Įkraunama...
Įkraunama...

Receptų knygos

Sveikos, gal kartais naudojatės kokia nors receptų tvarkymo programa savo kompiuteryje? Labai norėtųsi susideti mėgiamiausius receptus į viena vietą, kur būtų patogu juos peržiūrėti ax.gif Būsiu dėkinga, jei parašysit 4u.gif
Atsakyti
Paskutinis musu seimynos pirkinys 1000 geriausiu receptu, pirkom vokietijoje uz 10eur thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(olé @ 2005 05 13, 08:58)
gera naujiena - "Mary Berry's Complete Cookbook" jau verčiama į lietuvių kalbą ir turėtų šiemet pasirodyti knygynuose!  smile.gif

Tai gal jau dabar kas nors matė šią knygutę pasirodžiusią?

QUOTE(technikine @ 2005 08 20, 15:38)
Turiu viena neplona lietuviska knyga. Kainavo 40 Lt, buvo gaila, todel pasiskolinau, nuskanavau - ji kompiuteriniame formate, tik jei bus norinciu nezinau kaip permesti. E-pastui - kiek didoka...

Ir aš labai norėčiau šitos neplonos knygutės clap.gif blush2.gif /
Atsakyti
QUOTE(babouziuke @ 2005 11 28, 12:12)
Tai gal jau dabar kas nors matė šią knygutę pasirodžiusią?
Ir aš labai norėčiau šitos neplonos knygutės  clap.gif  blush2.gif /

galima per icq arba per msn persipusti. as irgi noreciau. gal technikine turi icq?
Atsakyti
Sveikutes! Gal galetumete patarti? Gavau uzduoti nupirkti dovanu receptu knyga. Pasizvalgiau keliuose knygynuose, bet taip nieko padoresnio ir neisiziurejau. Noretusi nupirkti kazkokia universalia knyga, o ne temine (sriubos, misraines ar pan.). Yra kelios universalios, bet labai brangios ir su labai imantriais receptais - neisitikinusi, kad tam, kad kazka pagaminti, butu imanoma gauti visus ingridientus. Susidomejau sioje temoje pamineta Valgiu enciklopedija, bet tokios knygynuose jau nemaciau. Sakau, gal lietuviskiems skrandziams tiktu italiski patiekalai? Nors tuose knygynuose, kuriuose buvau, jau irgi nemaciau tokios knygos. Kazkaip visokiu meksikietisku, azijietisku, kaukazietisku ir prancuzisku receptu pirkti nedristu. Pasimeciau truputi beieskodama blink.gif
Atsakyti
QUOTE(olé @ 2005 05 13, 09:58)
gera naujiena - "Mary Berry's Complete Cookbook" jau verčiama į lietuvių kalbą ir turėtų šiemet pasirodyti knygynuose!  smile.gif

Nu zinokit, suintrigavot, paskambinau ka tik i Alma Littera, ir man patvirtino, kad knyga pasirodys pries Kaledas tikrai!
Atsakyti
QUOTE(Zaliuoke @ 2005 11 30, 16:54)
Nu zinokit, suintrigavot, paskambinau ka tik i Alma Littera, ir man patvirtino, kad knyga pasirodys pries Kaledas tikrai!

http://www.knyguklub...irtuve_dk/12468
bigsmile.gif
thumbup.gif thumbup.gif Bet kaina tai irgi gera blink.gif Sakau gimtadieniui gal jau uzsiprasyti g.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Zaliuoke @ 2005 11 30, 16:54)

Bet kaina tai irgi gera 

Galima butu susikooperuoti ir nuskanuoti. ax.gif
Susirenkam visos kas norim knygos, susimetam po kokius 10 litu ir nusipirke nuskanuojam smile.gif (tikiuosi kokie 15 norinciu susirinks)
Tam kas skanuos, liks knyga uz varga 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(saullute @ 2005 12 22, 12:11)
Galima butu susikooperuoti ir nuskanuoti.  ax.gif
Susirenkam visos kas norim knygos, susimetam po kokius 10 litu ir nusipirke nuskanuojam smile.gif (tikiuosi kokie 15 norinciu susirinks)
Tam kas skanuos, liks knyga uz varga 4u.gif

544 lapai doh.gif

As tai tikiuosi gauti dovanu Kaledoms.. Jau uzsisakiau pas Kaledu seneli tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Zaliuoke @ 2005 12 22, 17:37)
544 lapai  doh.gif

As tai tikiuosi gauti dovanu Kaledoms.. Jau uzsisakiau pas Kaledu seneli  tongue.gif

Per koki menesi ir butu gatava smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dyka @ 2005 10 08, 21:11)
Sveikos, gal kartais naudojatės kokia nors receptų tvarkymo programa savo kompiuteryje? Labai norėtųsi susideti mėgiamiausius receptus į viena vietą, kur būtų patogu juos peržiūrėti ax.gif Būsiu dėkinga, jei parašysit 4u.gif

Gal tikrai kas zinot ar tai galima padaryti, nes ir as noriu. Seniai tokia mintis galvoj kirba.
Atsakyti
QUOTE(turtle @ 2005 12 19, 11:53)
bigsmile.gif
thumbup.gif  thumbup.gif Bet kaina tai irgi gera  blink.gif Sakau gimtadieniui gal jau uzsiprasyti  g.gif  bigsmile.gif

as manau verta investuoti...nusipirkau ir tikrai nesigailiu. knyga stora, grazios nuotraukos, geri receptai, nemazai vertingu patarimu. kaip mano vyras sako xvatit do konca zhyzni tongue.gif optimistas lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif pas mane kokios 5 tokios storio ir tipo knygos voliojas ir vis tiek negana wub.gif
Atsakyti