Oi, mergaitės, na ir prigyrėt čia mane

Ačiū labai labai visoms už gražius žodžius, už palinkėjimus mano šeimai, dėkui, kad ištvermingai laukiate mano reportažų

Iš tiesų, sąžinė baigia užgraužti, kad neturiu galimybės, kaip visi normalūs žmonės, normaliu tempu dalintis savo įspūdžiais

Na, bet kaip nors, vistiek pasistengsiu duotus pažadus įvykdyti
QUOTE(Juritute @ 2014 10 12, 12:50)
... nors nuotraukas ir turiu galimybe matyti,bet be jusu pasakojimo nuotraukos daug zavesio netenka...
Juritute, tai jau taip - nuotraukos be pasakojimo gali perteikti tik matytą vaizdą, o jausmas ir emocijos atsiranda tik prabilus vaizdo fiksuotojui
QUOTE(Juritute @ 2014 10 12, 12:50)
...siemet sedziu Jusu reportaze apie Rumunija,Bulgarija,Turkija...taip tikiuos,kad vasara savo kelioniu sparnus paleisim ton pusen

uzbure tie Balkanai mus...oi uzbure
Kaip smagu girdėti, kad ruošiatės keliauti į tokias puikias šalis

Man susidarė įspūdis, kad Rumunija su Bulgarija nelabai turistus dominančios šalys - po reportažo rašymo praėjo vos ne du metai, o niekam joks klausimas apie šias šalis taip ir neiškilo

Aš tai mielai sugrįžčiau ir į Rumuniją, ir į Bulgariją, taipogi ir į Turkiją

Tik nežinia kada tas sugrįžimas bus. Aišku tik, kad pirmasis į Turkiją šį pavasarį sugrįš sūnus kad žinotumėt, kiek jam buvo džiaugsmo, kai išsitraukė pagal mainų programą važiuot būtent Turkiją

Pavergė ši šalis mano vyruko širdį

Aš, prisižiūrėjus turkiškų serialų, irgi svaigstu, kaip norėčiau bent iki Stambulo palėkti

Pamenu, kaip visos draugikės stebėjos, kai, prieš pirmą kelionę, aiškinau, kad Stambulas manęs visai nedomina - negi taip gali būti

Pasirodo gali viskam turi ateiti savas laikas - dabar net mintis nekiltų Stambulo išmesti iš maršruto
QUOTE(dansak @ 2014 10 12, 14:13)
... Bet žvilgtelėkite į Kauno botanikos jurginus, jie irgi nuostabūs...
Dansak, manau, negražių gėlių, kaip ir negražių šalių, tiesiog nebūna

Būtinai pažiūrėsiu
Papildyta:
QUOTE(k** @ 2014 10 13, 20:53)
Dieve, Aidluka, duok Dieve sveikatos ir pinigų Jūsų šeimai, kad galėtumėte keliauti. Ir toliau džiuginkite mus savo reportažais, nuostabiausiomis, išjaustomis nuotraukomis. Atradau Jus nuo Jūsų "pasakos" ir taip keliauju visas keliones. Kaip matau, tas keliones kartu keliauja ir nuolatinis puikių kelionių aprašytojų"ekipažas" Artūras, Astra, Linolė ir t.t. Jūs visi nuostabūs
K **, iš visos širdies dėkoju už tokį šiltą įvertinimą

Iš mūsų pavyzdingosios pasakotojų chebrytės, kaip suprantu, beliko tik Linole, Arūna ir Vilmaaa, o visi kiti tikriausiai išsikvėpė arba neturi laiko aprašyti savo nuotykiams

Kiek žinau, ir Artūras turi nuslėptą kelionę, va, ir Astra prisipažino abejojanti ar rašyt, apie save - net nekalbu

Manau, kad ir kiti etatiniai keliautojai ir pasakotojai šiemet buvo kažkur išvažiavę, bet tyli

Šiaip, mane šiemet, keliaujant po Norvegiją, net šioks toks piktumas buvo apėmęs

Lietuvių kelionėj sutikom tiesiog neįsivaizduojamą kiekį kai kuriose, ypač turistų labiausiai lankomose vietose, susidarė įspūdis, kad visa Lietuva išsiruošė į Norvegiją - galvoju, grįžus, rasiu kalną naujų įspūdžių

Deja, pasirodo klydau kaip buvo Norvegijos tema SM visiškai nieko verta, taip ir liko, naujų reportažų taipogi nei vieno neatsirado

Niekaip negaliu suvokti, kodėl apie kitas šalis žmonės nepaliauja dalintis įspūdžiais, o Norvegija taip ir lieka nuošaly

Seniau galvojau, kad dėl ekskaluojamo brangumo, retas lietuvis išsiruošia po šią šalį pakeliauti, bet dabar suprantu, kad problema slypi kažkur kitur - bet kur, taip ir nepavyksta išsiaiškinti
QUOTE(Astra777 @ 2014 10 14, 10:02)
...aš dar vakar mąsčiau ar verta parašyti, nors trumpą, bet vis vieną reportažą iš Maltos.
Astrut, net neabejok jei atrandi laisvo laiko, būtinai rašyk
...Keliaudami galite susibadyti spygliais, bet stovėdami vietoje nepamatysite rožių...