Sveikos merginos,
Jungiuos peiw jūsų jei žinoma priimsite.
Bėda mus ištiko, paklydo mūsų jorkiukas, gal kuri užmatysite, praneškite prašau.
Dėl auklės, mes turime valandinę, pažįstama pasiimame nuo žiedo.
Labuka,
vakar matem pakely lakstanti jorkiuka su tokiu trumpu pavadeliu, sustojom, bet bailus toks, nuskuode iskart i miska
vakar matem pakely lakstanti jorkiuka su tokiu trumpu pavadeliu, sustojom, bet bailus toks, nuskuode iskart i miska

Labai nekruta temelė
Bet... vis tiek parašysiu
Kadangi daržiuko negaunam, o žaidimai ir vaikai mano mažajai panelytei patinka, ieškom žaidimų draugo/draugės Rapse
Jai 1,5 metukų, tinka panašaus amžiaus ir vyresni vaikiukai
Kol vaikai žaistų, mamos pabendrautų

Bet... vis tiek parašysiu

Kadangi daržiuko negaunam, o žaidimai ir vaikai mano mažajai panelytei patinka, ieškom žaidimų draugo/draugės Rapse

Labas rytas,
tikrai butu smagu, jei mamos aktyviau bendrautu, o jei dar ir gyvai
as kai namie dar "sedejau" tai irgi vis draugiau iskojau, dbr jau kai dirbu, tai kazkaip maziau to reikia, na, bet koki savaitgali ar per atostogas susibegt pas kazka kavytes atsigert, vaikam pazaist tikrai butu smagu
Rudens vaikas, o jus kurioj mazdaug vietoj gyvenat?

QUOTE(Burka @ 2012 09 14, 05:29)
Labas rytas,
as kai namie dar "sedejau" tai irgi vis draugiau iskojau, dbr jau kai dirbu, tai kazkaip maziau to reikia, na, bet koki savaitgali ar per atostogas susibegt pas kazka kavytes atsigert, vaikam pazaist tikrai butu smagu

Mes arčiau prie pievų, jei žinot tokias

Tai va, kas dėl bendravimo, darbas dar negresia man greit - mažiuko laukiam dar vieno gimsiančio. O dar žiema ant nosies, neprivažinėsiu su pilvais pasibendraut į Vilnių, tad smagu būtų vietoje mažiukei draugių surast

Žiūriu, labai graži jūsų šeimynėlė - 4 mažiukai - mano svajonė

Rudens vaikas, o jus kartais ne is to namo, kur toks ale margas- margu ploksciu dekoras?

QUOTE(Burka @ 2012 09 14, 17:13)
Rudens vaikas, o jus kartais ne is to namo, kur toks ale margas- margu ploksciu dekoras? 

Ne, ne šitas, mes ne visai šalia buvusios buhalterės, o per kelis namus į šoną

Ohoho šaunuolė mamytė, keturi vaikučiai ir taip kiemą apsitvarkyti spėja
Pagarba tokiai mamytei
O kurioj jūs čia maždaug vietoj Bezdonių seniūnijos mamytės bazuojatės,nes Bezdonių seniūnija apima ir kitoj Nemenčinės plento pusėj esančias sodų bendrijas, ne tik toj kur Bezdonių gyvenvietė.
Ar yra mamyčių bezibazuojančių Miškonyse, Sakiškėse, Pasakiškėse ar kažkur aplink?

O kurioj jūs čia maždaug vietoj Bezdonių seniūnijos mamytės bazuojatės,nes Bezdonių seniūnija apima ir kitoj Nemenčinės plento pusėj esančias sodų bendrijas, ne tik toj kur Bezdonių gyvenvietė.
Ar yra mamyčių bezibazuojančių Miškonyse, Sakiškėse, Pasakiškėse ar kažkur aplink?

QUOTE(Burka @ 2012 05 11, 06:49)
QUOTE(Mamukas2008 @ 2012 09 18, 17:17)
Ohoho šaunuolė mamytė, keturi vaikučiai ir taip kiemą apsitvarkyti spėja
Pagarba tokiai mamytei

O nea,cia ne mano kiemas, mano dar toooli grazu iki tokio

Nezinau ar yra is kito galo mamyciu, bet jei Jus is ten, tai junkites, visas mielai priimam

Mes bazuojames salia sakiskiu

QUOTE(Streamy @ 2012 09 18, 19:22)
As tai net nezinau kurioj cia vietoj yra?

QUOTE(Burka @ 2012 09 22, 09:29)
netoli Antaviliu ziedo