Įkraunama...
Įkraunama...

Receptų knygos

Sveikutes wink.gif
Gal kas turit ir galit pasakyt atsiliepimus apie Beatos virtuvė knyga ? ax.gif Mano tevai pamate ja per tv ir susidomejo, tai sakau gal kaledom padovanojus... g.gif Ar geriau ta Lino receptu knyga? g.gif
Atsakyti
Lino knygą jau turiu,ji man turinio įvairove,dėl Beatos knygos esu girdėjusi tik atsiliepimus ,iš žmogaus kuris dalyvavo jos pristatyme.
Aš,prašiau,kad apibūdintų,ją,tepasake,kad labai ydomi,laip ydomūs jos receptai. 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
O kokia kaina Beatos knygos? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Agniska @ 2009 12 07, 15:57)
O kokia kaina Beatos knygos? 4u.gif

Nuorodele juk duota wink.gif dabar apie 50 lituku 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Koxamte @ 2009 12 07, 16:02)
Nuorodele juk duota wink.gif dabar apie 50 lituku  4u.gif

doh.gif ne visi mato ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Agniska @ 2009 12 07, 16:10)
doh.gif ne visi mato ax.gif

Niekis, pasitaiko lotuliukas.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Koxamte: 07 gruodžio 2009 - 17:10
mano brolis su mergina labai pamėgo gaminti visokius saldžius patiekalus, tai užsiprašė kokios kulinarinės. tai pradžioj rinkausi iš trijų: Lino, Beatos ir Nomedos. Nomeda iškart atkrito, nes jos receptai gal ir nieko, bet ten esmė ne gaminime. didžioji dauguma knygos sudaryta iš išgyvenimų, pokalbių, žodžiu relax. todėl man netiko. toliau Lino knyga man nepatiko tuo, kad trūko kažko paprasto, ten pas jį visokios imantrios žuvys, žodžiu nežinau, dar reiks pavartyt. Na o Beatos blogo gerbėja pati esu, tai man asmeniškai ta knyga pasirodė bevertė, nes galima drąsiai tuos pačius receptus susirankioti jos bloge. ir dar bijau to atveju kaip su Oliveriu, kad netyčia nerasi to, kas pas juos yprasta. tai va taip ir likau nieko nepešus.. doh.gif išvada: jei norit grynai griežtai kulinarinės knygos, kur vieni receptai, tai imkit Lino, o jei noris kažko mielo, jaukaus šilto, dar plius receptai tokie jaunatviški, tai imkit Beatos. O jeigu jūsų mamos dėl Nomedos laidų išprotėjusios labiau nei dėl maisto, imkit Nomedos smile.gif
Atsakyti
Turiu Beatos knygą, perskaičiau, visus receptus pažėjau, viskas paprasta, labai suprantama ir aišku. Viskas yra mūsų pardėse ir nieko nereikia papildomai galvot, ir mėgėjai ir pradinukai gali pasigaminti. Gaminau jau. Liuks žinokit. Rekomenduoju ir dovanai ir sau smile.gif
Šiaip sutinku kad blog'e yra info, bet maloniau kai šalia turi popierinį variantą... be tpo, gali savo info pridėti kad kitą kartą prisimintum smile.gif
Atsakyti
Turiu Beatos receptus: kaip ir nieko stebuklingo bet viskas lyg ir siek tiek kitaip, yra idomiu, nesunkiai pagaminamu patiekalu, yra visai naujoviu, bet visumoje man tai super, nes iki Oliverio as dar nepriaugau, tai man tokia knyga kaip tik- dziaugiames visa seima thumbup.gif
Atsakyti
Šiandien varčiau Nomedo knygą, tai įspūdžio tikrai nepaliko schmoll.gif
Tai kaip ir pasilieku prie Beatos knygos, tik reik dar realiai ją pamatyti 4u.gif
Atsakyti
Gimtadieniui gavau 2 "Didžiąsias virtuvės knygas", Alma literra, vieną perleisčiau už pusę kainos.
Atsakyti
Ir aš nevarčiau Beatos knygos,bet čia tiek gražių atsiliepimų,kad wub.gif nors žinau kuo mano visi knygų pavartymai baigiasi lotuliukas.gif virtuvėj darysiuos specialiai lentyną didelę vien knygoms drinks_cheers.gif
Atsakyti