Įkraunama...
Įkraunama...

Svočių nameliai

QUOTE(Laurika5 @ 2012 05 28, 18:23)
Sveikos svočiutės, labai malonu gryžti į Jūsų temele, prieš du metus ir aš sukau galva ką gražaus ir mielo paruošti savo jauniesiems, dabar esame pakviesti ne piršliauti, o būti liūdininkais, na gal darbelis ir mažesnis, bet atsakomybė vistiek tenka man, nes vyras tiesiog neturi laiko. Skaičiau ir aš temutes, na aišku tų senųjų jau nebeskaičiau,nes ir taip jas mintinai žinau smile.gif ir ištiesų kaip ir dauguma galiu pasakyti, kad tie du metai pakeitė temute, nebekeliama darbelių pavyzdžių, nebekartojama ta pati informacija ir t.t. aišku tai iš kitos pusės labai patogu turėti savo paštuką, kur visi pavyzdžiai, bet va man dabar antra kart vėl laukti slaptažodžio kelis mėnesius nebėra laiko, vestuvės rugpjūčio mėnesį, dar ir krikštynoms ruošiuosi, nes dukrytei vis žadam šventę, o atidėliojam, nes vieni į piršlius kviečia, kiti į krikštatėvius, o savas vaikas dar be šventės, tad tą patį mėnesį ir krikštynos bus, darbo daug laukia, turiu savo scenariju iš praeito piršliavimo,daug diplomiuku, ir visokių smulkmenų dar likusių nuo anų vestuvių, bet norisi kažka naujesnio ir beto šie jaunieji visai ne tradicines vestuves daro, tad iš mano grynai tradicinių buvusių nelabai kas naudojama bus, nes skiriasi kaip diena ir naktis, tad ir vėl sėdžiu čia ir renku paskalas smile.gif gerąsias aišku smile.gif)).
  Ar po tokio posto nusipelnau isiprašyti į Jūsų būrį ?!!!

junkis junkis. oirmam puslapyje parasyt, kad jei nori pasto slaptazodzio, tai bet kuriai svociutei parasai per az ir gausi ji. nereikia tikrai cia n laiko bendrauti temoje. o dabar dauguma svociu susimeta i savo albumeli savo darbus ir duoda slaptazodi. o tas slapukavimas atsiradi todel, kad jaunosios labai jau smalsios ir viska nuziuri. tai kazkaip norisi padaryti staigmenu.
Atsakyti
ziurekit, o su tom pozom saldainiu popiereliai tik tie, kur paste yra. nu man rodos pas kazka maciau kitokius. situose labai daug spalvu - kazi ar uzteks dazu printinti, nes jau taip siaip sau spausdina.
gal kas galit kitokiu maketu imesti? skubiai reikia. prasau. ar nuoroda imeksit. aciu is anksto.
liko 4 dienos - darbu daug dar cool.gif
Papildyta:
ziulyte, jau matau, kad pas tae yra tu saldainiu ir graziom fotkem. ale jauciu, kad tu nerysyje. rodos, isvaziavus kazkur.
Atsakyti
QUOTE(pipiriuke30 @ 2012 05 25, 13:14)
Ačiū 4u.gif  Tikrai panaudosiu, nes labai patiko thumbup.gif

Aš savo vyresnėlių nesivešiu į vestuves, išvis juos paliksiu čia IE su mama, ji į mokyklą juos išleis, tam laikui atostogas paiims, kad su anūkais pabūt, o vat patį mažiausią, tai vešiuos, jam bus tik nepilni 4 mėn, tik turėsiu auklę, jai paliksiu pienuko, tikiuosi viskas bus ok ir mano mažiukas bus ramus vaikas rolleyes.gif Nedaug liko laukt, tai sužinosiu, ar bus ramiakas ax.gif

Mano panasi situacija, mano maziukui bus beveik 4men, tai vesiuos kartu nes maitinti reikia, o ir vyresnieji bus kart, tik nezinau kaip susitvarkyt reiks, nes jie hiperiai nerealus doh.gif Vestves jau ant nosies o darbu nepadarytu milijonai, skaitau skaitau ir nieko nerasau, tiesiog nespeju.
Atsakyti
Sveikos merginos, na prisnekejot per savaitgali jus cia:) as tai dabar krikstynu pasiruosime iklimpus na kita savaitele jau tikrai kibsiu i vestuves:) beja turbut imu kurt nauja temuke nes ziulyte atostogauja smile.gif
Atsakyti
Laukiam nauju namuciu thumbup.gif
Atsakyti
Tai sokie tokie tokie nameliai nelabaio tobuli bet vis nameliai:)
http://www.supermama...howtopic=845725
tai g pabaigiam situos ir keliames i naujus smile.gif
Atsakyti
Baigiam baigiam temute:)O mano mazylelis jau bus per vestuves 1,5 metu tai liks su seneliais... smile.gif
Atsakyti
Mano mergytei bus 1 i 4 men, tai irgi bus pas senelius smile.gif
Atsakyti
O as skaitau dabr apie vaikus jusu ir galvoju, gerai kad vaiku neturiu kol kas:) ir toki mintis bac: as juk du sunis turiu ir kur juos reiks padet:) reikes turbut tevu prasyt kad priziuretu smile.gif
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti