Įkraunama...
Įkraunama...

Svočių nameliai

Balionus uzsakinejau balionu centre 1vnt 5,5lt uz atvezima kaune 20lt su heliu tie balionai ir kilo,butu kile ir be helio prie tokio vejo biggrin.gif ,tik kai kurie jau buvo truputeli issileide,sakau gal juos diena pries pripute,sake kad atveze 12val dienos o leidom 24val g.gif .Prasau nuotraukos isalkusiai miniai biggrin.gif ,sukuosena ir keksiukus dar imeciau http://public.fotki....istina/suknele/
Atsakyti
Oho, tikrai imantri sukuosena. Kaip ji atlaike didleius vejus??? Atrode tai fainai blush2.gif

Nu va, aciu uz atsakyma apie balionus - perduosiu jauniesiems, tegul pasidomi dar ir Balionu centre 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ziulyte: 14 gegužės 2012 - 13:39
QUOTE(lijana06 @ 2012 05 13, 21:04)
gera mintis thumbup.gif o kaip tas korteles sudesit,kad jie galetu traukt laimeje koki zaidima?gi jie neturi matyt ka istrauks g.gif
Papildyta:
ar tiesiog duosit belekokia ir viskas?

Ziurejau pas tave paste kur imetus, jau ant bilietu ir dovanos surasytos, o pas mane ne, tik numeriukai. laimingus numeriukus trauks jaunieji antra diena, tada paaiskes skas laimejo "automobili" "buta" "skalbimo masina" "tv" ir dulkiu siurbli"
Pas mane biskiuka kitki bilietai smile.gif ikelsiu kai bus baigti ir tada suprasi viska 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ziulyte @ 2012 05 14, 14:39)
Oho, tikrai imantri sukuosena. Kaip ji atlaike didleius vejus??? Atrode tai fainai  blush2.gif

Nu va, aciu uz atsakyma apie balionus - perduosiu jauniesiems, tegul pasidomi dar ir Balionu centre  4u.gif

Nu zinok nei plaukelis nepajudejo,nes lako tai nepagailejo kirpeja,dar ryte galejau eit i kitas vestuves biggrin.gif
Atsakyti
Mamasa22, man ir sukuosena labai patiko, ir makijazas, o ir siaip galiu pasakyti, kad labai daili moteris esi ax.gif

As ir jau gundausi i kirpykla rasytis, nors buvau sumascius pati susipinti blush2.gif
Atsakyti
mamasa22, kaip tu spėjai keksiukų iškepti ir dar juos taip gražiai perrišti, man krapštukei tai užimtų turbūt visą naktį blink.gif rolleyes.gif Šukuosena tai super 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Daivako: 14 gegužės 2012 - 14:09
Megi Simpson aciu uz pagyrimus rolleyes.gif
Daivako,planavau pati kept keksiukus,bet pritrukau laiko,tai cia visi pirktiniai,ir as zinok krapstuke esu uztrukau vien beraisiodama iki 01val nakties doh.gif
Noriu dar visoms labai labai dideli aciu pasakyt uz pagalba,patarimus,saunias idejas,kritika be jusu vargiai buciau tiek sauniu dalykeliu paruosus,smagu cia su jumis bendrauti,net gaila palikti rolleyes.gif bet tenka kraustytis i kita tema uz dvieju sav busim kriksto tevai,taigi atsikvepti ner kada biggrin.gif Dideles sekmes visoms busimoms svociutems,jus visos labai saunios 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mamasa22 @ 2012 05 14, 15:20)
Megi Simpson aciu uz pagyrimus rolleyes.gif
Daivako,planavau pati kept keksiukus,bet pritrukau laiko,tai cia visi pirktiniai,ir as zinok krapstuke esu uztrukau vien beraisiodama iki 01val nakties doh.gif
Noriu dar visoms labai labai dideli aciu pasakyt uz pagalba,patarimus,saunias idejas,kritika be jusu vargiai buciau tiek sauniu dalykeliu paruosus,smagu cia su jumis bendrauti,net gaila palikti rolleyes.gif  bet tenka kraustytis i kita tema uz dvieju sav busim kriksto tevai,taigi atsikvepti ner kada biggrin.gif  Dideles sekmes visoms busimoms svociutems,jus visos labai  saunios  4u.gif

manes tas pats laukia;) liepos 28 vestuves, rugpjucio 11 uzkviete i krikstynas, tai dabar va jau dvigubai ruosiuosi;) aisku didziausias demesys vestuvems, bet ir krikstynoms norisi pasiruosti;)
Atsakyti
QUOTE(VSsirduze @ 2012 05 14, 13:44)
Ziurejau pas tave paste kur imetus, jau ant bilietu ir dovanos surasytos, o pas mane ne, tik numeriukai. laimingus numeriukus trauks jaunieji antra diena, tada paaiskes skas laimejo "automobili" "buta" "skalbimo masina" "tv" ir dulkiu siurbli"
Pas mane biskiuka kitki bilietai  smile.gif ikelsiu kai bus baigti ir tada suprasi viska 4u.gif

lauksiu tada tavo padarytu smile.gif
Atsakyti
Sveikos:) kadangi buvau pazadejus ataskaita apie popierius tai aplaksciau nemaza dali klaipedos del popieriu visokiu tai isvada tokia: pinokis- turi kelias spalvas ir tos pacios po 1.20- ziauru ohmy.gif office day turi pakuotes po 50lt - 7.99 viena spalva jei kelios spalvos tai 11.99, po viena lapa irgi 1.20. Kardazole prie egles turgaus turi visokiu spalvu kainos nuo 0.10lt uz lapa, ir ten siaip visokio gerio yra ir maciau papkutes a5 formato atverciamas 5.10lt:), aisku kaip ir tikejausi labiausiai pasiteisino mano isbandyta ne karta "Viskas jusu kontorai" prie mazvydo alejos "iki" parduotuves, ten lapu kaina irgi nuo 0.10lt ir siaip tokie blizgus lapai po 0.80lt (ma rodos tokie kaip mammasa22 tuteles ziedlapiams), o kitur po 1.20lt maciau. tai tiek smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Megi Simpson @ 2012 05 14, 12:32)
Vakar su vyru per centra grybavom, tai anei vieno dailininko, kaip tycia  schmoll.gif Norejom del sarzu pasidometi, gal sakau butu pigiau nei per internetines parduotuves, nes ten be 150lt ner ko jeskoti  verysad.gif Tai tikriausiai apseisim be jo.

Šiek tiek žinau vieną ir internetu pasiekiamą gan žinomą šaržistą, bet apie kainas po teisybei nė nenutuokiu...
http://www.snarskis.com/
Atsakyti
QUOTE(mergaiciuke_ee @ 2012 05 14, 15:01)
Sveikos:) kadangi buvau pazadejus ataskaita apie popierius tai aplaksciau nemaza dali klaipedos del popieriu visokiu tai isvada tokia: pinokis- turi kelias spalvas ir tos pacios po 1.20- ziauru  ohmy.gif office day turi pakuotes po 50lt - 7.99 viena spalva jei kelios spalvos tai 11.99, po viena lapa irgi 1.20. Kardazole prie egles turgaus turi visokiu spalvu kainos nuo 0.10lt uz lapa, ir ten siaip visokio gerio yra ir maciau papkutes a5 formato atverciamas 5.10lt:), aisku kaip ir tikejausi labiausiai pasiteisino mano isbandyta ne karta "Viskas jusu kontorai" prie mazvydo alejos "iki" parduotuves, ten lapu kaina irgi nuo 0.10lt ir siaip tokie blizgus lapai po 0.80lt (ma rodos tokie kaip mammasa22 tuteles ziedlapiams), o kitur po 1.20lt maciau. tai tiek smile.gif

Aciukas uz info mirksiukas.gif pati klaipediete esu,tai tikrai pravers besiruosiant
Atsakyti