Įkraunama...
Įkraunama...

Meilės Prieglobstis

QUOTE(Sals@ @ 2012 06 20, 16:11)
MAn tai nelabai itikinamai vaidina ta pagrindine aktoriuke Liusijana schmoll.gif

Aš taip pat nematau jokio jausmo. Kažkaip dirbtina viskas atrodo. schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(lepeckoja @ 2012 06 21, 10:19)

ar aš pirma pastebėjusi jog per tv3play galima žiūrėti Lietuviškai thumbup.gif
Tv3 super! thumbup.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*panele roze* @ 2012 06 22, 18:20)
Tv3 super! thumbup.gif  4u.gif

Geras thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(*panele roze* @ 2012 06 22, 17:20)
Tv3 super! thumbup.gif  4u.gif

Kaip faina! drinks_cheers.gif nu duoda TV3 thumbup.gif
Papildyta:
Beje, pastebėjau, kad pas Zuria Vega yra kažkoks keistas akcentas, lyg iš Argentinos pusės, nežinau... g.gif bet kai kuriuos žodžius ji taria kitaip nei kiti meksikiečiai.
Atsakyti
Nu uzkabino mane serialas lotuliukas.gif papasakokit kas matet toliau kaip ten bus kas biggrin.gif
Prabegom maciau kad istekes Liusijana uz Rodrigo, kas ten po to nutiks kad jis vel Gala ves?
Atsakyti
QUOTE(eglliux @ 2012 06 25, 17:25)
Nu uzkabino mane serialas  lotuliukas.gif  papasakokit kas matet toliau kaip ten bus kas  biggrin.gif
Prabegom maciau kad istekes Liusijana uz Rodrigo, kas ten po to nutiks kad jis vel Gala ves?

Taip Liuciana ištekės už Rodrigo, bet vėliau Gala ant žurnalo parodys Rodrigui, kad ji dirbo "Pragare" ir už tai Rodrigas jai neatleis. Luciana lauksis, bet ja rūpinsis Patricijus. Viena naktis Rodrigas prisigers ir iš pykčio permiegos su Gala, ji lauksis ir jis bus priverstas ją vesti.
Atsakyti
Ar Rodrigas zinos kad Luciana laukias?

Kaip suprantu sis serialas dar nenufilmuotas iki galo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(''Doratina'' @ 2012 06 26, 10:16)
Ar Rodrigas zinos kad Luciana laukias?
Kaip suprantu sis serialas dar nenufilmuotas iki galo ax.gif

Taip šiandien dar tik 100 serija pažiūrėjau, kol kas Rodrigas nežino, bet manau, kad sužinos.
Atsakyti
O kaip Patricijus ten pas ja kaime atsidurs? Ziurejau tas paskutiniasias serijas tai nlb supratau ar Rodrigo mama zino jau kad Liusijana Auroros dukra? ax.gif
Atsakyti
Kada Rosalena sužinos kas iš tikro yra Liusiana? g.gif
Atsakyti
QUOTE(raimuxe @ 2012 07 08, 00:16)
Kada Rosalena sužinos kas iš tikro yra Liusiana? g.gif

Greitai, ji pasikvies Matildės seserį ir ši papasakos, bet jau tada Luciana bus išvaryta iš darbo, o Rodrigas jau bus palikęs Galą.
Atsakyti
Rytoj ko gero laukia lb. įdomi serija thumbup.gif
Atsakyti