Įkraunama...
Įkraunama...

Viskas apie šilko tapybą

tavi suknelės medžiaga thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif wow, pavarei, moteriškeeee blink.gif žinojau, kad bus gerai, bet kad taaaip gerai, tiesa pasakius, nesitikėjau thumbup.gif
Atsakyti
Aguonos tai klasiskos wub.gif wub.gif Zemai lenkiu galva notworthy.gif
Papildyta:
user posted image Nekokybiska foto,bet cia dar vienas salikelis blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
Tai gi geras šalikėlis. Šaunuolė.
O dėl aguonų... na sakysim išmokau jas piešt jau. Peckinu jas jau 3 metai, tai gal laikas ir išmokti smile.gif
Atsakyti
user posted image Mano dar tik tokios,bet juk po biskiuka ismoksiu ir as smile.gif
Atsakyti
Matararaika, aišku išmoksi, dar nieks negimė mokėdamas. Tu šaunuolė
Atsakyti
Elija, Molinuko ten biggrin.gif

Tavi, maladiec bigsmile.gif thumbup.gif

Matararaikos irgi fainos aguonos, dramatiskos tokios bigsmile.gif
Atsakyti
tavi grazios aguonos thumbup.gif

Matararaika tavo darbai superiniai wub.gif aguonos gerietes! tik nuotrauka tamsoka biggrin.gif - GRAZU!
Atsakyti
QUOTE(Yyy @ 2012 05 16, 20:37)
Elija, Molinuko ten biggrin.gif

aaa...nepažįstu tokio. Įdomu, kam bus naudojama ta medžiaga? Labai atsiprašau, bandysiu taktiškai pasakyti, tikrai nieko nenoriu įžeisti, bet pirmiausia reiktų dar daug praktikuotis ir pirma įvaldyti piešimą kontūru, nes mano nuomone, fono liejimas čia bendram vaizdui jau nepagelbės. Na nežinau, bet man labai nedailiai atliktas darbelis, tikrai dar manau reiktu kontūriuku bandyti apžaisti medžiagytę. Dar kart atsiprašau, čia tik mano nuomonė, nenoriu nieko supykdyti ir įžeisi. Visoms musm reikia praktikuotis. ax.gif

Matararaika, nu labai gražūs darbeliai, jaučiasi stiliukas 4u.gif kiek laiko tapai? Su kokiais dažais? Nes spalvytės tai tokios sodrios, tamsios. ax.gif
Atsakyti
Ačiū mergaitės už gražius žodžius
Atsakyti
Aciu mergaites uz pagyrimus smile.gif zinau,kad dar daug reikes mokintis kol ismoksiu nedrebinti rankos rolleyes.gif Tapau apie metus manau,bet cia kas pora menesiu vis koki salikeli isgaunu. Turiu drauge,kuri pataria ir pamokina ax.gif O dazai tai Marabu ir Jawana. Pirmas darbas tai blankus gavosi lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ELlJA @ 2012 05 17, 10:47)
aaa...nepažįstu tokio. Įdomu, kam bus naudojama ta medžiaga? Labai atsiprašau, bandysiu taktiškai pasakyti, tikrai nieko nenoriu įžeisti, bet pirmiausia reiktų dar daug praktikuotis ir pirma įvaldyti piešimą kontūru, nes mano nuomone, fono liejimas čia bendram vaizdui jau nepagelbės. Na nežinau, bet man labai nedailiai atliktas darbelis, tikrai dar manau reiktu kontūriuku bandyti apžaisti medžiagytę. Dar kart atsiprašau, čia tik mano nuomonė, nenoriu nieko supykdyti ir įžeisi. Visoms musm reikia praktikuotis.  ax.gif
Matararaika, nu labai gražūs darbeliai, jaučiasi stiliukas  4u.gif kiek laiko tapai? Su kokiais dažais? Nes spalvytės tai tokios sodrios, tamsios.  ax.gif

drinks_cheers.gif
Net ir nezinau, ka ten pasiulyt, gal man pabandyt kazka, bet gal dar labiau pati pagadinsiu g.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Yyy @ 2012 05 17, 21:07)
drinks_cheers.gif
Net ir nezinau, ka ten pasiulyt, gal man pabandyt kazka, bet gal dar labiau pati pagadinsiu g.gif biggrin.gif

Nežinau nežinau, dar jei fonas nelygiai išsilies, tai iš vis bus nekažką. ax.gif Gal rimtai tu pagelbėk, nes jei ten mergaitė kažką grandiozinio nori padaryti, tai gaila biškutį smile.gif rolleyes.gif
Atsakyti