tavi suknelės medžiaga
wow, pavarei, moteriškeeee
žinojau, kad bus gerai, bet kad taaaip gerai, tiesa pasakius, nesitikėjau
Tai gi geras šalikėlis. Šaunuolė.
O dėl aguonų... na sakysim išmokau jas piešt jau. Peckinu jas jau 3 metai, tai gal laikas ir išmokti
O dėl aguonų... na sakysim išmokau jas piešt jau. Peckinu jas jau 3 metai, tai gal laikas ir išmokti
Matararaika, aišku išmoksi, dar nieks negimė mokėdamas. Tu šaunuolė
Elija, Molinuko ten 
Tavi, maladiec

Matararaikos irgi fainos aguonos, dramatiskos tokios
Tavi, maladiec
Matararaikos irgi fainos aguonos, dramatiskos tokios
tavi grazios aguonos
Matararaika tavo darbai superiniai
aguonos gerietes! tik nuotrauka tamsoka
- GRAZU!
Matararaika tavo darbai superiniai
QUOTE(Yyy @ 2012 05 16, 20:37)
aaa...nepažįstu tokio. Įdomu, kam bus naudojama ta medžiaga? Labai atsiprašau, bandysiu taktiškai pasakyti, tikrai nieko nenoriu įžeisti, bet pirmiausia reiktų dar daug praktikuotis ir pirma įvaldyti piešimą kontūru, nes mano nuomone, fono liejimas čia bendram vaizdui jau nepagelbės. Na nežinau, bet man labai nedailiai atliktas darbelis, tikrai dar manau reiktu kontūriuku bandyti apžaisti medžiagytę. Dar kart atsiprašau, čia tik mano nuomonė, nenoriu nieko supykdyti ir įžeisi. Visoms musm reikia praktikuotis.
Matararaika, nu labai gražūs darbeliai, jaučiasi stiliukas
Ačiū mergaitės už gražius žodžius
QUOTE(ELlJA @ 2012 05 17, 10:47)
aaa...nepažįstu tokio. Įdomu, kam bus naudojama ta medžiaga? Labai atsiprašau, bandysiu taktiškai pasakyti, tikrai nieko nenoriu įžeisti, bet pirmiausia reiktų dar daug praktikuotis ir pirma įvaldyti piešimą kontūru, nes mano nuomone, fono liejimas čia bendram vaizdui jau nepagelbės. Na nežinau, bet man labai nedailiai atliktas darbelis, tikrai dar manau reiktu kontūriuku bandyti apžaisti medžiagytę. Dar kart atsiprašau, čia tik mano nuomonė, nenoriu nieko supykdyti ir įžeisi. Visoms musm reikia praktikuotis.
kiek laiko tapai? Su kokiais dažais? Nes spalvytės tai tokios sodrios, tamsios. 
Net ir nezinau, ka ten pasiulyt, gal man pabandyt kazka, bet gal dar labiau pati pagadinsiu
QUOTE(Yyy @ 2012 05 17, 21:07)
Net ir nezinau, ka ten pasiulyt, gal man pabandyt kazka, bet gal dar labiau pati pagadinsiu
Nežinau nežinau, dar jei fonas nelygiai išsilies, tai iš vis bus nekažką.