mano brolis su mergina labai pamėgo gaminti visokius saldžius patiekalus, tai užsiprašė kokios kulinarinės. tai pradžioj rinkausi iš trijų: Lino, Beatos ir Nomedos. Nomeda iškart atkrito, nes jos receptai gal ir nieko, bet ten esmė ne gaminime. didžioji dauguma knygos sudaryta iš išgyvenimų, pokalbių, žodžiu relax. todėl man netiko. toliau Lino knyga man nepatiko tuo, kad trūko kažko paprasto, ten pas jį visokios imantrios žuvys, žodžiu nežinau, dar reiks pavartyt. Na o Beatos blogo gerbėja pati esu, tai man asmeniškai ta knyga pasirodė bevertė, nes galima drąsiai tuos pačius receptus susirankioti jos bloge. ir dar bijau to atveju kaip su Oliveriu, kad netyčia nerasi to, kas pas juos yprasta. tai va taip ir likau nieko nepešus..

išvada: jei norit grynai griežtai kulinarinės knygos, kur vieni receptai, tai imkit Lino, o jei noris kažko mielo, jaukaus šilto, dar plius receptai tokie jaunatviški, tai imkit Beatos. O jeigu jūsų mamos dėl Nomedos laidų išprotėjusios labiau nei dėl maisto, imkit Nomedos