Sveiko visos, noriu pasidalinti ir savo istorija, nes jauciuosi butent kaip temos autore. Biski pakopinsiu, nes buvau pradejusi kita tema
Taigi situacija yra tokia, kad pries pora savaiciu suzinojau, kad laukiuosi.. is tiesu vaikutis visiskas netyciukas. Abejoniu del to, ar gimdysiu nekilo, vis tik nesu piemene

(27 m.) ir siaip tiesiog, manau, nesiryzciau taip pasielgti. Busimo leliuko tevelis yra, jauciasi labai laimingas, myli vaikus ir ju troksta, taip pat ir as jauciuosi mylima, saugi ir t.t. Zodziu, kaip moteris tikrai santykiuose su juo jauciuosi puikiai. Be to, iskart ji sutikusi, zinojau, kad tai yra vyras su kuriuo noriu susilaukti vaiku
Tai stai, kaip visi ir sako, gyvenimas lyg ir puikus. Mums nieko netruksta, abu esame dirbantys, gerai uzdirbantys, turintys savo namus ir t.t. Beda tokia, kad manes tas vaikas tiesiog nedziugina ir as jauciu pati, kad as jo nemyliu ir nenoriu (nors apie nestumo nutraukima nesvarstau). Priezastis yra be galo egoistiska - nes tiesiog as jo dabar nenoriu, atrodo ne laikas, dar tas anas nepadarytas, is kitos puses lyg ir niekada tada nebus laikas... Jauciuosi tarsi mano gyvenimas baigtas ir dabar prasides visas begiojimas apie vaika (kurio as dabar netrokstu), be to, del esancios hematomos siuo metu privalau atsisakyti absoliuciai visko - nekalbu apie alkoholi (nesu alkoholike

), taciau apie megstama veikla - sporta, aktyvu laisvalaiki, isvykas su draugais ir t.t. Taigi jauciuos tarsi buciau nubausta.
Labai noriu paprasyti nesmerkti manes del mano egoizmo, tai as pati suprantu. Suprantu ir tai, kad vaikuciui nera gerai, kai as jauciuosi taip blogai ir tokia nelaiminga, juk jis viska jaucia

Zinau, kad daugelis pasakys, kad kai pamatysi savo vaika, nesuprasi, kaip galejai taip galvoti (sitam forume ne viena tema perskaiciau ieskodama atsakymo ar paguodos). Galbut taip ir bus. Tiesiog as nenoriu laukti to leliuko su neapykanta, noriu, kad jis jaustusi mylimas ir laukiamas ir visu pirma mamos. Todel galiausiai prieinu prie savo klausimo - galbut kuri nors taip jautetes? Kaip susitaikete su esama padetimi, ja prisijaukinote, kaip pradejote dziaugtis busimu vaiku? Kada tai ivyko? Gal skaitete kazkokia literatura ir galetumete rekomenduoti, o gal ir kokios meditacijos padeda
Tiesa, leliuko tevelis mano, kad man hormonu audros, kurios praeis

Na, o drauges taip pat sako pavydincios mano gero gyvenimo. Tai sakau ne noredama pasigirti, o tiesiog toks aplinkiniu poziuris mane dar labiau vercia jaustis beviltiskai - kaip as turedama viska, apie ka gali svajoti mano metu moteris, galiu jaustis tokia nelaiminga ir sitaip nenoreti savo vaiko? Juk gyvenime buna daug didesniu problemu
Maciau cia ivairiu nuomoniu, atseit mazytis leliukas nieko nejaucia - maniskis 8 savaiciu. Tebunie, as lieku prie savosios, kad vis tik jaucia ir del to noriu tu minciu atsikratyti ir nenoriu laukti savaime, kol jos praeis. Be to, esu labai daug pazistama su psichologija (tik ne siuo aspektu

) ir man literatura tam tikrais gyvenimo momentais yra padejusi, tai ir galvoju, gal kazka galetumete rekomenduoti

Galu gale pergyvenu ir as pati be galo, istisai verkiu, prastai miegu ir vyrui nervus edu. Dargi be atvangos ji kaltinu, kad jis visiskai nesupranta manes