Įkraunama...
Įkraunama...

Meilė per atstumą (tęsiam)

Salam, merginos smile.gif "Euphoria" pas mane "ant ripyto". biggrin.gif žiūriu priplepėjot kol aš vėl miegojau. doh.gif Atsikėlus kol susiruošiau į parduotuvę tai kaip prasidėjo žaibai ir griausmai, teko lėkt greičiau, o grįžau jau per lietų.
QUOTE(lasorita @ 2012 05 27, 19:29)
Tai va, vienas iš dalykų kurių dabar mokausi iš naujo - savarankiškumas blush2.gif Pati tai vertinu laaabai teigiamai, jaučiu kad buvau užsisėdėjus... Vienas didžiausių pasiekimų - pradėjau vairuoti automobilį

Šaunuolė thumbup.gif gerai, kad pati tą supranti. Aš labai už savarankiškumą. Reikiamokėt savarankiškai gyvent, ką žinai kas kada kaip pasisuks. smile.gif
Papildyta:
QUOTE(lasorita @ 2012 05 27, 19:29)
Kliamkos situacija išvis paslaptinga tokia, su mistiniu-romantiniu veikėju rolleyes.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif gerai prajuokinai thumbup.gif Bet teisingai pastebėta, aš jam sakiau, kad kai jo nėra, galvoju ar jis tkras ar aš čia pati kažką prisapnavau. biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Elegantiškai sninga @ 2012 05 27, 10:08)
Labai gera ta mintis apie nuotykį be žemėlapio ir kompaso, duok penkis 4u.gif

gera mintis ania mirksiukas.gif ok.gif
Atsakyti
QUOTE(abiga @ 2012 05 27, 13:27)
Kliamka, tai niekam neprisipažįsti? Bet gal ir gerai, nes kai kurie linkę pasmerkt, ypač, kad va su užsieniečiu susidėjai ir pan.

Na žino puskė ir sesė, kad toks yra. smile.gif Puskė žino nuo pirmo pasimatymo, o sesė sužinojo, kai man būnant pas ją, jis paskambino ir pakvietė susitikt, o aš pradėjau lakstyt po kambarius ir rėkaut 'aaaaaaaaa, einu į pasimatymą, ką daryt, ką rengtis, galvą plaut ar neplaut..'. lotuliukas.gif tai pamatė, kad jau man kukū biggrin.gif O šiaip tai ką čia pasakosi, prisipasakosi ir paskui taukšt.. nenoriu net rašyt tokių minčių. rolleyes.gif ir šiaip nesu labai atlapaširdė, mano gyvenimas, esu pakankamai suaugusi, kad gyvenčiau kaip noriu ir pati priimčiau sprendimus. Patarimų man nereikia, vistiek savaip padarysiu. Kad ir blogai, bet kol pati savo kailiu nepatirsiu, kiti gali sakyt ką nori, aš vistiek pagal save viską darysiu. O tarkim, mano mama niekad nesikiša į tokius reikalus, sako tik žiūrėk kad tau būtų gerai. smile.gif Nors tokioj situacijoj net nežinau ką pasakytų, nes ji labai praktiška, o čia turūt visai nepraktiška jai pasirodytų. g.gif Kai bus kažkas ryškiai apčiuopiamo tai bus galima garsiau pakalbėt. Dabar tai žmogus, apie kurį kasdien galvoju ir kurio pasiilgstu. smile.gif
Beje, jis ne užsienietis. mirksiukas.gif Bet vistiek žmonės nežinodami aplinkybių viską pasveria iš savo prizmės. Jei kas pirma pastojo, paskui susituokė, tai jau būtinai jį "suvystė", jei vyras turtingas tai patiko dėl pinigų, jei skiria atstumas tai būtinai neištikimas, jei dovanas dovanoja tai perka ir t.t. doh.gif aj kiekvienas pagal save galvoja. cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Kliamka @ 2012 05 27, 22:09)

Bet vistiek žmonės nežinodami aplinkybių viską pasveria iš savo prizmės. Jei kas pirma pastojo, paskui susituokė, tai jau būtinai jį "suvystė", jei vyras turtingas tai patiko dėl pinigų, jei skiria atstumas tai būtinai neištikimas, jei dovanas dovanoja tai perka ir t.t. doh.gif  aj kiekvienas pagal save galvoja. cool.gif

Va cia tai tiesa,pritariu 100 %. Uztai niekam ir neatvirauju,kad su vyru skiria atstumas... O cia su likimo draugem apie viska galima pasikalbeti,viena kita supranta. Atrodo,tikrai nerupi ta nuomone kitu zmoniu,nu bet suspaudzia sirdi,kai lepteli ka.

O vistiek ateis diena,kai jusu santykiuose atsiras kazkas aiskaus. Nebus gi taip ilga laika. Bendraujat,simpatija abipuse. Gal ne staiga,bet po maza zingsneli susidelios santykiai kazkaip konkreciau. As tikiu smile.gif Tada galesi ir pasipasakoti kazkam,kas tave palaikys.
Atsakyti
QUOTE(festina lente @ 2012 05 27, 23:09)
O vistiek ateis diena,kai jusu santykiuose atsiras kazkas aiskaus. Nebus gi taip ilga laika. Bendraujat,simpatija abipuse. Gal ne staiga,bet po maza zingsneli susidelios santykiai kazkaip konkreciau. As tikiu  smile.gif  Tada galesi ir pasipasakoti kazkam,kas tave palaikys.

ačiuka 4u.gif gera skaityt tokias mintis. smile.gif

ps. pažiūrėjau Midnight in Paris - dbr dar labiau noriu į Paryžių. ax.gif wub.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Pas mus šiandien nedarbo diena, be to, atvėso oras, tai dabar jau gana gaivu namuose ax.gif Bandau ieškoti būdų vasarą su SB kur nors nukeliauti, bet kol kas viskas, ką žiūriu, atrodo, skaudžiai plos per kišenę. Mes labai norim į Šveicariją, netoli Italijos sienos. O Šveicarijoj viskas taip nepigu biggrin.gif

abiga, smagu, kad pasimatėt ir gerai praleidot laiką 4u.gif Kad ir trumpai.

O aš irgi sakau, kad jei labai noris, tai reikia biggrin.gif Jaunikaičiui savo papasakojau tą mintį, kurią valydama dulkes sugalvojau, tai nustebo biggrin.gif Iš manęs tokių nelabai tikisi.

Kliamka, aš tai Eurovizijos šiaip nemėgstu, bet Švedijos atstovės kūrinys geras, stiprus vokalas.

Midnight in Paris nuostabus filmas wub.gif Bet man dar irgi iš dalies dėl to, kad labai myliu Paryžių ir prancūzų kalbą (nors pastarąją esu dabar apleidusi). O be to, filmas Woddy Alleno, tai turi savyje kažką tokio užkabinančio, alleniško. Charmant, kaip pasakytų prancūzai wub.gif

O aš irgi vis galvojau, kad taviškis užsienietis. Mat kokie jūs paslaptingi. Bet ir gerai, kad nepuoli visiems pasakotis tikriausiai. Žmonės įdomių išvadų kartais apie tai padaro ax.gif

festina lente, aš tai nebeimu į galvą to, ką žmonės apie atstumą pasako. Kaip sakant, kol pats nebuvai tokioj situacijoj, tol nežinosi. O kad visada atsiranda ir tokių, kurie nori pasidalinti savo be abejonės reikšminga nuomone, tai tegul dalinasi, jeigu jiems nuo to geriau biggrin.gif

lasorita, mūsų poroje išvykusi esu aš smile.gif

O kodėl tu nenorėjai važiuoti kartu? Netinkamos aplinkybės ar kokie nors įsipareigojimai čia trukdė?

Atsakyti
QUOTE(Elegantiškai sninga @ 2012 05 26, 08:48)
solitude, o dėl ko Tau ta šalis nebemiela? Kas joje nepatinka?  ax.gif

galiu pasakyti, kas patinka šioje šalyje - tai MB ir mūsų namai blush2.gif o šiaip... man trūksta artimųjų, trūksta savos kalbos... aš naminukė iki kaulų smegenų blush2.gif

Šeštadienį ištekėjo mano draugė, o mes negalėjom parvažiuoti į jos vestuves verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo solitude: 28 gegužės 2012 - 15:02
Supietavau tokius teisingus pietus šiandien wub.gif Su brangiausiuoju pasidalinau receptu, nes jis šiandien irgi gamins tą patį. Ta proga net nupleškinau fotoaparatu. Skubėjau, tad kokybė ne per geriausia blush2.gif

user posted image

Visoms siunčiu po kąsnelį šitų lengvų, bet labai sočių salotų, ir porą laipsnių šilumos. Baisiai laukiu, kol atvės, nes nebepakenčiu karščio namuose...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elegantiškai sninga: 28 gegužės 2012 - 17:16
kaip skaniai atrodo essen.gif o atvėsti atvės 4u.gif pas mus jau šiandien vėsiau, penktadienį išvis 15 žada, tai ir pas tave atvės panašiai, man rodos ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo solitude: 28 gegužės 2012 - 17:18
QUOTE(solitude @ 2012 05 28, 16:01)
galiu pasakyti, kas patinka šioje šalyje - tai MB ir mūsų namai blush2.gif o šiaip... man trūksta artimųjų, trūksta savos kalbos... aš naminukė iki kaulų smegenų blush2.gif

Šeštadienį ištekėjo mano draugė, o mes negalėjom parvažiuoti į jos vestuves verysad.gif

O nebandėt apie tai su kalbėtis abu? Nes psichologinis komfortas toks dalykas, kuris pinigais sunkiai įvardijamas, bet labai svarbus... Jei gerai nesijausi kažkur gyvendama, tai kiti dalykai palaipsniui irgi neteks prasmės console.gif

Gaila dėl vestuvių. Pastebėjau, kad jų sezonas jau atsidarė. Aplink pastebiu, kas vis daugiau besituokiančių. Gražu wub.gif
Atsakyti
Skaniai tos salotos atrodo mirksiukas.gif

Midnight in Paris taip pat man patiko, gražus filmas su mintim smile.gif

O dėl vestuvių tai taip, daug kas tuokias, panašu, mudu su MB irgi šią vasarą sudalyvausim mano giminaičio vestuvėse smile.gif

Atsakyti
QUOTE(Kliamka @ 2012 05 27, 23:34)
ps. pažiūrėjau Midnight in Paris - dbr dar labiau noriu į Paryžių.  ax.gif  wub.gif

Oj tikrai nuostabus filmas. As net susigraudinau ji ziuredama doh.gif Bet gal man jis patiko labiau del to, kad esu pamisus del Prancuzijos, o ypac del Paryziaus wub.gif Domiuosi ta salim labai ir kalbos lygis neprastas, nes mano specialybe universitete - Prancuzu filologija. Taip kad dievinu tai, ka mokaus, tik nezinia ka ateity veiksiu biggrin.gif

QUOTE(Elegantiškai sninga @ 2012 05 28, 17:12)
Supietavau tokius teisingus pietus šiandien wub.gif Su brangiausiuoju pasidalinau receptu, nes jis šiandien irgi gamins tą patį. Ta proga net nupleškinau fotoaparatu. Skubėjau, tad kokybė ne per geriausia blush2.gif

Nu super skaniai atrodo bigsmile.gif Apetita zadina momentaliai essen.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo melle: 28 gegužės 2012 - 18:19
QUOTE(Elegantiškai sninga @ 2012 05 28, 16:21)
O nebandėt apie tai su kalbėtis abu? Nes psichologinis komfortas toks dalykas, kuris pinigais sunkiai įvardijamas, bet labai svarbus... Jei gerai nesijausi kažkur gyvendama, tai kiti dalykai palaipsniui irgi neteks prasmės console.gif

kalbam, bet nelabai išeičių yra blush2.gif jis čia įsipareigojimų dar keliems metams turi...
Atsakyti