QUOTE(*Mirabella* @ 2012 07 02, 11:21)

Paguode!
pralinksminai is pat ryto, aciu : )))))
To ir siekiau

Taip kad, dar turi daug gražaus laiko iki pensijos savo princą sutikti
[quote=sachar,2012 07 02, 13:11]
O tai ka ten darai, jei ne paslaptis?

O jei jau turi toki bruoza, akd greit viskas atsibosta, tai kazkoki aktyvu neeilini arba reikia tau susirasti
Na as stengiuos alviruoti, dazniausiai gaunasi, nesu jau visiskai beviltiska
O man zinok ilga laika visai ensinorejo, na ir realiai neikad per daug nesinorejo, man ir vienai nenuobodu, net ir db kartais pamastau, akd sudetingiau su MB, nes ne visada visur gali lekti kur nori
Noriu vaikucio

Nu taip apskutiniu emtu ant lialiu patrauke, akd negaliu
Mano tai lb darbingas, ataskaitos ir inventorizacijos nuo ryto
Saunuole
Papildyta:
[/quote]
Na, nieko atsakingo labai man neduoda, vis tik žalia aš dar

Tai pajamuoju, suvedinėju banko išrašus, pažindinuosi su dokumentais ir pan., vėliau apie DU aiškinsimės ir pan.
Aha, nekoks bruožas. Nors iš kitos pusės, mėgstu ir pastovumą kai kuriose gyvenimo srityse

Sudėtinga aš
Ir šaunu, manau, tame ir slypi viena iš gerų santykių paslapčių, mokėti laviruoti

Kaip įdomiai

Man tai sakyčiau net atvirkščiai buvo.. Kai nenorėjau nieko, norėjau būti viena, nieko ir nebuvo, tuo labiau neieškojau nieko

O kai jau pradėjau galvoti, kad norėčiau kažko jau, kad gal jau laikas atrasti meilę, atsirado
Oho

Ką TB į tai?
Kaip sekėsi darbuotis?
QUOTE(Kliamka @ 2012 07 02, 21:43)
Vienu žodžiu kažkada sakiau, jog per Naujus sapnavau, kad klausiau jo kiek dar man tavęs reikės laukt. Ir jis sakė dar metus. Tai va, pusė metų dar man liko, tad kol kas galiu relax
Plaukų garbanojimas kojine
http://www.youtube.c...h?v=3FV-YO46E8Y
Plaukų garbanojimas laikraščiu
http://www.youtube.c...h?v=WoZ2QGq0n4A
Čia rodo su maišiuku popieriniu, bet taip pat ir laikraštį galima pritaikyti
QUOTE(*Mirabella* @ 2012 07 02, 22:06)
Nei tu kalta, nei tu grauskis. Cia tie bernai neapsisprendeliai. Mes tai fantastiskos merginos ieskancios silumos ir meiles

Taip gamta sutvere, kur cia musu kalte gali but
As tai sapnavau sapna kazkada "kuo tiki, taps realybe", o bet taciau man sunku tiketi pozityviais dalykais. As pavydelnike ir itarinetoja. Maza to, greitai issiskaudinu : ))) Reiketu kazkaip padirbet su savimi...
Aš irgi pavydelnikė žiauri.. Jei sužinosi, kaip padirbėti, kad tą išvyti iš savęs, papasakok