QUOTE(egluti @ 2013 06 11, 20:56)
Kadija, labai patiko užrodytos Dvarčionių grindų plytelės, reikės gyvai apžiūrėti

aš kol kas panašiai kaip ir tu - esu dar labai pradinėj paieškų stadijoj, tai vaikštinėju, žvalgausi, kas mane traukia

na džiaugiuos tik tiek, kad esu tokia, kad labai žinau, kas man tikrai nepatinka ir kas patinka, tai labai greit atmetimo būdu atmetu ir lieka tik vienetukai...
ir šiandien visą Iris saloną Šiauliuos perėjus išsirinkau patinkančias, tik kaina stabdo
šitos gražuolės 
jei būtų didelis vonios kambarys, netaupyčiau, bet kai plotas vos 3 kv.m. visas plytelių grožis bus apstatytas ir paslėptas

ir visa investicija į grožį šuniui ant uodegos

taigi tęsiu paieškas toliau

dar kartą teks į Iris keliauti, man ten pasirodė didžiausias pasirinkimas kalbant apie savo miestą
taip pat sutinku ir dėl didelių plytelių mažoj patalpoj, man negražu
na va dar ir šitas priedo reikės gyvai apžiūrėti
Verona

tu Siauliete? tai mes is to paties kaimo

as dar Irise nebuvau, visai pamirsau apie ji

Buvau as ir Vilniuje pasizvalgyti plyteliu, bet dar ieskau, neskubinu saves..

Man tos Verona net simpatiskesnes bendrame vaizde

O tos Dvarcioniu plyteles man rodos moki vezi ar bauhofe pigesnes yra. nors Ermitazas dabar nuolaidas daro plytelems, maciau yra sios linijos plyteliu, bet kiek atsimenu jos ten brangesnes vis tiek buvo..

zodziu, dar issirinkus plyteles reikia apvaziuoti visur palyginti kainas
o del grozio ir as galvoju ar matysis pas mus erdvej tas grozis, kazkoki akcenta vis tiek darysiu, bet dar nezinau koki.. be to norime dusa daryti is plyteliu tik, tai galvojam kad duso erdvei reikes mozaikos plyteles deti, vel reikia derinti

be to, nerandu siauliuose graziu mozaikos plyteliu, visos tos pacios standartines kaip visuose baseinuose sudetos..