas būti ar nebūti. aj irnesakyk.gif man dzin.

man ir gi hihihi.gif kol nuolatiniu reikes, ta tvarka dar 100kart keisis irnesakyk.gif

As po truputi pradedu planuotis tolimesne kelione, vaziuosiu tik su augintiniu biggrin.gif ir visiskai nezinomais keliais, i miesta kur nesu buvus doh.gif lotuliukas.gif turetu buti linksma lotuliukas.gif

Musu kaime ciudai vyksta biggrin.gif pastate sviesofora..pajunge ir...uzkiso masinom visa miesta lotuliukas.gif pasirodo prie pereju sudejo mygtukus, kad pestieji patys zalia sviesa isijungtu doh.gif tai jie ir jungesi..pastoviai lotuliukas.gif iis geru noru naudos 0 dabar tik mirksi ir tiek doh.gif gudrociai padare 3pesciuju perejas pagrindinej gatvej mazdaug kas 20m mastau.gif fool.gif cia vadinasi maxima norejo pasidaryti, kad masinom ir zmonem butu lengviau prie jos prieiti/privaziuoti doh.gif
Atsakyti