Įkraunama...
Įkraunama...

Meilė per atstumą (tęsiam)

QUOTE(Green tea* @ 2012 07 19, 17:48)
Nu italiano žiūriu savam stiliuj 
Teisingai tau sako mamukas, važiuok, susitark su draugais jeigu kas. O jau dėmesio tai tikrai sulauksi ir jei italiano toliau kiaulins, bus su kuo prasiblaškyt  mirksiukas.gif
Labas  mirksiukas.gif
Kiek šansų mes nepasakysim, seksis tiek, kiek patys norėsit. Nenusiteik iš anksto smile.gif Gerai, kad tavo vaikinukas optimistiškesnis 
Na, mus irgi 300km skyrė, po to kartu gyvenom, dabar vėl skiria ir ką - viskas gerai Aš galvoju taip - stenkis nesistengęs, jei tai ne tavo žmogus,jei sunku perlipt per save ir dėti pastangas - maišys viskas, o jei gera kartu, tai atsiranda noras įveikti bet kokias kliūtis. Galų gale, gal jis atvažiuos pas tave gyventi po kiek laiko, nebūtų tokios galimybės? 
Na, visai čia ne optimistiškai pašnekėjai..  biggrin.gif Šioj temoj stengiamės viena kitai ūpą pakelti, taip kad mažiau pesimistinių kalbų
Atstumas yra išbandymas, dar ir koks, bet jis nebūtinai sugriauna santykius  mirksiukas.gif

jo as pesimiste zinau,ir reikia taisytis gal kaip nors Atvaziuoti jam sudetingiau,mat jis yra totalus darboholikas,turi cia savo versla,o ir dar suspeja kitiem zmonem dirbt.Na bet mes kalbejom apie tai ir nutarem ,kad ,kai yra beda yra ir iseitis,rasim mes ta iseiti taip pat. smile.gif

QUOTE(Kliamka @ 2012 07 19, 18:55)
Labu, apsivalgiau torto šnd biggrin.gif
charizsma žiū iš ratų temos persikraustėm į meiles biggrin.gif ania? neklystu? Man atro Tu su savo kreizovu charakteriu viską ištversi. mirksiukas.gif

Mirabella  nesigraužk, vajėzus, žmonės karus išgyvena, tai negi negali nekreipt dėmesio į tas jo fotkes. Jie žinok ten biškį kitokie žmonės. Aš pati tokių fotkių turiu, kad atrodytų ohoho kokie mes ten lovers, bet realiai tai pvz., barmenas iš baro, su kuriuo tūsindavom, kitas iš kito baro, kur dažnai lankydavaus, dar kitas išvis pora vakarų matytas, galėčiau surinkt gražią alia mylimųjų kolekciją. biggrin.gif realiai ten žonės gyvena artimesniam kontakte vieni su kitais ir su kažkuo nusifotkint yra tiesiog draugiškumas. Varyk aišku, tik daugiau dėmesio kreipk į veiksmus o ne į žodžius. wink.gif

Beje, sachar  aš vis galvoju kaip tokios zyzlos vyrus turi. Tai jom dėmėsio parodyk, tai dovanų nupirk, tai pasakyk, kad myli... biggrin.gif  esi gyvas pavyzdys. biggrin.gif Man atro jau lb lb tu jam, kad jis atlaiko. mirksiukas.gif

Kur dingo vasara?????

Taip taip is ratu temos doh.gif lotuliukas.gif geras ir tu cia thumbup.gif nu as tikiuosi,bet,kai jausmai lenkia,tokia durne jauciuos rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(sachar @ 2012 07 19, 20:00)
Sveika prisijungus  4u.gif Na 300km manau nera tokia didele beda, tuolabiau vertinant Anglijos mastu g.gif MB per diena apsuka po 700km, o dirba jis ne vairuotoju. Zinoma ne visiem tai normalus atstumai, bet manau 300km nera tiek jau daug - pasiilgai, sedai i traukini ir vietoj  mirksiukas.gif O atstumas nera skirybu priezastis, skirybu priezastis patys zmones. Jei noresit buti kartu, viska istversit. Va as Lietuvoj, MB Anglijoj, susipazinom atostogu metu ir visa laika mus skiria nemazas atstumas, bet mes kartu vis dar  mirksiukas.gif
Kur tau tie tortai telpa??? Ziek pumpureliu pavirsi hihihi.gif

Na nesu as jau tokia baisi zyzla  blush2.gif As tik retkarciais ispuciu lupytes ir zandus, nes man demesio stoka  lotuliukas.gif O siaip protingas vaikas esu, kai reikia moku patyleti ir paklausyti ar suprasti tongue.gif Bet jo, kencia MB mane ax.gif

Palei mano girdetus gandus ji turetu sekmadieni pargristi  mirksiukas.gif

ma taip tavo tiesa ir viskas butu gerai jei ne mano durnas,amzinas ir niekur nesitraukiantis pesimizmas..... :/
Atsakyti
QUOTE(charizsma @ 2012 07 19, 15:11)
Vat ir noriu prisijungti prie jusu ratelio,kiek yra sansu ,kad santykiai ir toliau pletosis?

viskas įmanoma, kai yra noras ir dedamos pastangos 4u.gif mirksiukas.gif mūsų draugystė prasidėjo jau esant atstumui LT-UK, dveji metai atstumo ir tada jau aš lėkiau pas jį 4u.gif wub.gif

QUOTE(Kliamka @ 2012 07 19, 16:55)
realiai ten žonės gyvena artimesniam kontakte vieni su kitais ir su kažkuo nusifotkint yra tiesiog draugiškumas. Varyk aišku, tik daugiau dėmesio kreipk į veiksmus o ne į žodžius. wink.gif

drinks_cheers.gif ir labai gali būti, kad jis tikrina Mirabellą ax.gif aš kažkada kvailumo pagauta nusiunčiau MB nuotrauką, kurioj su grupioku beveik susiglaudę sėdėjom doh.gif man jis kaip brolis buvo, nu bet foto to nesimato biggrin.gif dar ir dabar prikiša lotuliukas.gif

Sachar, sveikinu sulaukus to svarbaus sakinio 4u.gif o šiaip dauguma vyrų nelinkę svaidytis tokiais žodžiais ax.gif mano tėtis mamai prisipažino meilėje po 10 santuokos metų, iš viso 16 metų kartu laugh.gif lotuliukas.gif o kas dėl rūpesčių pasipasakojimo, maniškis labai linkęs viską savyje laikyt doh.gif bet po trupučiuką jau vis labiau atsiveria ir matau, kad vis dėlto palengvėja šiek tiek, kai pasipasakoja blush2.gif nors dar būna kartais, kad sėdi ir žiūri į tašką visas susirūpinęs ir nieko nesako unsure.gif

Mano atostogos kol kas ėjimas per daktarus doh.gif ir grožio procedūros nail.gif o ir dėl kompo su mama kovoti tenka, savo neparsivežiau lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo solitude: 19 liepos 2012 - 19:44
[quote=solitude,2012 07 19, 20:43]
viskas įmanoma, kai yra noras ir dedamos pastangos 4u.gif mirksiukas.gif mūsų draugystė prasidėjo jau esant atstumui LT-UK, dveji metai atstumo ir tada jau aš lėkiau pas jį 4u.gif wub.gif

tai va,o man keturi metai moksli,plius metai amerikoj,nu aisku ner cia ko taip toli ziuret cia butu nesamone,bet,kai apmastai taip tai ***** vien tik kliutys. Is kitos puses as ji gerbiu jau vien del to,kad man net neleidzia galvot apie mokslu metima,nebent perstojima i artesni universiteta.Bet tada kitavertus tiek to,jei lemta tai lemta ,ane? ***** mergos,as biski kvaistelejau,nes pirma karta gyvenime tokius jausmus jauciu,o tai mane gasdina ir trikdo...
Atsakyti
QUOTE(charizsma @ 2012 07 19, 18:51)
tai va,o man keturi metai moksli,plius metai amerikoj,nu aisku ner cia ko taip toli ziuret cia butu nesamone,bet,kai apmastai taip tai ***** vien tik kliutys. Is kitos puses as ji gerbiu jau vien del to,kad man net neleidzia galvot apie mokslu metima,nebent perstojima i artesni universiteta.Bet tada kitavertus tiek to,jei lemta tai lemta ,ane? ***** mergos,as biski kvaistelejau,nes pirma karta gyvenime tokius jausmus jauciu,o tai mane gasdina ir trikdo...

na, bet atstumas juk nėra toks didelis, ne kas tris mėnesius matysitės 4u.gif žiūrėk pozityviau 4u.gif ir džiaukis jausmais 4u.gif
o kuriam krašte dabar esi ir kur vėliau būsi, jei ne paslaptis? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(solitude @ 2012 07 19, 20:56)
na, bet atstumas juk nėra toks didelis, ne kas tris mėnesius matysitės 4u.gif žiūrėk pozityviau 4u.gif ir džiaukis jausmais 4u.gif
o kuriam krašte dabar esi ir kur vėliau būsi, jei ne paslaptis?  4u.gif

dabar esu prie liverpulio ,o isvaziuosiu i norwicha,gal tu ir UK gyveni? Ir dekui uz palaikyma,nes as tikrai proteju lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(charizsma @ 2012 07 19, 19:04)
dabar esu prie liverpulio ,o isvaziuosiu i norwicha,gal tu ir UK gyveni? Ir dekui uz palaikyma,nes as tikrai proteju  lotuliukas.gif

aha 4u.gif tik dabar grįžau atostogoms į LT viena, tai prisimenam, kaip leidom prieš tai dvejus metus laugh.gif kaip suprantu, judu dabar dar be atstumo? tai mėgaukis tuo laiku ir nepergyvenk iš anksto 4u.gif

topsecret.gif ateik į emigrančių temą, kelios merginos ten iš Norwich yra, viena iš Liverpool 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sachar @ 2012 07 19, 20:00)
O atstumas nera skirybu priezastis, skirybu priezastis patys zmones.
Palei mano girdetus gandus ji turetu sekmadieni pargristi  mirksiukas.gif

O MB sako supratęs, kad visų jo skyrybų priežastis yra jo gyvenimo būdas, t.y. atstumas. Nu nė velnio jis nesupranta savo skyrybų priežasčių! Kai kalbėjau su jo ex, nei puse žodžio neužsiminė, kad tai būtų priežastis.
Jėzau!!!!!!!!!! Kaip aš norėčiau su juo pakalbėt, aaaaaaaaaaaaahhhhhh. ploja.gif

Vasara, sugrįžk, nesiskųsim, kad pavėsy +30 thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(solitude @ 2012 07 19, 21:09)
aha 4u.gif tik dabar grįžau atostogoms į LT viena, tai prisimenam, kaip leidom prieš tai dvejus metus laugh.gif kaip suprantu, judu dabar dar be atstumo? tai mėgaukis tuo laiku ir nepergyvenk iš anksto 4u.gif

topsecret.gif ateik į emigrančių temą, kelios merginos ten iš Norwich yra, viena iš Liverpool 4u.gif

Dar du menesiai be atstumo.Is anksto ieskau chebrytes,kai teks issiskirti. Jis jau siule ir apsigyvent kartu,bet as dar kazkaip sudvejojau blush2.gif va laukiu,nesulaukiu tuoj maniskis darboholikas atvaziuos manes pasiimt,ir kai pagalvoju,kad po to nebebus kam manes vakarais pasiimt,sirdele suspaudzia doh.gif

atmesk nuoroda i emigranciu,mielu noru prisijungciau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(charizsma @ 2012 07 19, 20:51)
Bet tada kitavertus tiek to,jei lemta tai lemta ,ane? ***** mergos,as biski kvaistelejau,nes pirma karta gyvenime tokius jausmus jauciu,o tai mane gasdina ir trikdo...

tikriausiai, aš dar nesusigaudau kaip čia su ta lemtim būna.. unsure.gif mirksiukas.gif
Tu neprotėk lotuliukas.gif taigi viskas gerai, kas ten žino kas bus po pusmečio. Kažkada man ir 2000km neatrodė atstumas (jei tik jis įveikiamas finansiškai), ir dbr neatrodo tokia didele priežastim, kad galėtum žmogaus atsisakyt.

Kaip vienam filme sakė "aš neketinu atsisakyti kai ko gražaus vien dėl to, kad tai gali būti sunku". 4u.gif
Papildyta:
Kas pas mus yra *Ingri*? ax.gif dažnokai vis apačioj kabo ax.gif
Atsakyti
Sveikos seses 4u.gif

*****,nzn ar verkti,ar keiktis pradeti doh.gif Atsauke maniskio atostogas,sugriove visus musu planus. Dar savaitele turim ir viskas.

Ingri as atsimenu,kad kazkada cia truputi bendravo,dabar daznai skaito,bet nekalba.

As per daug pikta,kad tureciau dabar ka pasakyti protingo cia. Reikia kuo greiciau perprogramuoti pykti i kitas emocijas ir svesti musu atostogas.

Laikykites visos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(festina lente @ 2012 07 19, 21:29)
Sveikos seses  4u.gif

sveika, suskaičiuok iki 10 ir leiskit gražias atostogas, juk svarbiausia ne kiek laiko jos truks o kaip jas praleisit. kokybė atstoja kiekybę mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(charizsma @ 2012 07 19, 19:17)
atmesk nuoroda i emigranciu,mielu noru prisijungciau 4u.gif

va 4u.gif

QUOTE(festina lente @ 2012 07 19, 19:29)
Sveikos seses  4u.gif

ojej unsure.gif telieka praleisti likusias atostogas kuo geriau 4u.gif
Atsakyti