Įkraunama...
Įkraunama...

Mažos erdvės, maži butai (5 TEMA)

QUOTE(Svajaaa @ 2012 07 09, 09:51)
Maniškis yra sąmatininkas, sakė Jus išdurs nesveikai, už tokią kainą tiek mažai darbų, nesąmonė, prašytume sąmatos.

Neišdurs, nes tikriausiai neimsim schmoll.gif Aš tada be baldų likčiau, o gyvent reiktų doh.gif Aš buvau numačiusi 8800 Lt su medžiagom daugiausiai už šitą darbą.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo groovy: 09 liepos 2012 - 10:01
QUOTE(groovy @ 2012 07 09, 10:36)

Šiaip kai pasakiau per daug, sakė, kad galim daryt kosmetinį remontą, tipo nelygins sienų kažkokiu aparatua ar kuo, o šiaip, tada saulei pašvietus gali matytis šiek tiek nelygumai. Tada būtų 12 000. Mamai tas lėtapėdis meistras taip gražiai padarė paprastai rankomis, kad labai lygu, ką žinau... gal reiktų jį imti, kai jam nereiktų nei elektros, nei santechnikos, gal greičiau dirbtų g.gif Tik kol kas neatsiliepia.

A vat ir ne.

Nelygina mano vyras jokiais aparatais sienų, pašvietus saulei-sienos kaip ledas , melgais jūsų meistras.
Atsakyti
QUOTE(groovy @ 2012 07 09, 11:00)
Neišdurs, nes tikriausiai neimsim schmoll.gif Aš tada be baldų likčiau, o gyvent reiktų doh.gif Aš buvau numačiusi 8800 Lt su medžiagom daugiausiai už šitą darbą.

TAi už tiek ir pasidarysit, kažkas bando išpešti naudos iš jūsų mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Svajaaa @ 2012 07 09, 11:42)
TAi už tiek ir pasidarysit, kažkas bando išpešti naudos iš jūsų mirksiukas.gif

Mes už 20000 ( gal kažkiek daugiau nebeskaičiuoju)
dėjim parketą į kambarį, koridorių, virtuvę (dabar miegamasis bus) , vaikų kambarys liko toks koks yra , nes jis neseniai remontuotas.
Užsakėm baldus virtuvei.
Orkaitė+indukcinė kaitlentė
indaplovė
akmens masės kriauklė
didelė palangė
stalviršis ąžuolinis
sofa į miegamąjį
5 durys
aišku medžiagos visos
užkliuvom dar su šviestuvais , jie labai brangūs kur patinka, tai nutarėm pataupyti jiems ir pagyventi su Lenino lemputėm ax.gif

Darbai mums nekainavo (tik parketo šlifavimas ir lakavimas)
Atsakyti
QUOTE(Skambanti tyla @ 2012 07 09, 10:29)
A vat ir ne.

Nelygina mano vyras jokiais aparatais sienų, pašvietus saulei-sienos kaip ledas , melgais jūsų meistras.

O gaila... per pažįstamus, taip gražiai jau buvom sutarę visiką, kad pasiūlys ir kitus meistrus, kartu jie dirbs bendradarbiaudami. Tikrai, kuo toliau skaičiuoju, tuo labaiu matau, kad nu žiauriai brangu, jei be elektros ir santechnikos. Elektrą susitarėm už 2900 Lt su medžiagom, tikiuosi, kad nepermokėsim. Na, bet bent žmogus nori dirbti ir žada greitai padaryti su savo komanda.
Atsakyti
QUOTE(groovy @ 2012 07 09, 12:07)
O gaila... per pažįstamus, taip gražiai jau buvom sutarę visiką, kad pasiūlys ir kitus meistrus, kartu jie dirbs bendradarbiaudami. Tikrai, kuo toliau skaičiuoju, tuo labaiu matau, kad nu žiauriai brangu, jei be elektros ir santechnikos. Elektrą susitarėm už 2900 Lt su medžiagom, tikiuosi, kad nepermokėsim. Na, bet bent žmogus nori dirbti ir žada greitai padaryti su savo komanda.

Bet ir elektra kažkaip brangu, nebent vedat kabelius iš kažkur unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Skambanti tyla @ 2012 07 09, 11:32)
Bet ir elektra kažkaip brangu, nebent vedat kabelius iš kažkur  unsure.gif

Nu paskambinau ča jūsų išjudinta. Tai dabar jau šneka, kad 2900 Lt tai jau čia maksimumas, ir jis jau dabar galvoja, kad tikriauisia tiek nekainuos. dar tipo darbo eigoj matys, gal lengvai ten viskas pjausis ir pigiau ir pats darbas kainuos. medžagos sakė pigiau nei parduotuvėj, tai irgi daug neturėtų kainuoti. Žodžiu... Ačiū, kad pasakėte tai, ką aš jau seniai mintyse įtarinėjau 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo groovy: 09 liepos 2012 - 12:06
QUOTE(groovy @ 2012 07 09, 11:41)
Nu paskambinau ča jūsų išjudinta. Tai dabar jau šneka, kad 2900 Lt tai jau čia maksimumas, ir jis jau dabar galvoja, kad tikriauisia tiek nekainuos. dar tipo darbo eigoj matys, gal lengvai ten viskas pjausis ir pigiau ir pats darbas kainuos. medžagos sakė pigiau nei parduotuvėj, tai irgi daug neturėtų kainuoti. Žodžiu... Ačiū, kad pasakėte tai, ką aš jau seniai mintyse įtarinėjau 4u.gif

Kaip taip???!!! doh.gif

nuo 18000 iki 2900???
Atsakyti
QUOTE(groovy @ 2012 07 09, 12:41)

Man vieno kambario buto (koridorius, vonia, virtuve, kambarys) visiskai is naujo elektros, interneto ir televizijos laidu isvedziojimas, nuo visiskai 0 iki jungikliu sudejimo, vonioje imontuojamu lempuciu ir ventiletoriaus pajungimo, su medziagom kainavo apie 1500 lt, gal siek tiek daugiau, bet 1800 lt tikrai nevirsino. Atsimenu tik kad sake, jog vieno pvz jungiklio pats prisukimas kainuoja 5-7 lt, bet kai per pazistamus kaina buvo paderinta.
Atsakyti
QUOTE(allberto @ 2012 07 09, 13:39)
Kaip taip???!!!  doh.gif

nuo 18000 iki 2900???

Čia manau turėta minty, tik elektros darbai.

QUOTE(bagyra9 @ 2012 07 09, 13:41)
Man vieno kambario buto (koridorius, vonia, virtuve, kambarys) visiskai is naujo elektros, interneto ir televizijos laidu isvedziojimas, nuo visiskai 0 iki jungikliu sudejimo, vonioje imontuojamu lempuciu ir ventiletoriaus pajungimo, su medziagom kainavo apie 1500 lt, gal siek tiek daugiau, bet 1800 lt tikrai nevirsino. Atsimenu tik kad sake, jog vieno pvz jungiklio pats prisukimas kainuoja 5-7 lt, bet kai per pazistamus kaina buvo paderinta.

Ai jungiklius gi vyras pats tegul suka , paskaičiavus kiek jungiklių-šviestuvas gausis laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(bagyra9 @ 2012 07 09, 12:41)

Tai mes čia ne per pažįstamus. Tai gal ir kainuos kokius 2500 Lt. Bet padarys gal viską jau. Nors nežinau, jungiklius visus juk po apdailos deda biggrin.gif

O dėl apdailos susitariau 15 Lt už kv. visas sienų nuplovimas, paruošimas, glaistymas ir dažymas blink.gif Čia jau žiauriai pigu, mano nuomone. Nors mama sakė, kad jai su dažymu tai lyg 25 lt kainavo pas tą patį meistrą biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo groovy: 09 liepos 2012 - 13:58
QUOTE(groovy @ 2012 07 09, 14:55)
Tai mes čia ne per pažįstamus. Tai gal ir kainuos kokius 2500 Lt. Bet padarys gal viską jau. Nors nežinau, jungiklius visus juk po apdailos deda biggrin.gif

Tai pas mane elektrikas 3 kartus vaziavo. Pirma isvedziojo visur kur galejo, tada lauke kol santechnikas savo darbus vonioj atliks, tada vonioje pabaige ir galiausiai po apdailos atvaziavo visko iki galo pabaigti. Pinigus mokejau jam dalimis uz tuo metu atlikta konkreciai darba, taip pats pasiule.
Atsakyti