Įkraunama...
Įkraunama...

Mažos erdvės, maži butai (5 TEMA)

QUOTE(ValSve @ 2012 06 15, 09:10)
Vadinasi jūsų planas su netikrais matmenimis, o kai kurių ir trūksta smile.gif

Cia ne "mano planas" - cia namu knygos planas thumbup.gif

P. S. Dabartinis isdestymas atrodo daugmaz taip:

user posted image

Kaip anksciau minejau, norisi radiatoriu atlaisvinti, lengvesni iejima prie lovos pasidaryti ir virtuves langa atlaisvinti...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo allberto: 15 birželio 2012 - 09:32
Pabraižysiu aš ką sugalvojau jums. Lovą tokiu principu kaip pas mus padaryti ir turėsite kabyklą. ir batams vietą ir krepšiams, tik lova būtų pakelta. Jeigu tinka toks variantas, pabraižysiu.

Beje, labai siūlau įtraukti savo Brangiąją į baldelių stumdymo procesą. Moteriškoms galvoms kartais kyla kosminių idėjų, bet yra nuostabūs brangiausieji ir jas įgyvendina smile.gif ( vienas iš pavyzdžių - man mirtinai reikėjo virtuvėje stalčių, tai mano didvyris net sieną paslinko).
Atsakyti
QUOTE(allberto @ 2012 06 15, 10:19)
Cia ne "mano planas" - cia namu knygos planas  thumbup.gif

Šiaip būtų įdomu realų planą pamatyt su realiais išmatavimais smile.gif Ir su sienų storio išmatavimais ir pan. Nes taip tik belieka speliot wink.gif
Papildyta:
QUOTE(Lachesė @ 2012 06 15, 10:19)
Pabraižysiu aš ką sugalvojau jums. Lovą tokiu principu kaip pas mus padaryti ir turėsite kabyklą. ir batams vietą ir krepšiams, tik lova būtų pakelta. Jeigu tinka toks variantas, pabraižysiu.

Beje,  labai siūlau įtraukti savo Brangiąją į  baldelių stumdymo procesą.  Moteriškoms galvoms kartais kyla kosminių idėjų, bet yra nuostabūs brangiausieji ir jas įgyvendina smile.gif ( vienas iš pavyzdžių - man mirtinai reikėjo virtuvėje stalčių, tai mano didvyris net sieną paslinko).

Nerealiai thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Lachesė @ 2012 06 15, 09:19)

Na, lova tai sumastyta jau daryti aukstesne bet kuriuo atveju.
Gal ne tiek, kiek pas jus, taciau kokius 50 cm ir pakeliama (visoms patalynems, zieminiams rubams ir pan.)

QUOTE(Lachesė @ 2012 06 15, 09:19)
Beje,  labai siūlau įtraukti savo Brangiąją į  baldelių stumdymo procesą.  Moteriškoms galvoms kartais kyla kosminių idėjų, bet yra nuostabūs brangiausieji ir jas įgyvendina smile.gif ( vienas iš pavyzdžių - man mirtinai reikėjo virtuvėje stalčių, tai mano didvyris net sieną paslinko).

Itraukiu... Pastumdau pastumdau - rodau. Arba isbrokuoja ir tenka stumdyt is naujo, arba kazka koreguoti...

Atsakyti
QUOTE(allberto @ 2012 06 15, 10:36)
Na, lova tai sumastyta jau daryti aukstesne bet kuriuo atveju.
Gal ne tiek, kiek pas jus, taciau kokius 50 cm ir pakeliama (visoms patalynems, zieminiams rubams ir pan.)

Ar jau žvalgėtės tokios lovos? Kiek mes ieškojom -neradom, tos pakeliamos labai gremėzdiškos , dideli išpūsti galvūgaliai kurie užima aibę vietos. O kur lova patiko- tai stalčiai -kurių mes ištrauti savo kambariuke negalėsim, būtent dėl to paėmiau sofą , be porankių, tik galvūgalį pastorinom, neėmėm pagalvių, tik du pagalvių užvalkalus, į kuriuos reikalui esant sudėsiu patalynę, sustumsiu sofą, padėsiu ''pagalves'' ir bus laisvo ploto šiek tiek -na jei svečių kokių daugiau susirinks.
Atsakyti
QUOTE(Skambanti tyla @ 2012 06 15, 09:50)
Ar jau žvalgėtės tokios lovos? Kiek mes ieškojom -neradom, tos pakeliamos labai gremėzdiškos , dideli išpūsti galvūgaliai kurie užima aibę vietos. O kur lova patiko- tai stalčiai -kurių mes ištrauti savo kambariuke negalėsim, būtent dėl to paėmiau sofą , be porankių, tik galvūgalį pastorinom, neėmėm pagalvių, tik du pagalvių užvalkalus, į kuriuos reikalui esant sudėsiu patalynę, sustumsiu sofą, padėsiu ''pagalves'' ir bus laisvo ploto šiek tiek -na jei svečių kokių daugiau susirinks.

Sesios lentos, pakelimo mechanizmas ir spyruoklinis ciuzinys ant virsaus... blush2.gif

Pas mus dabar tokia, tik zema - parduotuvine...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo allberto: 15 birželio 2012 - 09:57
QUOTE(allberto @ 2012 06 15, 10:56)
Sesios lentos, pakelimo mechanizmas ir spyruoklinis ciuzinys ant virsaus...  blush2.gif

Pas mus dabar tokia, tik zema  - parduotuvine...

Darysit patys?

------
Žmonės gerieji -kur pirkti gražų arbatinuką , matinį, indukcinei doh.gif
Atsakyti
Iš šono tikrai juokinga, bet aš buvau su ta pačia bėda susidūrusi smile.gif nėra "ant Lietuvos įkandamų" ir gražių arbatinukų.

Kaip šitas http://www.buitima.l...910.html?lang=2

Kad būtų raudonas, ir sau imčiau tokį.

allberto, su tokia lovos vizija, mano pasiūlymas kažin ar tiks... po darbo primesiu eskizą.

Dar man labai įdomu, Valsve, kaip jūs padarėte tą brėžinuką allberto, rankom??? ar kokia programa, kuri imituoja rankų braižymą smile.gif ?
Atsakyti
QUOTE(Lachesė @ 2012 06 15, 12:58)
Dar man labai įdomu, Valsve, kaip jūs padarėte tą brėžinuką allberto, rankom??? ar kokia programa, kuri imituoja rankų braižymą smile.gif ?

Su paintu padariau smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ValSve: 15 birželio 2012 - 12:15
QUOTE(Lachesė @ 2012 06 15, 11:58)
Iš šono tikrai juokinga, bet aš buvau su ta pačia bėda susidūrusi smile.gif nėra "ant Lietuvos įkandamų" ir gražių arbatinukų.

Kaip šitas http://www.buitima.l...910.html?lang=2

Kad būtų raudonas, ir sau imčiau tokį.
allberto, su tokia lovos vizija, mano pasiūlymas kažin ar tiks... po darbo primesiu eskizą.

Bet kuriuo atveju lauksiu Jusu ideju!..

O cia raudonu ceiniku kolekcija:

user posted image
Kaina 70 Lt

user posted image
Kaina 70 Lt

user posted image
Kaina 159 Lt

user posted image
Kaina 100 Lt

Beje, jeigu neklystu, raso, kad visi tinkami indukcinei...
Atsakyti
o kur nuorodos??? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lachesė @ 2012 06 15, 13:47)
o kur nuorodos??? smile.gif

Labai sudetinga nuoroda

mirksiukas.gif
Atsakyti