Labas rytas
Tai va, atėjau pasipasakoti, kaip viskas buvo, nes
sachar liepė nepalikti nežinioje
Tai mes šį savaitgalį praleidom pas MB tėvus. Tą dieną dirbom prie sodo namelio. Aš irgi išvažiavau ten su juo ir jo tėčiu į statybas, kadangi pati noriu fizinio aktyvumo. Įsiprašiau. Į vakarą grįžom, pavalgėm, ir su MB turėjom kažkur važiuoti. Aš nežinojau, kur, tik pati sakiau, kad būtų gerai, jog tai būtų kokia graži vieta. MB kažkaip skrupulingai ruošėsi, ir galvą išsiplovė, išsimaudė, pasikvėpino. O aš pagalvojau, kad grįžus iš ten išsimaudysiu, vis tiek į gamtą važiuojam. Tai tik apsirengiau kitus drabužius (nebe statybinius

) ir važiavom. Aš greit sumojau, kad mes važiuojam į Medvėgalį pagal kelio ženklus. Nuvykom. Aplink tylu tylu. Šaltas vakaras buvo, tai aplink nei vieno žmogaus nebebuvo. O ten taaaip gražu. Aplink kalvos, miškai, bažnyčių bokštai matosi. Ir toookia ramybė visiška. Vaikštom, kalbam, gaudom vienas kitą, durniuojam (kad šalta nebūtų), palaipiojom į kitus kalnus. MB ten su fotoaparatu, fotografuoja viską. O tada padėjo fotoaparatą ant žemės (įjungė kamerą), pasidėjo daiktus, aš irgi pasidėjau. Aš galvojau, kad ir vėl durniuosim, gal pašoksim. Pasivedė mane taip priekin. Sako
ar čia pakankamai graži vieta? Sakau
tikrai taaaaip. O nuo to momento aš nelabai ką pati teprisimenu, tik kad jis priklaupė ant vieno kelio (aš vis dar galvojau, kad juokauja) ir man taip juokinga buvo

Dar kažką paklausiau, ką čia cirkinasi. Bet jis surimtėjo, kažką gražaus apie kalvas ir kalnus pašnekėjo (aš neatsimenu dabar, nes buvau labai labai pasimetusi ir man tai buvo labai netikėta), išsitraukė žiedelį ir paklausė, ar tekėsiu už jo

Aš iš to pasimetimo vis klausinėjau
tu čia rimtai, ar rimtai? Bet aišku, pasakiau taip. Tik tiek, kad tą vakarą buvom stipriai pavargę, aš neturėjau pasiėmusi šiltos aprangos, tai dar truputį pavažinėjom ir grįžom pas tėvus (dviese atšvęsim gal kitą savaitgalį pajūryje), išgėrėm šampano. Pasirodo, visi žinojo ir šeimoj apie galimas piršlybas, tik tikslaus laiko nežinojo, bet labai gerai slėpė ir neišsidavė, nes man net menkiausias įtarimas nekilo, kad bus taip. Va tokia ta istorija

Kaip dabar norėčiau į tą momentą atgal, nes iš to pasimetimo tiek nedaug prisimenu, man kaip sapnas greit praėjo tai...
O dabar apie atstumą ir kitas naujienas. Žodžiu, ilgokai aš čia nesireiškiau, bet prieš išvažiuojant į Lietuvą įvyko vienas nemalonus įvykis. Po švietimo reformos atsitiko taip, kad norėdama gauti diplomą aš turėčiau čia praleisti ne man likusį pusmetį su trupučiu, o visus du metus. Tai dabar sprendžiu, ką daryt. Labai linkstu dėl to, kad pasiimsiu popierius ir rudenį važiuosiu tik daiktų parsivežti. Nebenoriu aš tų dviejų metų, tiesiog nebenoriu. Gana jau man. Šitą situaciją juk ir kitaip galiu išspręst. Tai va, tokie mano didieji pokyčiai.
Kaip seniai jus visas skaičiau
Green tea*, kaip praktika? Kur tu praktikuojiesi?

Tai taviškis jau išvyko? neliūdėk... Spėju, užtat triušis truputį palinksmina.
sachar, kada pasimatymas? Ir topinis klausimas: kur klipas?
Kliamka, kaip Tavo nuotykiai su Misteriu Paslaptinguoju?
festina lente, ar jau atostogaujat su vyru kartu? Oi, perskaičiau, kad neišleido atostogų... Laikykis. Gal kaip nors kitaip pavyks tai išspręst?
Įdomu, kaip sekasi
abigai. Gal vasarą išeina labiau vienas kitu pasidžiaugti?
*Mirabella*, kaip su Ponu Makarončiku sekas? Keliausi į Italiją?
chariszma sveika atvykusi

Gal gali trumpai nupasakot jūsų situaciją? Gal per greit skaičiau, bet neradau
Na viskas, manau, dabar pas jus vėl dažniau apsireikšiu, nes truputį trūksta tų moteriškų paplepesių.
Beje, šiandien ryte prabudom, MB sako
labas, sužadėtine, tai man taip neįprastai skambėjo. Ir prie žiedelio dar reikia priprasti, nes aš nenešiojau jokio, tai kaip koks svetimkūnis ant rankos

Tik dėl datos dar nieko nenusprendėm - tai labai priklausys, ar tęsiu mokslus, ar nuspręsiu dėti tašką ir grįšiu Lietuvon. Jei taip, tada metų laikotarpyje. Jei liksiu dar mokytis, galim ir kelis luktelkt.