Įkraunama...
Įkraunama...

Meilės Prieglobstis

QUOTE(lepeckoja @ 2012 07 18, 09:01)
Greit viskas išaiškės, nebus jokio tempimo

thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(lepeckoja @ 2012 07 18, 09:04)
Per tv3. play žiūrėkite

Ka daryti, jei nerodo , raso KLAIDA?sad.gif
Atsakyti
QUOTE(radera @ 2012 07 18, 10:33)
Ka daryti, jei nerodo , raso KLAIDA?sad.gif

man irgi nerodo as gyvenu anglijoj..
Atsakyti
Šiandien pažiūrėjau 116, ale pabaigos dar nenusimato ko gero g.gif Lepeckoja, tu ko gero labiau susigaudai, sakyk gal jau aišku kiek iš viso rodys serijų? g.gif
Atsakyti
QUOTE(raimuxe @ 2012 07 18, 21:17)
Šiandien pažiūrėjau 116, ale pabaigos dar nenusimato ko gero g.gif  Lepeckoja, tu ko gero labiau susigaudai, sakyk gal jau aišku kiek iš viso rodys serijų? g.gif

Kad dar nėra visiškai, bet manau, kad jau link pabaigos eina, pagal įvykius.
Atsakyti
o man kelias serijas pajunge ir dabar jau nebepajungia kaip gaila:(
Atsakyti
Pagal wikipedia tai bent jau 124 bus.

Galit geltonai papasakot siek tiek apie tolesnius ivykius? kada Klaudijus suzinos, kad Liusijana jo dukra?

Ir tikiuosi kad jau fursuos Liusijanos ir Rodrigo santykiai, nes paskutines kelias serijas buvo visai neidomu ziureti, ta sriubauja, lieja krokodilo asaras, tas jos iesko, o paskui liusijana lauzos ir pan., ziauriai nervina toks noriu, bet negaliu doh.gif

Ir nesupratau, tai Klaudijus pasamde Alda, kad jis isilauztu i svo dedes kompiuteri? Nes kai Klaudijus ir ta mergina, kur ps ji dirba kalbejo apie hakeri, tai kalbejo apie Alda
Atsakyti
Tai jeigu bus 124, tai jau greitai baigsis, nes jau parodė 117. Klaudijus sužinos tada, kai jau Liuciana bus išsiskyrusi su Rodrigu. Taip šiandien, kur per tv3 rodo jis turėtu rasti Liusiana ir jis jai iškarto pasipirš, po to jie susituoks, kartu truputi pagyvens, tada juos išskirs. Na manau tiek. Šiaip aš žiūriu nuo pradžių ir man kažkaip neatsibosta, na kartais būna tokių tempimo momentų, bet jų tiek nėra kaip kitose telenovelėse.
Atsakyti
jau kaip pikta kai liusijana lauzosi pries rodriga..;( toks neapsispredusi maza mergaite;D

Papildyta:
nu geras istepliojo su moliu rodriga o tas ir isejo visas tepliotas reikalus tvaryti biggrin.gif
Atsakyti
O kas nutiks Lorencui, Liusijanos broliui? Iels tas Lastras ji kur nors ar ne? Ir kaip ten su tuo Aldu, taip ir likau nespratus...
Atsakyti
QUOTE(Simbulis @ 2012 07 19, 16:08)
O kas nutiks Lorencui, Liusijanos broliui? Iels tas Lastras ji kur nors ar ne? Ir kaip ten su tuo Aldu, taip ir likau nespratus...

man atrodo kad leis jam prasilosti o poto kazko reikalaus
Atsakyti
Lorencą bus pasodinę į kalėjimą, bet jį išlaisvins Liucianos tėvas ir kiek suprantu Rodrigas. Aldas draugaus su Vici ir išsiaiškins, kad pragaras priklauso dėdei. Luciana vadovaus Torreslandų įmonei.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lepeckoja: 20 liepos 2012 - 15:03