Įkraunama...
Įkraunama...

Svočių nameliai

QUOTE(Barboraaa @ 2012 05 21, 13:21)
gal kuri jau šokote šį savaitgalį vestuvėse?

Solkra, va kas soko vestuves si savaitgali... Oi laukiam laukiam bigsmile.gif

Del to, ka veikt po ar prie baznycios. Kadangi ne vienose vestuvese jau atbuvus esu, tai turiu tokia na gal kiek netradicine nuomone situo klausimu.
Aisku, smagu jaunuosius apipilt ziedlapiais ir pan. Tai trunka vos kelias akimirkas. Ta ir pasirinkau daryt, o del visu kitu atrakciju - zmones eina sveikinti, neretai susirenka nemazai tokiu sveikintoju. Jauniesiems demesys didelis, sveciams, atejusiems pagerbti ju santuokos, to demesio irgi reikia. Mano asmenine nuomone, tuoj po ceremonijos isejus is baznycios tikrai nereikia ten ypatingu atrakciju. Reikia duot jauniesiems pabendrauti su sveikintojais nors truputuka... Juk dazniausiai tie sveikintojai paskui vakare jau nebepasirodo, o jauniesiems dovanoja ne tik graziu puoksciu. Taigi, as ta laika paskiriu jaunuju bendravimui su jiems svarbiais zmonemis. Panesioju saldainukus visiems, pirslys papilsto gerimu. Patikekit, kartais visa tai uztrunka virs geros valandos ir niekam tu atrakciju nereikia... 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ziulyte: 21 gegužės 2012 - 13:08
QUOTE(laumzirgio namai @ 2012 05 21, 12:21)
Šiek tiek neramu, kad pasirinkau balintos kavos spalvą, ar nebus per šviesi. Bet nenorėjau nieko labai ryškaus.. Tai vis norėjau Jūsų nuomonės pasiklausti, bet jau beveik vėlu biggrin.gif

Mano suknele t.p. balintos kavos spalvos drinks_cheers.gif Pradzioje siek tiek nerimavau del to, bet kadangi nuotaka bus su sniego baltumo suknele, tai neturetumem susilieti smile.gif man labai grazi sita spalva wub.gif pasirodyk savaja suknute ar bent modeliuka mirksiukas.gif

QUOTE(laumzirgio namai @ 2012 05 21, 13:46)
Pas mus gan keblus atvejis, kai nuotaka nori kažko, bet nežino ko.

Zinai, nesupyk, bet tegu ta nuotaka tada pati ir pasirupina tuo "kazkuom" ax.gif Negi pirsliams ir taip rupesciu maza doh.gif As organizuosiu tik ziedlapius, jai pamergiu nebus ar jos tuom nepasirupins ir tiek 4u.gif
Atsakyti
[quote=Smalsute2,2012 05 21, 11:12]
O neatsimeni, kaip vadinasi? Ten CUP'e daug visokiu smulkiu parduotuveliu, nezinia kur ieskoti.

Lygtais cia
http://www.dovanuide...tai/2-vcup.html
Atsakyti
QUOTE(Megi Simpson @ 2012 05 21, 15:13)
Mano suknele t.p. balintos kavos spalvos  drinks_cheers.gif Pradzioje siek tiek nerimavau del to, bet kadangi nuotaka bus su sniego baltumo suknele, tai neturetumem susilieti  smile.gif man labai grazi sita spalva  wub.gif pasirodyk savaja suknute ar bent modeliuka  mirksiukas.gif
Zinai, nesupyk, bet tegu ta nuotaka tada pati ir pasirupina tuo "kazkuom"  ax.gif Negi pirsliams ir taip rupesciu maza  doh.gif As organizuosiu tik ziedlapius, jai pamergiu nebus ar jos tuom nepasirupins ir tiek  4u.gif

Suknute pasirodysiu po poros dienų, modeliuko neturiu irgi, nes pati dizainerė kūrė. Spalva man ši taip pat labai labai patinka. O kai šiuo metu esu tokia apvalutė, tai ką aš benusipirksiu normalesnio, tai belieka tik siūti.

O dėl to - 'nesupyk' tai ką čia pyksi, aš šiaip ir pati taip galvoju. Tik man truputį baisu, kad kas negalvotų 'karvė' ta svočia, galėjo šitoj vietoj padaryti tą ar aną. O šiaip kiek esu buvusi vestuvių tai nuotakos pasako konkrečiai ko jos nori, ir dar neretai pačios susiorganizuoja. O čia žinai.. sunkiai biškį viskas, norėjau mergvakaryje sudalyvauti, kad susipažinčiau su pamergėmis, bet nuo manęs nuslėpė tokią smulkmę. Tai organizaciniai rekalai tokie ir yra - ką sugalvoji tą ir darysi, arba nedarysi.
Atsakyti
Sveikos svociutes po labai grazaus savaitgalio:)
As visi idegusi ir pilna ispudziu ir sunu parodu ir pasiruosusi kibti idarbus vel:) tik kazkodel man mergvakaris daugiau organizuojasi ne pacios vestuves:) uzsakem sinadien pasiplaukiojima kursiu mariose su jachta tikiuosi nuotakai patiks nes pamerges buvo suzavetos tokia mintim smile.gif

http://kartu.lt/viln...-kursiu-mariose
Atsakyti
QUOTE(laumzirgio namai @ 2012 05 21, 12:21)
Vestuvės bus tradicinės, dviejų dienų, tai visas tradicines atrakcijas darysim, saldainiai, šampanai su atributikom, darysim žaidimą tą kur į šliaužtus įkiša jaunikis galvą, o jaunoji į rankoves rankas, ir ten pasakosim istoriją api ejaunikį (čia iš Jūsų forumo paėmiau pavyzdį)
12 val. uždegsim širdį lauke didelę (taip pat iš jūsų idėja)
su pabroliais planuojame pasirodymą - teatralizuotą dainą.

sudomino, sudomino ta teatralizuota pabroliu daina:) gal galima placiau:) g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cikituteee: 21 gegužės 2012 - 15:46
Sveikutes, gavau dar viena neeiline uzduoti. Bus vestuves, liudininkais bus pastorius su zmona, o musu praso pravesti visa vakara. Vestuves bus be alkoholio. Gal kam teke dalyvauti tokiose? Ka patartumet daryti, nes cia tai man didziulis galvos skausmas.
Jusu temuke skaitydama, seses vestuvems jau pasiruosus kurios bus liepos 7 d. ta pacia diena, krikstysim dar ir ju vaikeli, tai dabar dar krikstynom kazka reikia pasiruosti. As galvoju taip, pirma diena skirti jauniesiems, o antra diena kriksto vaikiukui, kokia butu Jusu nuomone?
Atsakyti
QUOTE(jowiciukas @ 2012 05 21, 16:45)
Sveikutes, gavau dar viena neeiline uzduoti. Bus vestuves, liudininkais bus pastorius su zmona, o musu praso pravesti visa vakara. Vestuves bus be alkoholio. Gal kam teke dalyvauti tokiose? Ka patartumet daryti, nes cia tai man didziulis galvos skausmas.
Jusu temuke skaitydama, seses vestuvems jau pasiruosus kurios bus liepos 7 d. ta pacia diena, krikstysim dar ir ju vaikeli, tai dabar dar krikstynom kazka reikia pasiruosti. As galvoju taip, pirma diena skirti jauniesiems, o antra diena kriksto vaikiukui, kokia butu Jusu nuomone?

ir mūsiškėse tas pats - kartu vaiko krikštynos... tai reiks derint su kūminais ir bandyt viską gražiai supint.. tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(cikituteee @ 2012 05 21, 17:41)
sudomino, sudomino ta teatralizuota pabroliu daina:) gal galima placiau:)  g.gif

Na iš niekur nenusižiūrėjom, tiesiog su piršliu galvojam, ko mes čia vieni ardomės, reikia pajungti ir poras vakaro eigoje, tai pamergės pasirodo labai pasyvios, mykia, nieko nenori. Natūraliai ir susiklostė, kad pabroliai ir gali, ir nori nustebinti.
Tai mes paėmėm porą dainų, jas sujungėm, kiek pakeitėm žodžius - na, pritaikėm jaunikiui. Vakaro eigoje, kai jau visi bus įsisimaginę, piršlys paprašys jaunikį ateiti į aikštelę, jį pasodins o visi pabroliai aplik jį dainuos ir vaidins. Ten viskas jumoro forma, aš net siūliau antrai dienai nukelt tą bajerį, bet bernai labai nori pirmą vakarą pasirodyt smile.gif Viena daina tai paimta iš Kazlo viengungių melodijos ar kaip ten vadinas (labai juokingas tekstas), o kita AC DC Highway to Hell.

Galvojau šiaip, kad galima lyriško ką, gražaus, bet tam reik būt dainingiems labai, tai geriau gal su humoru tada ir smarkiai, mažiau girdėsis kas ten kur nepataiko smile.gif
Atsakyti
http://pinterest.com...63808240185114/
Atsakyti
ar žinot kuri, kur Kaune galima užsakyti išsiuvinėti meilės simfoniją???
Atsakyti
O as siandiena patenkinta kaip rublis - TURIU TAURES IR MAN JOS PATINKA smile.gif Ir finansu suejo nedaug salyginai, ir rezultatas pilnai tenkina thumbup.gif
Atsakyti