Įkraunama...
Įkraunama...

Vonios plytelės - 2

QUOTE(egluti @ 2013 07 02, 11:14)
taip, vakar radom pačias gražiausias mums (na bent jau man biggrin.gif) plyteles  biggrin.gif vyras prispaudė, kad labai jų staigiai reikia, tai rinkomės iš to, ką galima greit gauti ir išsirinkau per kokias 5min  biggrin.gif  na mes kažkaip paėmėm nemažas plyteles, taip mums jau ir dizaineris ir pasakė, kad čia jau maximaliai didžiausios, ką galima į tokią mažą vonią sudėti. žiūrėsiu, ką meistras pasakys jas pamatęs  blush2.gif 
mūsiškės šitos . tik mūsų visiškai baltos. virš vonios sieną dėsim reljefinėm, o kitas sienas dėsim lygiom, grindys taip pat baltos, o glaistą vos vos pilką  ax.gif  realiai tos plytelės gražiau atrodo nei foto  ax.gif  o ir kaina mums buvo pats tas  ax.gif  dabar tik drebėsiu, kad meistras gražiai sudėtų  blush2.gif

Jviktorija, labai patiko pirmosios jūsų užrodytos plytelės  ax.gif  jas svarsčiau virtuvėj klijuoti, bet vistik pasirinkom šios firmos kitą variantą  rolleyes.gif

man jusu nuorodoje ismete visa linija, rinkotes 31*31 dydi? g.gif priminkite kokio dydzio jusu vonia.. ax.gif
kada jau bus rezultatas? blush2.gif man taip idomu paziureti butu, gal pasidalinsite vaizdeliu..
vienu vargu maziau turesite- nebeskaudes galvos del plyteliu thumbup.gif
Atsakyti
Egluti, nugi grazu. As dabar baltoms plytelems jauciu silpnybe wub.gif. O tos reljefines pilkos? Kaip pavyzdyje? Kazkaip neuzmaciau as ju Irise arba praslydo pro akis g.gif

Kadija
, Irise kataloge maciau tokias plyteles, kur buvau idejus pavyzdi. Duse skirtingu dydziu plyteles isklijuotos, raudonos. Nu labai grazu, apart raudonos spalvos blush2.gif . Bet as maisyciau dvieju dydziu plyteles, triju jauciu jau nelabai schmoll.gif . Va butent is tos kolekcijos, 20*20 ir 10*10, paprasykit kataloge pavyzdziu parodyt, tikrai verta paziuret mirksiukas.gif

Mes atrodo irgi jau issirinkom bigsmile.gif . Bus baltos plyteles, grindys balinto azuolo medzio imitacija ir desim tokias pacias medzio imitacijos plyteles - vietoj dekoro - virs kriaukles. Viskas visur kitur balta balta bigsmile.gif
Tikiuos nebeapsigalvosim doh.gif

Atsakyti
user posted image
štai mūsų vizualizacija, maždaug taip turėtų atrodyti ax.gif
JViktorija, tos reljefinės baltos, bet tas jų baltumas nėra akinantis, gal tas reljefas ir suteikia tokį pilkumo efektą ax.gif į jas neatkreipėt dėmesio gal, kad jos taip tiesiog padėliotos jų bendroj plytelių ekspozicijoj prie kitų negražių plytelių biggrin.gif lauksim ir jūsų galutinio varianto balta balta bigsmile.gif
Kadija, mūsų vonia miniatiūrinė 1,5x2,05 berods. būtinai parodysiu ir galutinį variantą kaip tokios didelės plytelės 20x50 atrodys realiai rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo egluti: 02 liepos 2013 - 19:51
O cia jums salone dare plyteliu plana? Ar kainavo papildomai?
Atsakyti
QUOTE(slyva @ 2013 07 02, 20:24)
O cia jums salone dare plyteliu plana? Ar kainavo papildomai?

Taip, padarė Iris parduotuvėje nemokamai ax.gif (virtuvei taip pat)
Atsakyti
QUOTE(egluti @ 2013 07 02, 20:26)
Taip, padarė Iris parduotuvėje nemokamai  ax.gif  (virtuvei taip pat)

kaip smagu, begsiu paciupineti jusu plyteliu ir as 4u.gif labai jau graziai papasakojote apie ta balta su piksvumu ax.gif o klijuosite visas sienas ir iki virsaus?

JViktorija, maciau mozaikos 10*10 dvarcionyse, tai visai man ji patiko, ne tokia smulki... g.gif galvoju gal tokios didesnes ieskoti.. g.gif nes triju dydziu ir pati bijau, nors ekspozicijoje maciau visa linija sudeta- graziai atrodo ax.gif

Atsakyti
Kadija, tu imesk cia pavyzdi, nes dabar nemacius sunku vertint - patart 4u.gif

Egluti, o jus jokio jokio ryskesnio ar tamsesnio akcento nedesit? Tik fakturines plyteles? Man gal vos noretusi kokio akcenciuko. O kazi kaip tos fakturiniu plyteliu prieziura? g.gif
Atsakyti
nusisnekejau, jos atrodys kaip 5*5 cm.. doh.gif ot is akies pamatavau ir padidinau doh.gif ..
alia tokia mozaika: http://www.keramika....a...o=4&pid=646

tik spalvos dar nezinau, dabar i dydzius ziuriu.. blush2.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(JViktorija @ 2013 07 03, 14:15)
Egluti, o jus jokio jokio ryskesnio ar tamsesnio akcento nedesit? Tik fakturines plyteles? Man gal vos noretusi kokio akcenciuko. O kazi kaip tos fakturiniu plyteliu prieziura?  g.gif

aš nelabai mėgstu tuos visokius dekoriukus vonioj, ryškių spalvų taip pat blush2.gif norėjosi tokios vientisos vonios ir kad ji atrodytų (bent jau tiek) kuo didesnė. tik va dabar nebeapsisprendžiu dėl baldų g.gif nusižiūrėjom Rivos uosio imitacijos baldus, bet gal ir baldus dėti baltus? g.gif kol kas įsivaizduoju tamsiai žalią kilimą ir kokią žalią - baltą dryžuotą užuolaidą rolleyes.gif kaži kokia baldų spalva geriau žiūrėtųsi prie mano tos vizijos?
dėl valymo... manau, kad valysis neblogai, plytelės glazūruotos slidžios, valysis tikrai geriau nei matinės ax.gif
o mano plyteles jau pradėjo dėėėėti, kontūrai jau yra rolleyes.gif supratau, kad ne tokios jau ir didelės tos mano plytelės, o taip pergyvenau thumbup.gif manau, kad savaitgalį jau bus galutinis rezultatas cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo egluti: 09 liepos 2013 - 21:00
QUOTE(egluti @ 2013 07 09, 20:56)
aš nelabai mėgstu tuos visokius dekoriukus vonioj, ryškių spalvų taip pat blush2.gif  norėjosi tokios vientisos vonios ir kad ji atrodytų (bent jau tiek) kuo didesnė. tik va dabar nebeapsisprendžiu dėl baldų  g.gif  nusižiūrėjom Rivos uosio imitacijos baldus, bet gal ir baldus dėti baltus?  g.gif  kol kas įsivaizduoju tamsiai žalią kilimą ir kokią žalią - baltą dryžuotą užuolaidą  rolleyes.gif  kaži kokia baldų spalva geriau žiūrėtųsi prie mano tos vizijos?
o mano plyteles jau pradėjo dėėėėti, kontūrai jau yra  rolleyes.gif  supratau, kad ne tokios jau ir didelės tos mano plytelės, o taip pergyvenau  thumbup.gif  manau, kad savaitgalį jau bus galutinis rezultatas cool.gif

nors truputi parodykite kaip jos atrodo nedideleje erdveje.. as vis dar pasiekose doh.gif
Atsakyti
Gal kam reikia tokios mozaikos:

user posted image

Mums liko 1,17m2 - 13 plytelių 30x30cm.
Daugiau info - a.ž. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Juodai: 11 liepos 2013 - 01:16
Gal kas galite rekomenduoti puikų plytelių meistrą Vilniuje.
Atsakyti