Laba, atrodo, prisijungsiu. Turim dovanėlę - kokius 30 metų neremontuotą butuką... Tokios būklės, kad gyventi praktiškai neįmanoma... Pirmiausia, aišku, reiks išnešti visus per 50 metų prikauptus daiktus...
QUOTE(Svajaaa @ 2012 06 07, 09:10)
Nežinau net kaip pasakyti

5-8 metai, nežinau kiek, kol galėsim namą statytis, man yra daug, gyvenam vieną kartą, tai man gyvent tuos metus,ale europiniam remontuotam bute, na ne, ačiū, gyvenimas trumpas, noriu džiaugtis gyvendama tokiam bute,kuriame jausčiausi gerai,MB irgi.Plius nežinosi kas gyvenime atsitiks, gal teks ilgėliau pagyventi. Parduodami butą, jo vertė pakils gerokai dėl remontų, tai dalį tai tikrai susigrąžinsim
Gal dauguma čia nepritaria, bet aš irgi taip galvoju

Iš pradžių galvojom, kad viskam viskam (t. y. su visu vamzdyno pakeitimu, nes tai tiksinti bomba, kaimynai bet kada gali būti užlieti) išleisim apie 20 tūkstančių, bet... pradėjus viską skaičiuoti, net šviestuvus ir tualetinio popieriaus laikiklį... deja, be 40 tūkstančių neišsiversim. Bet tai mūsų pirmasis nuosavas butukas, o svajonės, kokie turi būti namai, jau taip seniai galvoje nešiotos... Jau prisigyvenom tuose eiliniuose tapetuotuose (ir amžinai nedaremontuotuose, atsiprašau už nevartotiną žodį, bet jis labai gerai apibūdina situaciją) butuose beveik 30 metų, aišku, gal vėliau norėsim kotedžiuką kokį įsigyti, bet aš noriu GYVENTI dabar, o ne LAUKTI, KADA GYVENSIU. Penkeri metai jau daug, o jei aštuoneri... O dar iš tikrųjų neaišku, kaip bus ateityje, gal ten užstrigsim ir nebus jokių kotedžiukų... Taigi noriu TOBULAI ir DABAR.