Įkraunama...
Įkraunama...

Bezdonių seniūnijos sodų mamos

QUOTE(Burka @ 2014 10 20, 10:53)
Labuka,
Kad negirdėjau, kad jie kažką gydyt kėtana, dbr ten gyvena pastorė ir vyrukų kompanija, pirmininkas jau su jais ten bendravo ir policiją buvo pasitelkęs, man rods tik gyvens jie čia, nevykdys jokios veiklos.

tai būtų gerai, kad tik taip ir tegyventų smile.gif nenorisi visai čia jokių narkomanų blush2.gif Bet tai kur dabar išsiaiškint, ketina/neketina gydytis? musintais reiks pirmininkui pasukt smile.gif nes man kaimynė išsigandusi paskambino, sako, darom darom ką nors smile.gif
Atsakyti
Na, ar kas ką žinot dėl tų religinių?

Rudens vaikas, o auklė nenuvežtų jūsų mergaitės į daržą?
Atsakyti
QUOTE(Burka @ 2014 10 23, 05:12)
Na, ar kas ką žinot dėl tų religinių?

Rudens vaikas, o auklė nenuvežtų jūsų mergaitės į daržą?

Kad sudėtingai jai gautųsi, nes dar be mano dičkės 2 mažiukai - mano ir jos mano mažiuko amžiaus. Darbelio ir taip pakanka biggrin.gif

Dėl narkomanų daugiau nebesidomėjau, gal reiks savaitgalį pirmininkui pasukt g.gif
Atsakyti
Tai man rods kaip tik būtų parasčiau jai nuvežt, tada dieną tik mažiukus prižiūrėt, o vakare pasimt 4u.gif arba ieškot kas dar važiuoja į daržą, tikrai yra iš rapso dar vežiojančių vaikus 4u.gif
Aš nuvežčiau kartu su savo, bet kad nuo vasario jau pačiai darban reiks, tai žiūrėsim kaip ten bus rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Burka @ 2014 10 23, 10:49)
Tai man rods kaip tik būtų parasčiau jai nuvežt, tada dieną tik mažiukus prižiūrėt, o vakare pasimt 4u.gif arba ieškot kas dar važiuoja į daržą, tikrai yra iš rapso dar vežiojančių vaikus 4u.gif
Aš nuvežčiau kartu su savo, bet kad nuo vasario jau pačiai darban reiks, tai žiūrėsim kaip ten bus rolleyes.gif

Kas mažiuką dabos?
Atsakyti
Derinsimės su vyru, jis pamaininį darbą dirba, mamadieniai,kaip nors išsiversim, tik pačiai bus sunku mažiuką palikt...
Atsakyti
Na, kur dingusios visos?
Atsakyti
Tinginiaujam biggrin.gif lapai beveik visi sugrebti, ramu biggrin.gif
Atsakyti
Oi, kokios naujienos, Streamy, sveikinimai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Burka @ 2014 11 04, 11:20)
Oi, kokios naujienos, Streamy, sveikinimai wub.gif

Aciu wub.gif
Atsakyti
Sveikos kaimynes. Pirma ziema kaip gyvename name, ir pasibaisejau Bezdoniu keliu valymu. Dar nei karto nevale kelio per miska, ar cia ne jiems priklauso? Gal reikia kazkur skustis, nes finansavima keliu prieziurai tai gauna , o keliai tragiski.
Atsakyti
Laba,
Kurioj čia vietoj taip nevalo? Aš tai kiek pastebėjau, kad rajonas visad pirmiau ir geriau nei miestas nuvalo rolleyes.gif

Kur visos dingusios? tongue.gif
Atsakyti