Įkraunama...
Įkraunama...

Vonios plytelės - 2

QUOTE(egluti @ 2013 06 10, 22:45)
renkuosi renkuosi ir vis ant nieko neužsikabinu. labai norėčiau baltos vonios su tamsiai žaliais elementais ar dekoru ir visai nieko neužmačiau  g.gif  gal kuri belandžiodama interneto platybėse kažką užmatėte? salotiniai atspalviai man nelimpa  doh.gif
o jei ne, teks pasilikti prie lietuviškų rusvų atspalvių  biggrin.gif labai užkabino ši kolekcija tik tos raštuotos smulkiom gėlytėm, o ne plunksom . gal kuri matėte ne tik iris salone? įdomu kaip kainos skiriasi  blush2.gif

dar yra "1000 plyteliu" sito gamintojo kolekcijos.
Atsakyti
QUOTE(Tiffany @ 2013 06 10, 23:32)
Baltiems tarpeliams valyti nereali priemone kiilto sanitop  mirksiukas.gif greit ir be vargo sugrizta spalva  drinks_cheers.gif

4u.gif dekui, jei bus baltos gal ir teks isbandyti..

QUOTE(egluti @ 2013 06 11, 09:09)
Kadija, jei rasčiau kokią gražias baltas plyteles, ir grindis dėčiau baltas ir galvos nesukčiau  ax.gif  dabar tų priemonių visokių yra ir manau galima viską išvalyti ir nevargstant  4u.gif  o tuo labiau, kad mūsų vonia labai labai mažutė, nė 3kv nėra  doh.gif  viskas susistatys ir tų grindų tiek tesimatys  g.gif
bet kol kas panašu, kad teks vistik rinktis šviesias rusvas kokias, jų bent pasirinkimo yra - ir kainų, ir raštų ir pan  ax.gif  dėl šviesių rusvų, tai jokio vargo manau išvis ir nėra kalbant apie valymą. mano nuomone, tai pati praktiškiausia spalva plytelėms. o tamsių grindų irgi nedėčiau, labai puikiai ant jų dulkės šviečia  doh.gif  tyyyyyngiu joms tarnauti  biggrin.gif
Tiffany, kur galima įsigyti šitą priemonę?  g.gif

As maciau baltas plyteles, kurios man labai patiko wub.gif , bet save "atkalbineju". Gal ir yra geru priemoniu, kaip rase Tiffany, taciau pas mus vanduo ypac kietas, jame daug gelezies, todel tas sveitimas taptu nepakeliama kasdienybe.. o as taip pat nenoriu tarnauti grindims, todel pratinu save prie minties, kad teks imti kazkokia kita spalva bent jau grindims.. doh.gif
pas draugus juodos plyteles ant grindu, vienspalves ir dar ne matines, tai nepastebejau kad labai matytusi dulkes, man atrode pakankamai praktiska g.gif bet mano atveju pravalyti grindis sluoste vis tiek butu greiciau, nei isvalyti tarpelius iki baltumo ...
Atsakyti
mano pastebėjimai, kad blizgios plytelės lengviau prižiūrimos ax.gif dabar tokioj tarybinėj senoj vonioj baltom raštuotom blizgiom grindim gyvenam, tai man jos taip lengvai valosi - prabraukei šluoste ir vuolia thumbup.gif
Kadija, pasirodykit, kokias nusižiūrėjot? ax.gif
slyva, ačiū, pasižvalgysiu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo egluti: 11 birželio 2013 - 12:07
QUOTE(Tiffany @ 2013 06 11, 00:32)
Baltiems tarpeliams valyti nereali priemone kiilto sanitop  mirksiukas.gif greit ir be vargo sugrizta spalva  drinks_cheers.gif

O kur ši produktą galima įsigyti ir kokia jo kaina? g.gif
Atsakyti
QUOTE(egluti @ 2013 06 11, 12:05)
mano pastebėjimai, kad blizgios plytelės lengviau prižiūrimos  ax.gif  dabar tokioj tarybinėj senoj vonioj baltom raštuotom blizgiom grindim gyvenam, tai man jos taip lengvai valosi - prabraukei šluoste ir vuolia  thumbup.gif 
Kadija, pasirodykit, kokias nusižiūrėjot?  ax.gif
slyva, ačiū, pasižvalgysiu  4u.gif

o pas mano mama yra tamsios plyteles- nei duse nesimato kalkiu, nei tarpeliai tamseja, nei valyti reikia kaskart nusimaudzius thumbup.gif bet pastebejau, kad kai margos tai ir nesimato, o jei visiskai vienspalves, tai pradeda matytis visi aptaskymai ir panasiai.. doh.gif as dar nieko labai konkretaus nenuziurejau- man dabar galva sukasi, nes reikia nuspresti kokia spalvine gama imti.. todel visur vaikstau ir ziuriu, viskas man grazu biggrin.gif sviesias maciau kazkuriam prekybos centre, nepamenu net kas gamintojas, bet tos plyteles man akyse stovi dar biggrin.gif man dar labai patiko dvarcioniu sita linija: http://www.keramika.lt/lt/ardero?ko=1 jos pardotuveje man grazesnes nei cia foto atrode, turi sioki toki blizgesi.. as grindims nenoriu blizgiu, man jos labai slidzios atrodo, kai slapia koja ant ju vaikstai.. ax.gif
pilna folderi turiu is interneto prisirinkusi visokiu plyteliu deriniu ir ideju, bet reikia issirinkti viena kazkaio.. be to ir musu vonia nebus baisiai didele, gal kokie 4-5 kvadratai blush2.gif
dar man grazu dideles plyteles grindu, bet mazoms erdvems netinka, mano nuomone g.gif
o tu ka nuziurejusi, egluti? pasidalink idejomis
Atsakyti
pas mane dideles vonioj grindys 30x60
Atsakyti
QUOTE(bus kita balta ziema @ 2013 06 11, 15:54)
pas mane dideles vonioj grindys 30x60

o vonia didele? kaip atrodo? nesu maciusi mazu erdciu su tokiomis isklijuotu, man roos, jei per daug uztsatyta ir per mazai grindu matysis- optiskai mazins erdve..
Atsakyti
Kadija, labai patiko užrodytos Dvarčionių grindų plytelės, reikės gyvai apžiūrėti mirksiukas.gif aš kol kas panašiai kaip ir tu - esu dar labai pradinėj paieškų stadijoj, tai vaikštinėju, žvalgausi, kas mane traukia ax.gif na džiaugiuos tik tiek, kad esu tokia, kad labai žinau, kas man tikrai nepatinka ir kas patinka, tai labai greit atmetimo būdu atmetu ir lieka tik vienetukai...
ir šiandien visą Iris saloną Šiauliuos perėjus išsirinkau patinkančias, tik kaina stabdo blush2.gif šitos gražuolės ax.gif jei būtų didelis vonios kambarys, netaupyčiau, bet kai plotas vos 3 kv.m. visas plytelių grožis bus apstatytas ir paslėptas doh.gif ir visa investicija į grožį šuniui ant uodegos doh.gif taigi tęsiu paieškas toliau ax.gif dar kartą teks į Iris keliauti, man ten pasirodė didžiausias pasirinkimas kalbant apie savo miestą thumbup.gif
taip pat sutinku ir dėl didelių plytelių mažoj patalpoj, man negražu unsure.gif

na va dar ir šitas priedo reikės gyvai apžiūrėti Verona ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo egluti: 11 birželio 2013 - 21:19
QUOTE(egluti @ 2013 06 11, 20:56)
Kadija, labai patiko užrodytos Dvarčionių grindų plytelės, reikės gyvai apžiūrėti  mirksiukas.gif  aš kol kas panašiai kaip ir tu - esu dar labai pradinėj paieškų stadijoj, tai vaikštinėju, žvalgausi, kas mane traukia  ax.gif  na džiaugiuos tik tiek, kad esu tokia, kad labai žinau, kas man tikrai nepatinka ir kas patinka, tai labai greit atmetimo būdu atmetu ir lieka tik vienetukai...
ir šiandien visą Iris saloną Šiauliuos perėjus išsirinkau patinkančias, tik kaina stabdo  blush2.gif    šitos gražuolės   ax.gif  jei būtų didelis vonios kambarys, netaupyčiau, bet kai plotas vos 3 kv.m. visas plytelių grožis bus apstatytas ir paslėptas  doh.gif  ir visa investicija į grožį šuniui ant uodegos  doh.gif  taigi tęsiu paieškas toliau  ax.gif  dar kartą teks į Iris keliauti, man ten pasirodė didžiausias pasirinkimas kalbant apie savo miestą  thumbup.gif 
taip pat sutinku ir dėl didelių plytelių mažoj patalpoj, man negražu  unsure.gif

na va dar ir šitas priedo reikės gyvai apžiūrėti Verona  ax.gif

4u.gif tu Siauliete? tai mes is to paties kaimo drinks_cheers.gif as dar Irise nebuvau, visai pamirsau apie ji doh.gif Buvau as ir Vilniuje pasizvalgyti plyteliu, bet dar ieskau, neskubinu saves.. smile.gif Man tos Verona net simpatiskesnes bendrame vaizde g.gif O tos Dvarcioniu plyteles man rodos moki vezi ar bauhofe pigesnes yra. nors Ermitazas dabar nuolaidas daro plytelems, maciau yra sios linijos plyteliu, bet kiek atsimenu jos ten brangesnes vis tiek buvo.. g.gif zodziu, dar issirinkus plyteles reikia apvaziuoti visur palyginti kainas doh.gif
o del grozio ir as galvoju ar matysis pas mus erdvej tas grozis, kazkoki akcenta vis tiek darysiu, bet dar nezinau koki.. be to norime dusa daryti is plyteliu tik, tai galvojam kad duso erdvei reikes mozaikos plyteles deti, vel reikia derinti doh.gif be to, nerandu siauliuose graziu mozaikos plyteliu, visos tos pacios standartines kaip visuose baseinuose sudetos.. lotuliukas.gif
Atsakyti
tada tikrai tau verta nuvažiuoti į Irisą, nežinau, Šiauliuos didesnio pasirinkimo turbūt niekur nėra thumbup.gif man ten tikrai patinka, nes yra iš ko pasirinkti, o ir labai įvairiom kainom 4u.gif man pasirodė, kad gal net pigiau nei kokiam ermitaže g.gif buvo ir mozaikos plytelių, tik per jas greit prabėgau, nelabai aktualu ax.gif bet šiaip pastebėjau, kad nemažai plytelių turi ir prie jų priderintas mozaikas g.gif kad ir tos mano pirmosios gražuolės ax.gif
o dvarčionių parduotuvėje galima man atrodo irgi neblogą nuolaidą gauti. draugė netyčia apgavo pardavėją, pasakius, kad ermitažo lankstinuke matė tas plyteles su nemaža nuolaida, o jis nenorėjo prarasti klientes ir pardavė ta kaina. grįžus draugė pastebėjo, kad visai ne toms plytelėms akcija lotuliukas.gif

(kai pradėjom žvalgytis butui VISKO supratau, kad ir Šiauliuose yra ne tokių ir blogų parduotuvių, ne vien tik ermitažu, bauhofų ir pan. lotuliukas.gif nors zyziu vyrą, kad iki Rygos pavažiuoti pasižvalgyti g.gif arčiau nei iki Vilniaus )
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo egluti: 11 birželio 2013 - 22:10
QUOTE(Kadija @ 2013 06 11, 17:28)
o vonia didele? kaip atrodo? nesu maciusi mazu erdciu su tokiomis isklijuotu, man roos, jei per daug uztsatyta ir per mazai grindu matysis- optiskai mazins erdve..

o ka as dabar zinau, kiek tu kvadratu lotuliukas.gif doh.gif 5 kv m reikejo grindims plyteliu
kol kas nesigailiu jas emusi - labai pigiai gavau - tiko prie sienu, nes tu, kuriomis dedu sienas grindu ant Lt nebegavau niekur, o atsisiusti is Italijos butu brangiai kainave, nes jos is senesnes kolekcijos
jo jo bus uzstatytos mirksiukas.gif imesiu gal veliau nuotr
Atsakyti
QUOTE(kristal @ 2013 06 11, 13:12)
O kur ši produktą galima įsigyti ir kokia jo kaina?  g.gif

jo yra pirkti moki-vezi, karcher atstovybeje vilniuje.

kas gerai, tai kad padarau tirpala i purkstuva, nes priemone koncentruota ir apipurskiu tarpelius, plyteles, kur man nepatinka, po kurio laiko su siurksciu sepeciu pereinu ir labai sveisti nereikia. Beja, musu plyteliu tarpai dramblio kaulo, tenka padirbeti tik duse keliose vietose, tai si priemone mane nustebino

kaina gal 30 g.gif sunku pasakyti, nes pirkau daug priemoniu karcher atstovybeje
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tiffany: 11 birželio 2013 - 22:59