Įkraunama...
Įkraunama...

Vonios plytelės - 2

QUOTE(Ledi @ 2015 02 07, 00:01)
Mes is linea nusipirkom plyteles. Tik dabar dilema. Dekora noriu det ant tos sienos kur vonia, ir ant tos kur veidrodis ir dar kur wc linja. Tik beda kad dekoro nebegamina ir viskam neuzteks.
As vyrui sakau kad nedet dekoro kur wc, o jis sako kad ten kur bus veidrodis nes dali visvien uzdengs doh.gif
Kaip jus darytumet? rolleyes.gif

As asmeniskai deciau virs veidrodzio ir ant tos sienos, kur vonia. Ir patys taip darysim wink.gif

Beje, laukiu rekomendacijus, kur randate graziu plyteliu Vilniuje: visos didziosios parduotuves kaip senukai, moki vezi ir pan apeitos. Man grazios plyteles 1000 plyteliu salone. bet labiau domina ekonomiskesni variantai, nes dauguma graziu apie 100lt kainuoja g.gif
Atsakyti
QUOTE(coco5 @ 2015 02 05, 11:14)
Tos Moderno plytelės be galo gražios,turėtų dailiai atrodyti  ant židinio 4u.gif

Va, kaip atrodo židinys. smile.gif moderno plyteles - zidinys

Tik jau nudažėme baltas groteles ir revizines dureles pilka spalva kaip bus ir židinio apvadas. smile.gif
Atsakyti
Mes issirinkom plyteles taip pat 1000 plyteliu. Sukalbamiausias personalas. Bet kai turim visus paskaiciavimus ilindom pasidaryt kokios kainos PL ir labai suabejojom savo sprendimu. Vienios vonios variantas tiesiog pusiau pigiau.

Gal kas bandet bendraut su PL ir parsigabent patys kazkokiu budu?
Atsakyti
QUOTE(anila:) @ 2015 02 20, 11:27)
Mes issirinkom plyteles taip pat 1000 plyteliu. Sukalbamiausias personalas. Bet kai turim visus paskaiciavimus ilindom pasidaryt kokios kainos PL ir labai suabejojom savo sprendimu. Vienios vonios variantas tiesiog pusiau pigiau.

Parasiau Jums i AZ
Atsakyti
Kokio dydžio plyteles dedate vonioje? vakar rinkausi Kapri, nu daug gražių nužiūrėjau, bet ką besiūlė visos 60*60 grindims, sienoms 60*30, bet ar ne per masyvios 4,5 m2 voniai? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Rittule @ 2015 02 22, 10:38)
Kokio dydžio plyteles dedate vonioje? vakar rinkausi Kapri, nu daug gražių nužiūrėjau, bet ką besiūlė visos 60*60 grindims, sienoms 60*30, bet ar ne per masyvios 4,5 m2 voniai?  g.gif

Mes tai ziurejom ne pagal dydi, bet pagal grozi tai sienoms vienos 31.6*60, o grindims tai norime didesniu. Man kaip tik atrodo, kad grindims 60*60 turetu graziai atrodyti, isdidinti erdve smile.gif
Atsakyti
QUOTE(metine @ 2015 02 22, 15:01)
Mes tai ziurejom ne pagal dydi, bet pagal grozi tai sienoms vienos 31.6*60, o grindims tai norime didesniu. Man kaip tik atrodo, kad grindims 60*60 turetu graziai atrodyti, isdidinti erdve smile.gif

tai ir aš pagal grožį smile.gif tik visos tos gražios ir buvo 60*60 ir 30*60, jo turėtų gražu būti didesnės grindims, tik galvoju kaip čia bus kai netilps visa plytelė, kaip žiūrėsis tie supjaustymai g.gif
Atsakyti
QUOTE(Rittule @ 2015 02 22, 16:10)
tai ir aš pagal grožį smile.gif tik visos tos gražios ir buvo 60*60 ir 30*60, jo turėtų gražu būti didesnės grindims, tik galvoju kaip čia bus kai netilps visa plytelė, kaip žiūrėsis tie supjaustymai  g.gif

O kiek kvadratu pas jus? As siaip irgi tokia nuomone turiu, kad 60*60 galima naudoti jei didesnis plotas ir maziau supjaustymu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Rittule @ 2015 02 22, 09:38)
Kokio dydžio plyteles dedate vonioje? vakar rinkausi Kapri, nu daug gražių nužiūrėjau, bet ką besiūlė visos 60*60 grindims, sienoms 60*30, bet ar ne per masyvios 4,5 m2 voniai?  g.gif

QUOTE(metine @ 2015 02 22, 17:47)
O kiek kvadratu pas jus? As siaip irgi tokia nuomone turiu, kad 60*60 galima naudoti jei didesnis plotas ir maziau supjaustymu  ax.gif

Atsakyti
QUOTE(metine @ 2015 02 22, 18:47)
O kiek kvadratu pas jus? As siaip irgi tokia nuomone turiu, kad 60*60 galima naudoti jei didesnis plotas ir maziau supjaustymu  ax.gif

Vonia 4,24 kv.m, wc 2,47 kv.m., bet pvz. tulike plotis 1,14 m, nesigauna net dvi po 60* plytelės, tai kažin g.gif aišku ir 3 po 45 niekaip smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Rittule @ 2015 02 23, 01:42)
Vonia 4,24 kv.m, wc 2,47 kv.m., bet pvz. tulike plotis 1,14 m, nesigauna net dvi po 60* plytelės, tai kažin  g.gif aišku ir 3 po 45 niekaip smile.gif

Man asmeniskai per mazai grindu tokio dydzio plytelems...nes kaip ir jus sakote, net pilnu nesigauna, o ju tokia ir esme. Musu pirmam aukste tualetukas labai mazas, tai grindu rinkomes mazesnes plyteles, o i didesne vonia tiek sienu, tiek grindu imam didesnes.
Atsakyti
QUOTE(anila:) @ 2015 02 20, 13:27)

O su kuo kalbejotes .Ten moteris pardaveja stengaisi padeti ,bet iskarto klausia ir per ja negalima isirinkti ,su ja benrauji ir blaiskais ,nes ji klausia konkretumo.Niekad neturejau ramybes per ja doh.gif o dar lyzdama i akis nepatenkinta ,kad tu jai neatsakai ir cia ilgai renkies .O as vis bandau uzeiti kita karta ir vis ant jos pataikau.Tris kart buvau ,ketvirata po ilgo laiko patys syspsosi atseit va vel.Nu ,bet nesuvokia zmones ,kad jau pirkai neisaiskinsi gi ,kad ne tu darei uzsakyma doh.gif Matyt skaito ,kad nepirkai.Ir aciu sakai ir visi aplink maciau sako jai aciu ,kad atsikabintu ,nes visai nesuvokia ka siulo.Siulo preke ,bet patarti tikrai jos patarimai yra pardavejo.Galetu jiems seminarus pravesti ,pamokinti parinkti .
Atsakyti