Įkraunama...
Įkraunama...

Svočių nameliai

QUOTE(Adelita @ 2012 05 16, 10:24)
Ne atsiunte man el. pastu, nes cia piesta kompiuteriu. Spauzdinsiu ant A3 formato lapo turbut ir desiu i remus, kabinsiu ar desiu i pastatomus remelius, ziuresiu ka rasiu tinkamo pirkti

Ant drobes as turiu foto padaryta, labai grazu, tik va nelabai as isivaizduoju zinok jei ant jos butu rasomi linkejimai g.gif

o su spec tekstiliniu markeriu ar blogai butu? jie kiek suprantu ir yra skirti ant medziagos rasyt?
Papildyta:
QUOTE(griskoit @ 2012 05 16, 10:38)
o su spec tekstiliniu markeriu ar blogai butu? jie kiek suprantu ir yra skirti ant medziagos rasyt?

dar klausimukas su ta salyga kad nedraugauju as su visais tais kompais gal man kas durnai paaiskins atsiuncia i pasto dezute ta zarza tada ji persimeti i kokia usb ir nesi i koki copy1 ir tada sakai noreciau kad atspauzdintu tokio ar tai anokio dydzio? ar kaip reik daryt nlb isivaizduoju g.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Skorpe @ 2012 05 16, 10:36)
noriu kontaktu, labai noriu;)

issiunciau i a.z
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Adelita: 16 gegužės 2012 - 09:43
Adelita, o gal netycia ir te. nr. turi, kad greiciau butu susisiekti? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Lipa @ 2012 05 16, 10:24)
Mano jaunieji irgi bažnyčioj patys mokės, ir dar prie visokių smulkmenėlių prisideda bei gėrimus ir saldainius  atėjusiem sveikint vaišint duoda. Nors aš buvau nusiteikus šitais dalykais pati pasirūpint. O šiaip tai visą vestuvių eigą  kartu planuojam nuo sodybos paieškų, suknelės pasirinkimo, svečių susodinimo ir t.t. Tik apie tai, ką ruošiu patiem jauniesiems laikau paslapty.
Kas dar ieško įvairių smulkmenėlių patariu pasidairyt parduotuvėse 1000 smulkmenų. Aš ten akmenėlius pirkau, purkštuvą iš kurio padariau labai šaunų gesintuvą šventės gaisrininkui. Nuotraukėles įdėsiu į paštuką, gal kam patiks idėja.

Labai , labai patiko gesintuvas biggrin.gif lipduką jūs ten klijavote ar kaip? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Adelita @ 2012 05 16, 10:11)
Trumpam ikeliu savo jaunuju sarza, ant jo bu mini linkejimai rasomi. Nezinau ar tai gerai sumasciau, ale tos knygos man pabode, o ji ireminsiu, tikiuosi jiems patiks  rolleyes.gif
user posted image
Papildyta:
Aciu mergaites, cia neziurejau, siandien vaziuosiu ieskoti  4u.gif

Na labai gražus šaržas, aš taip pat darau, tik dailininkas man nupieš jaunųjų portretus ant didelio lapo, tą lapą įrėminsiu, o aplink tą portretą rašys svečiai palinkėjimus, aš vyro žadu paprašyti, kad padarytų tokį stovą,panašų į molbertą.
Atsakyti
QUOTE(griskoit @ 2012 05 16, 10:42)
Papildyta:

dar klausimukas su ta salyga kad nedraugauju as su visais tais kompais gal man kas durnai paaiskins atsiuncia i pasto dezute ta zarza tada ji persimeti i kokia usb ir nesi i koki copy1 ir tada sakai noreciau kad atspauzdintu tokio ar tai anokio dydzio? ar kaip reik daryt nlb isivaizduoju g.gif  doh.gif

As spauzdinsiu spaustuveje Kaune, tai labai nebrangiai spauzdina ir kokybiskai. As nusiusiu pastu, o tu taip issisaugosi kompe ikelsi i USB ir nunesi kur spauzdina ir viskas.

Mergaites imetu sio zmogucio nuoroda i skelbima jo paties, yra visi kontaktai sarzas
Atsakyti
QUOTE(moggie @ 2012 05 15, 23:07)
o kiekvienam buvai iteikus zodzius ar kaip? nes jei ta pati lapa stumdys, kazkaip ne itin grazu...o jei rasyt i atskirus, tai kas antra eilute g.gif  nes zodziai grazus, tik vat su pateikimu man klausimu kila unsure.gif ir kaip pristatei, ka jie cia skaitys rolleyes.gif

kiekvienam nereikia. jaunųjų židinys, jau degantys mamų židinukai, jaunųjų taurės ir priesaika buvo sudėti ant atskiro staliuko. reiktų pasižiūrėti į scenarijų savo, kokius žodžius sakiau, bet ir jaunuosius ir mamas išsikviečiau į salės vidurį prie stalelio. buvo gerai nes ir filmuotojas ir fotografas laisvai galėjo prieiti iš visų pusių. uždegus židinuką, jauniesiems abiems daviau įrėmintą priesaiką, ją jie laikė abu, nes stovėjo vienas šalia kito, ir nebuvo jokio stumdymo tos priesaikos, nes dariau maždaug A4 formatu, tiksliai nepamenu. tik prieš tai dar jauniesiems paaiškinau, kur skaityti vienam, kur skaityti kitam, kur abiems.
dėl žodžių reiktų pasižiūrėti scenarijų. lygtai buvau įmetusi ir bendran paštukan, bet tiksliai nepamenu, nes daug ką siunčiau. jei nerasiu, vakare imesiu iš naujo.
Atsakyti
QUOTE(seretide @ 2012 05 16, 10:50)
kiekvienam nereikia. jaunųjų židinys, jau degantys mamų židinukai, jaunųjų taurės ir priesaika buvo sudėti ant atskiro staliuko. reiktų pasižiūrėti į scenarijų savo, kokius žodžius sakiau, bet ir jaunuosius ir mamas išsikviečiau į salės vidurį prie stalelio. buvo gerai nes ir filmuotojas ir fotografas laisvai galėjo prieiti iš visų pusių. uždegus židinuką, jauniesiems abiems daviau įrėmintą priesaiką, ją jie laikė abu, nes stovėjo vienas šalia kito, ir nebuvo jokio stumdymo tos priesaikos, nes dariau maždaug A4 formatu, tiksliai nepamenu. tik prieš tai dar jauniesiems paaiškinau, kur skaityti vienam, kur skaityti kitam, kur abiems.
dėl žodžių reiktų pasižiūrėti scenarijų. lygtai buvau įmetusi ir bendran paštukan, bet tiksliai nepamenu, nes daug ką siunčiau.  jei nerasiu, vakare imesiu iš naujo.

Jeigu tikrai bus nesunku, imeskit jaunuju priesaika, buciau dekinga 4u.gif
Atsakyti
Adelita, kontaktų norėčiau ir aš blush2.gif
Atsakyti
Adelita, šaržas super gražus thumbup.gif O kokio dydžio šaržo failas?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Daivako: 16 gegužės 2012 - 10:34
mergaiciuke ee atidarytuvą pirkau Jonavos universalinėj suvenyrų skyriuj. Bet Kaune bazej man atrodo yra panašių. Skyriuose kur visoki puodeliai, vazos, suvenyrai.
Atsakyti
QUOTE(ziulyte @ 2012 05 15, 10:44)
Tai jau dabar visos laukiam tos nuorodos  lotuliukas.gif Mesk ir greiciau. Tam cia ir esam, kad dalintumemes, ka atrade  thumbup.gif

Ar nebus sitie kaunieciai tik  g.gif
user posted image

tikrai sitie...toki torta maciau pas juos irgi..tik man patiko ten visokie krepseliai ir yra angeliuku tokiu ir dar su nuotraukytem daro...Firma tai MEDIOLA
Atsakyti