QUOTE(Almuka @ 2012 06 29, 20:35)
Na, dziaugiuos del taves

Mano pasirodyti turetu vasario vidury, gyd sake, gal pasiseks, tai vasario 16- turetu vaikas laisva diena

Manau, kad labai nedaug mamu yra arti tobulybes. Ir didzioji dalis galetu prisipazinti, kad ne karta kilo nelabai grazus norai ir mintys...Bet juk mes zmones- nueini i kita kambari, pasedi uzsikimsus ausis ir atlegsta. Viskas vel pasidaro gerai. O ta kantrybe toks jau dalykas, niekas per daug jos neturi

Parasyk po echo, kaip sekes, kaip jauties. Gali i az, jei nenori temoj. Tik greit nesureaguosiu, nes iki liepos 12d nebusiu. Linkiu sekmes, pamatysi, kaip po echo viskas apsivers
P.S. Ar ne del siu priezasciu ir nicka toki susigalvojai
Teks persivadinti i "susitaikiusioji" arba "besidziaugianti"
Sveika,
Na tai jau pora kartu teko pasimatyti su mazyliu

Mano mama daktare ginekologe-akusere, tad ziureti per echo galiu kiek ir kada noriu. Leliukui tai viskas gerai, duodasi, galva judina, rankas judina

koks jausmas? Nezinau, sunku pasakyti. Is esmes, esu patenkinta, kad jis ten sau sveikas tupi ir viskas jam yra gerai.
Kaip as jauciuosi? Nezinau. Kazkaip maziau apie tai mastau, nes, na, ar mastysiu, ar ne, jis vis tiek pasirodys, tad nutariau bent siuo momentu nesukti sau galvos. Zinoma, turbut pagrindine nuotaikos pagerejimo priezastis, tai yra ta, kad hematoma susitvarke, tad ne tik nejauciu jos keliamo diskomforto, bet jau galiu sportuoti, sokti, vazineti su dviraciu ir t.t. Norejosi verkti is palaimos, kai atgavau sia teise

Ir sielos paralyzius siaubingas praejo - vel ir gaminti miela ir malonu, ir kurybinis ikvepimas kurti auskarus grizo

Tad, kai sau primenu save, jauciuosi neabejotinai geriau.
O ir ant vyro nustojau taip zveriskai pykti uz tai, kad uztaise man vaika

)))) Vis tik be galo ji myliu ir matyt, geresnio tevo savo vaikui negaleciau troksti. Galiausiai musu vaikas is tiesu gims is dideles dideles meiles. Tad overall situacija siek tiek pagerejusi. Dabar ko trokstu, kad greiciau viskas praeitu, nes jau ko neturiu ir supratau, kad neissiugdysiu - tai kantrybes laukti

))
O kaip jautiesi tu? Kaip praejo atostogos? Ar labai keiciasi atostogu ritmas del leliuko? As cia kazka planuoju, bet nesu iki galo apsisprendusi...
p.s. o suppykusi esu todel, kad senais laikais, budama 15 m., sumasciau si nick'a tuometiniam mirc'e

) Dabar juo vadinuos todel, kad paprasciausiai nepamirstu niekada. Siaip jau esu linksmas zmogus ir kaip mano drauge sako, neimanomos tokios gyvenimiskos aplinkybes (tame tarpe ir vaiko gimimas), kad netekciau sios savo asmenybes dalies. Bet, kaip ir cia esu minejusi kazkur, vienas is kertiniu man dalyku yra tas, kad nenoriu prarasti savo asmenybe vaiko pasaulyje...