Įkraunama...
Įkraunama...

Meilės Prieglobstis

QUOTE(stuleju @ 2012 08 29, 15:13)
Papasakokite kas daugiau, nes negaliu ziureti, o taip norisi zinoti lotuliukas.gif

Šiandienos serijoje:

Chuljeta jau planuoja dukters vestuves su Rodrigu, tačiau Gala jam visai nerūpi.Rodrigas išdidus – pas kunigą sutikęs Lusijaną reagavo santūriai ir buvo piktas. Konstantsa prasitarė Matildei, kad sulaužys duotą priesaiką nieko nesakyti Rodrigui apie Galos, Chuljetos ir Roselenos piktus kėslus , nes Roselena savo paslaptį naudoja savanaudiškais tikslais. Liusijana mamai pamelavo apie vestuves, pasakė jog jos bus nukeltos.Rodrigas taip pat dar nieko nesakėPatrisijui ir Maksiminui.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rūtaa: 29 rugpjūčio 2012 - 19:26
Bet Rodrigas ir nesveikas. doh.gif Del tokiu nesamoningu priezasciu nebuna kartu,verkia.Nu scenarijus ir kvailas doh.gif Galejo bent ka rimciau sugalvot. smile.gif
Atsakyti
Kas nematėte, trumpai apie šiandienos seriją (64): smile.gif

Aldas buvo kupinas ambicijų, tačiau dabar pats nuo jų kenčia; teko prisipažinti Rodrigui, kad pinigus iš kasos klubo paėmė jis...
Rodrigo pyktis lėgsta, nes darosi aišku, kad už kilusio skandalo slypi kažkas daugiau. Be to, laimingąją porą sutaikyti pasiryžo Chana ir Melisa. Specialiai Rodrigui atsiuntė Liusijanos nuotakos suknelę, tikėdamos, kad Rodrigas jai atleis.Tačiau Lusijana kreipėsi į advokatą ir pareiškė norinti su Rodrigu išsiskirti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rūtaa: 30 rugpjūčio 2012 - 15:56
QUOTE(Rūtaa @ 2012 08 29, 20:24)
Šiandienos serijoje:

Chuljeta jau planuoja dukters vestuves su Rodrigu, tačiau  Gala jam visai nerūpi.Rodrigas išdidus – pas kunigą sutikęs Lusijaną reagavo santūriai ir buvo piktas. Konstantsa prasitarė Matildei, kad sulaužys duotą priesaiką nieko nesakyti Rodrigui apie Galos, Chuljetos ir Roselenos piktus kėslus , nes Roselena savo paslaptį naudoja savanaudiškais tikslais. Liusijana  mamai pamelavo apie vestuves, pasakė jog jos bus nukeltos.Rodrigas taip pat dar nieko nesakėPatrisijui ir Maksiminui.

4u.gif
situos kiekvienos dienos skaitau TV3 psl. bet man idomu toliau ax.gif Kada pvz Rodrigas suzinos, kad Lusijana laukiasi? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(stuleju @ 2012 08 30, 19:19)
4u.gif
situos kiekvienos dienos skaitau TV3 psl. bet man idomu toliau ax.gif Kada pvz Rodrigas suzinos, kad Lusijana laukiasi? blush2.gif

Pritariu drinks_cheers.gif
Atsakyti
Pirmiausia sužinos Patricijus, kai jis nuvažiuos į Liusijanos kaimą jos aplankyti (apie tai prasitars Aričis). Bet tai dar negreit bus. Paskui jis grįš, Rodrigas paklaus apie Liusijaną, jie susiginčis ir taip sužinos.Apie tai sužinojęs Rodrigas lėks atsiprašyti Liusijanos. smile.gif
Atsakyti
sveikos merginos smile.gif norejau paklausti per koki puslapi internete ziurit si seriala? turiu omeny tas tolimesnes serijas,nes siuzetas uzkabina,o norisi paziureti ir toliau:) kas bus,nors ir nelabai suprantama kalba:)bandziau sitame puslapyje ziureti http://www.telenovel...telenovela.html

bet jau senokai neatidaro man,nors anksciau ir buvo galima,o dabar kazkaip ten pertvarke matomai,tai tik keleta seriju ideta,ir tai jau gerokai toliau rodomas,147 ir t.t. dar iki tiek nespejau paziureti:) cia forume buvau uzmacius kad kazkas nurode dar viena puslapiuka per kuri ziuri,vat sita http://www.novelasde...ra-el-amor.html

tai pvz. siandien norejau paziureti,tai meta kad failas nerastas:(

seip ziuriu per TV3 play,nes dienos metu per TV paziureti nevisada iseina:) bet zinot kaip buna,idomu kas vis bus toliau smile.gif
Atsakyti
Man atrodo kad tuos video užblokuoja dėl autorinių teisių ar pan. Nes žiūriu ne pirmas serialas kur neišeina pažiūrėti senesnių serijų. Jei spėju pažiūrėti naujai įkeltą kol neužblokavo tai gerai, o jei ne - po kelių dienų neberodo. g.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Inga26K @ 2012 09 01, 00:17)
sveikos merginos smile.gif norejau paklausti per koki puslapi internete ziurit si seriala? turiu omeny tas tolimesnes serijas,nes siuzetas uzkabina,o norisi paziureti ir toliau:) kas bus,nors ir nelabai suprantama kalba:)bandziau sitame puslapyje ziureti http://www.telenovel...telenovela.html

bet jau senokai neatidaro man,nors anksciau ir buvo galima,o dabar kazkaip ten pertvarke matomai,tai tik keleta seriju ideta,ir tai jau gerokai toliau rodomas,147 ir t.t. dar iki tiek nespejau paziureti:) cia forume buvau uzmacius kad kazkas nurode dar viena puslapiuka per kuri ziuri,vat sita http://www.novelasde...ra-el-amor.html

tai pvz. siandien norejau paziureti,tai meta kad failas nerastas:(

seip ziuriu per TV3 play,nes dienos metu per TV paziureti nevisada iseina:) bet zinot kaip buna,idomu kas vis bus toliau smile.gif

tu googlei parasyk "mirar novela un refugio para el amor" , spausk ieskot ir ziurek googles variantuose, as taip ir darau kai noriu koki nors seriala paziureti
Atsakyti
QUOTE(Rūtaa @ 2012 09 01, 09:03)
Man atrodo kad tuos video užblokuoja dėl autorinių teisių  ar pan. Nes žiūriu ne pirmas serialas kur neišeina pažiūrėti senesnių serijų. Jei spėju pažiūrėti naujai įkeltą kol neužblokavo tai gerai, o jei ne - po  kelių dienų neberodo. g.gif  verysad.gif

buvo kilus ir man tokia mintis kad gal uzblokuoja del autoriniu teisiu ar dar kazko g.gif gaila aisku,vakar kaip pradejau spaudineti nuo 66 serojos noredama ir galvodama kad gal leis kuria serija perziureti, tai tik 140 serija leido ir toliau,o iki to niekaip verysad.gif
Papildyta:
QUOTE(gala_ @ 2012 09 01, 11:21)
tu googlei parasyk "mirar novela un refugio para el amor" , spausk ieskot ir ziurek googles variantuose, as taip ir darau kai noriu koki nors seriala paziureti

dekui uz patarima 4u.gif bandysim
Atsakyti
Bet kokia Liusijana kvaila... gi galejo susitaikyti su Rodrigu.. verysad.gif doh.gif
Atsakyti
Paaiskinkit man mielosios, kam Liusijanai tas raikstis ant galvos?? uzmusa jis mane doh.gif
Atsakyti