Sveikos
Pas mus šiandien nedarbo diena, be to, atvėso oras, tai dabar jau gana gaivu namuose

Bandau ieškoti būdų vasarą su SB kur nors nukeliauti, bet kol kas viskas, ką žiūriu, atrodo, skaudžiai plos per kišenę. Mes labai norim į Šveicariją, netoli Italijos sienos. O Šveicarijoj viskas taip nepigu
abiga, smagu, kad pasimatėt ir gerai praleidot laiką

Kad ir trumpai.
O aš irgi sakau, kad jei labai noris, tai reikia

Jaunikaičiui savo papasakojau tą mintį, kurią valydama dulkes sugalvojau, tai nustebo

Iš manęs tokių nelabai tikisi.
Kliamka, aš tai
Eurovizijos šiaip nemėgstu, bet Švedijos atstovės kūrinys geras, stiprus vokalas.
Midnight in Paris nuostabus filmas

Bet man dar irgi iš dalies dėl to, kad labai myliu Paryžių ir prancūzų kalbą (nors pastarąją esu dabar apleidusi). O be to, filmas
Woddy Alleno, tai turi savyje kažką tokio užkabinančio,
alleniško. Charmant, kaip pasakytų prancūzai
O aš irgi vis galvojau, kad taviškis užsienietis. Mat kokie jūs paslaptingi. Bet ir gerai, kad nepuoli visiems pasakotis tikriausiai. Žmonės įdomių išvadų kartais apie tai padaro
festina lente, aš tai nebeimu į galvą to, ką žmonės apie atstumą pasako. Kaip sakant, kol pats nebuvai tokioj situacijoj, tol nežinosi. O kad visada atsiranda ir tokių, kurie nori pasidalinti savo be abejonės reikšminga nuomone, tai tegul dalinasi, jeigu jiems nuo to geriau
lasorita, mūsų poroje išvykusi esu aš
O kodėl tu nenorėjai važiuoti kartu? Netinkamos aplinkybės ar kokie nors įsipareigojimai čia trukdė?