Įkraunama...
Įkraunama...

Skydliaukės hipofunkcija (tiroiditas)

QUOTE(laureta @ 2012 07 02, 22:23)

nepamirskite saves palepinti. manau kad skydliaukes problemos pagydomos. As juk pagijau.  smile.gif

4u.gif bet gal jums net neteko gert tiroksino ir neturit tiroidito? unsure.gif
su tiroiditu skydliaukes problemos deja nepagydomos

mane tai kaip nervina ta alergine sloga ir nosis vis uzsikimsusi doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lucero: 03 liepos 2012 - 05:56
QUOTE(Lucero @ 2012 07 03, 06:46)
4u.gif  bet gal jums net neteko gert tiroksino ir neturit tiroidito? unsure.gif
su tiroiditu skydliaukes problemos deja nepagydomos

as vartojau Levothyroxine 6 menesius.

as kalbejau apie laikinus sutrikimus. Zinau, kad buna labai dideliu problemu su skydliauke ir deja, nepagydoma. Telieka visa gyvenima vartoti vaistus.

neatmetu galimybes viesedama LT pasidaryti pilnai tyrimus (visokeriopus) del skydliaukes. tik vat nezinau pas ka kreiptis Vilniuje ir kokiu prasyt tyrimu (tiksliau nezinau kaip lietuviskai vadinasi).
Atsakyti
Labas Saulute, kaip sveikata, nuotaikos? smile.gif
man tai pmsine depresija kazkokia uzejo, dar pilnatis doh.gif
Atsakyti
QUOTE(laureta @ 2012 07 03, 07:01)
as vartojau Levothyroxine 6 menesius.

as kalbejau apie laikinus sutrikimus. Zinau, kad buna labai dideliu problemu su skydliauke ir deja, nepagydoma. Telieka visa gyvenima vartoti vaistus.

neatmetu galimybes viesedama LT pasidaryti pilnai tyrimus (visokeriopus) del skydliaukes. tik vat nezinau pas ka kreiptis Vilniuje ir kokiu prasyt tyrimu (tiksliau nezinau kaip lietuviskai vadinasi).

sveika, patariu santaruose gyd Abraitiene
pagrindiniai tyrimai is veninio kraujo-TTh, laisvas tiroksinasLT4, trijodtironinasT3,
ATPO -del tireoidito atmetimo
ir echoskopija,
jei kas dar domina, klausk. 4u.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
kadangi tema apie skydliauke, tai gal kuri isivaizduosit, ar galiu as prisigalvot, ar is tiesu turiu problemu su skydliauke
kadangi man buna, jog akivaizdziai patinsta kaklas, bet kiek dariausi tyrimu: kraujo, slapimo, skydliakes visu atsakymai, kad esu visiskai sveika.
taciau manau, jog bunant virs 25 ir veido berimai ir ranku arba koju tinimas nera normalu g.gif

dabar vel pasidariau skydliaukes tyrimus tai ats
TSH 2,31
FT 17,2
ATPO 848,05
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo yellowlady: 04 liepos 2012 - 11:05
QUOTE(yellowlady @ 2012 07 04, 12:00)
Sveikos 4u.gif
kadangi tema apie skydliauke, tai gal kuri isivaizduosit, ar galiu as prisigalvot, ar is tiesu turiu problemu su skydliauke
kadangi man buna, jog akivaizdziai patinsta kaklas, bet kiek dariausi tyrimu: kraujo, slapimo, skydliakes  visu atsakymai, kad esu visiskai sveika.
taciau manau, jog bunant virs 25 ir veido berimai ir ranku arba koju tinimas nera normalu  g.gif

dabar vel pasidariau skydliaukes tyrimus tai ats
TSH 2,31
FT 17,2
ATPO 848,05

labukas
na tau yra - autoimuninis tiroiditas verysad.gif

kaip man bloga per tuos karscius negaliu
salta blogai, karsta blogai
nu kodel tas gyvenimas toks verysad.gif

ir isvis iki tiroksino vartojimo niekad neturedavau pulso virs simto o dabar daznai.........
Atsakyti
QUOTE(Lucero @ 2012 07 04, 12:12)
labukas
na tau yra - autoimuninis tiroiditas verysad.gif

kaip man bloga per tuos karscius negaliu
salta blogai, karsta blogai
nu kodel tas gyvenimas toks verysad.gif

ir isvis iki tiroksino vartojimo niekad neturedavau pulso virs simto o dabar daznai.........

Dekoju uz atsakyma. Dabar paskaiciau apie tiroidita, tai nesuprantu: manau, kad man tikrai ne uminis, o apie poumini raso, kad 2/3 praeina savaime, tai gal man neverta pergyventi? g.gif
Atsakyti
QUOTE(yellowlady @ 2012 07 04, 12:00)
Sveikos 4u.gif
TSH 2,31
FT 17,2
ATPO 848,05

Pas mane faktiskai tokia pati situacija, ATPO ne normos ribose - jau metai 50 tiroksino geriu kasdien 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(panterra9 @ 2012 07 04, 14:57)
Pas mane faktiskai tokia pati situacija, ATPO ne normos ribose - jau metai 50 tiroksino geriu kasdien  4u.gif

ir ar pasikeite ATPO rezultatai? nes metai vistiek netrumpas laikotarpis g.gif
Atsakyti
QUOTE(Lucero @ 2012 07 03, 07:30)
Labas Saulute, kaip sveikata, nuotaikos? smile.gif
man tai pmsine depresija kazkokia uzejo, dar pilnatis doh.gif

sveikute

va kasciai ir man nepatinka... bent nereiktu dirbi, o dabar....
Atsakyti
QUOTE(yellowlady @ 2012 07 04, 17:40)
ir ar pasikeite ATPO rezultatai? nes metai vistiek netrumpas laikotarpis  g.gif

Deja pasakyti negaliu , nes paskutiniai tyrimai daryti Gruodzio men 4u.gif Gydytoja sake sumazeti negali, tik dideti verysad.gif bet tiroksinas radikaliai pagerino savijauta
Atsakyti
QUOTE(panterra9 @ 2012 07 04, 19:22)
Deja pasakyti negaliu , nes paskutiniai tyrimai daryti Gruodzio men  4u.gif  Gydytoja sake sumazeti negali, tik dideti  verysad.gif  bet tiroksinas radikaliai pagerino savijauta

na as siaip prastai ir nesijauciu, tiesiog kad kai patinsta kaklas ar isberia tai nelabai kaip atrodau, bei diskomforta sukelia jei tinsta kojos, taciau siaip savijauta puiki: nei miego sutrikimu, nei nuovargio ar nervingumo
tai as kazkaip abejoju, kad man labai reiktu tiroksino, juolab kad ir seimos gydytoja man jo neskiria g.gif
Atsakyti