Įkraunama...
Įkraunama...

Meilės Prieglobstis

QUOTE(Karolyteaaaaa88 @ 2013 01 09, 17:25)
Jau man irgi sita serialas pabodo:) bet kai perskaiciau koks likimas laukia kaikuriu  tai isvis intrigavo, pavyzdziui del Patricijaus tai belekaip gaila :/
Siaip laukiau sio serijalo pabaigos, bet kai pamaciau Natalijos reklama tai isvis nusivyliau smile.gif

Jo jo, tikėjaus kažko geresnio, rimtesnio ;/ O čia vėl apie kažkokią laukinę paną, kuri kaip bičas daužos, laksto visur ir dar, negana to, ją pasodins biggrin.gif
Atsakyti
Vakar vos į kelnes neprileidom- patricijus klausia motinos "Ar buvai pas Matildę?", ta sako- "Ne, buvau pas daktarę Hausę" lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
gal zinot kiek liko seriju? o ta kur nauja reklamuoja, tai dieve mano kelintu metu ta Natalija gal kokiu 1990? lb negrazus aktoriai, bet gal promo tokie?
Atsakyti
QUOTE(rasiux- @ 2013 01 12, 15:38)
Vakar vos į kelnes neprileidom- patricijus klausia motinos "Ar buvai pas Matildę?", ta sako- "Ne, buvau pas daktarę Hausę"  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Hauser ji biggrin.gif Bet taipogi labai prajuokino lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(instaliacijaaa @ 2013 01 13, 17:39)
gal zinot kiek liko seriju? o ta kur nauja reklamuoja, tai dieve mano kelintu metu ta Natalija gal kokiu 1990? lb negrazus aktoriai, bet gal promo tokie?

2011, bet panasu, kad istorija adaptavo is tu laiku lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rasiux- @ 2013 01 12, 13:38)
Vakar vos į kelnes neprileidom- patricijus klausia motinos "Ar buvai pas Matildę?", ta sako- "Ne, buvau pas daktarę Hausę"  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Ten lyg Hauser, bet irgi juokemes belekaip is sito biggrin.gif
Atsakyti
Labas,
gal zinot ar Galos naujas kadras neplanuoja jos pinigu pasisavinti?
Atsakyti
QUOTE(ellinga @ 2013 01 21, 20:49)
Labas,
gal zinot ar Galos naujas kadras neplanuoja jos pinigu pasisavinti?

greiciausiai taip ir bus nes jau labai itartinas atrodo rolleyes.gif
Atsakyti
paskutine serija.
Apsiverkiau kai pasake kad Patricijus isejo verysad.gif
Atsakyti
neuzmaciau paskutiniu seriju , kas nutiko su gala ir patricijum? g.gif
Atsakyti
sveikos, turiu klausima - tai Melisa su Lucianos tevu susiejo, ar taip ir liko nezinia, nes ziurejau, bet sito nepamaciau, ar neparode???
Papildyta:
QUOTE(kristynka* @ 2013 01 28, 16:24)
paskutine serija.
Apsiverkiau kai pasake kad Patricijus isejo verysad.gif

aha, kazkaip netiketa buvo .... galvojau jo likimas bus kitoks verysad.gif
Atsakyti
gaila, kad pasibaige serialas sad.gif , bet pabaiga man labai patiko
Atsakyti