Įkraunama...
Įkraunama...

Vonios plytelės - 2

QUOTE(Apelsinuk @ 2012 11 25, 20:53)
As nezinau, o jums tikrai taip baisiai nepatinka? Nes man tai i akis nekrinta ir tiesiog dailu, gal aisku nuotraukose vaizdelis kitoks, nesigincyju, bet nematau problemos  4u.gif
Beje, ten veidrodyje matosi jusu durys i vonia ar kito kambario, su tuo stikliuku?  blush2.gif  jeigu i vonia, tai ar esate patenkinta ir tikrai nieko nesimato per jas?  blush2.gif

Na ne, man negražu, noriu kad plytelės kaip visuma būtų o ne kiekviena išskirta smile.gif Kadangi šitos plytelės yra populiarios nuvalkiotos iš senukų (net nežinau kam jas pasiėmiau biggrin.gif ), tai paklaidžiojus po butų pardavimų skelbimus nemažai pamačiau ten tokių ir galiu pasakyt kad su šviesiu glaistu daug patraukliau man atrodo.

Už vonios durų yra koridorius, per tą stikliuką nieko nesimato, be stikliuko per niurios durys būtų biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Site @ 2012 11 25, 21:21)
Na ne, man negražu, noriu kad plytelės kaip visuma būtų o ne kiekviena išskirta smile.gif Kadangi šitos plytelės yra populiarios nuvalkiotos iš senukų (net nežinau kam jas pasiėmiau biggrin.gif ), tai paklaidžiojus po butų pardavimų skelbimus nemažai pamačiau ten tokių ir galiu pasakyt kad su šviesiu glaistu daug patraukliau man atrodo.

Už vonios durų yra koridorius, per tą stikliuką nieko nesimato, be stikliuko per niurios durys būtų biggrin.gif

Nežinau, man jos nematytos biggrin.gif nors senukus turbūt šimtą kartų šukavau ieškodama ir rinkdamasi plyteles, gal neužsifiksavo, nes apskritai ne mano skonio ir vizija buvo ne tokia biggrin.gif
tai čia vistik vonios durys.. na man aktualu, nes mes irgi užsisakėme duris į vonią ir tualetą (atskiros patalpos) su stikliukais. ju matiskumas kaip speju analogiskas jusiskiui, nes kai rinkomes buvo ir jusu durys. tai as labai pergyvenu, kad matysis ten viskas pro tuos stiklus lotuliukas.gif lotuliukas.gif mane vis ramino pardavejas, kad ne, ne, kad tik is labai labai arti nebent, o galvoju koks gali buti is toli, jei patalpos miniatiurines lotuliukas.gif tai ieskau paguodos, kol sirdis nesustojo is galvojimo ir baimes lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveiki,

Gal kas zinot kokia plyteliu deliojimo programele..ar kas nebrangiai daro? nes kazkaip kai ziuri plyteles atskirai jos visos nekokios..o kai pamatai graziai padeliotas tada jau visai nieko smile.gif 4u.gif

busiu dekinga uz atsakyma smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Mellynake @ 2013 02 06, 21:54)
Sveiki,

Gal kas zinot kokia plyteliu deliojimo programele..ar kas nebrangiai daro? nes kazkaip kai ziuri plyteles atskirai jos visos nekokios..o kai pamatai graziai padeliotas tada jau visai nieko smile.gif 4u.gif
busiu dekinga uz atsakyma smile.gif

Laba diena, turiu viena programa vieno plyteliu gamintojo. Ji uzima apie 3MB, jei turite gmail ar kokia didesne pasto dezute, brukstelkit man i AZ, atsiusciau.
Pati dar nebandzius, bet pazystami visai isgyre ta programele...
Atsakyti
Merginos,
kur galėčiau įsigyti šių plytelių:
http://opocznoplytki...lazienkowe.html

Į Lenkiją belstis nesinori.
Senukuose mačiau, bet kaina 60 lt/m2, gal kur pigiau yra?

Gal kas jau tokias turi? Pasakytumėt savo pastebėjimus.
Rudas dėčiau ant grindų, o sienas maišyčiau ruda su šviesia. Gal jei pigiau gaučiau, tai ir tų dekoratyvinių dar prigriebčiau pagyvinimui.

Norisi šokoladinės rudos, tai tik tos ir užkliuvo už akių. Nelabai yra iš ko rinktis. doh.gif

Atsakyti
QUOTE(Atlantida* @ 2013 02 09, 00:13)
Merginos,

Rudas dėčiau ant grindų, o sienas maišyčiau ruda su šviesia. Gal jei pigiau gaučiau, tai ir tų dekoratyvinių dar prigriebčiau pagyvinimui.

Norisi šokoladinės rudos, tai tik tos ir užkliuvo už akių. Nelabai yra iš ko rinktis.  doh.gif

tai pirkit kai Senukuose būna 30 proc. nuolaida cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Atlantida* @ 2013 02 09, 01:13)
Merginos,

Norisi šokoladinės rudos, tai tik tos ir užkliuvo už akių. Nelabai yra iš ko rinktis.  doh.gif

Jei neklystu, bent jau anksciau Opozno prekiavo 1000plyteliu. Bet manau, kad tarp lietuvos pardaveju nelabai ir rasite mazesne kaina. Senukai ne kvaili, kad pardavinetu brangiau uz kitus.... jie piktybiskai kaip tik kainas numusineja.
Atsakyti
Jeigu domina rudas- šviesus kaloritas. Gal patiktų šios plytelės? Mes tokias pirkom tai vaizdas gražesnis nei foto. Be to mums į tą pačią kainą ir vizualizaciją padarė.
Atsakyti
QUOTE(Rokoko Mūza @ 2013 02 09, 11:42)
Jeigu domina rudas- šviesus kaloritas. Gal patiktų šios  plytelės? Mes tokias pirkom tai vaizdas gražesnis nei foto. Be to mums į tą pačią kainą ir vizualizaciją padarė.

O kaip kokybe plytelių? Nes mes irgi planuojame sios firmos pirkti.
Atsakyti
QUOTE(vaiddaa @ 2013 02 09, 12:09)
O kaip kokybe plytelių? Nes mes irgi planuojame sios firmos pirkti.

Pas plyteles nelabai ir gali buti kazkokios "kokybes". Ta prasme daugmaz ta pati gausite nusipirke ir pas itala ir pas lenka. O tarkim jei krastai nelygus, apdauzyti, jums jas tures pakeisti, todel ir cia ner ko pergyventi smile.gif . Visas skirtumas tik dizaine, isvaizdoj - vieni kuria, kiti vagia dizaina ir tiek smile.gif del to ir kainos skiriasi...nes vieni tam reikalui samdo dizainerius, kiti daugmaz nukopijuoja ir sutaupo.
Jei jums grazu, kaina tinka, tai ir pirkite smile.gif aisku as vonioj tamsiu plyteliu gyvenime nebedeciau grindims..kiekvienas skalbimo miltelis, kiekviena dulke, kiekvienas plaukas ar isdziuves vandens lasas tiesiog is tolo sviecia doh.gif doh.gif ( ne i tema - bet ir tamsaus parketo NIEKADA nebedeciau kambariuose)...
Atsakyti
Sveiki, išsirinkau plyteles iš Paradyz firmos, nusipirkti iškart negalima, tik užsakyti, laukti gali tekti 3-8 savaites. Šiomis plytelėmis prekiauja ir Ermitažas, o ermitaže laikas nuo laiko būna visoms prekėms 25% nuolaida. GAl kas žinot, ar įmanoma šių užsakomų plytelių nusipirkti su nuolaidėle 4u.gif ?
Atsakyti
To pačio gamintojo plytelių kokybė gali skirtis. Aš aišku kalbu ne apie tai, kad kažkas blogai su pačia plytele. Mes pirkom I rūšies tai plytelės vienodos, atspalviai nesiskiria ir taip toliau, bet kai kurios plytelės yra labai nepraktiškos. Tarkim internete viena patikusi paradyz kolekcija nuvykus į parduotuvę nuvylė. Atspalvis skyrėsi, o svarbiausia palietus pirštu iškart likdavo antspaudai. Tai po to jei kažkokia kolekcija patikdavo būtinai pačiupinėdavom nuvykęblush2.gif . Mūsų plytelės slidžios, šviesios tai išvis praktiškos, na tamsios bus matinės tai manau su jom bus daugiau vargo. Kodėl kalbu būsimuoju laiku? Mes jas pradėsim dėti tik rytoj, dabar supakuotos gražiai guli ax.gif
Atsakyti