Įkraunama...
Įkraunama...

Sanpaulijos

QUOTE(xxsxx @ 2012 08 30, 15:09)
Atkeliavo jau nemazi vaikiukai: wub.gif

Sveikinimai didžiausi, puikios veislės, gero augimo 4u.gif

QUOTE(Rimmuse @ 2012 08 30, 23:09)

Green Gorison (Sorano)  wub.gif

O dievai, venose taktas tikrai pagreitėjo biggrin.gif , nepaprastas grožis wub.gif Ir РС-Морская Стихия nepaprastai žaviai atrodo.
Atsakyti
Prisidedu prie Green Gorison (Sorano) komplimentu wub.gif
user posted image
Raspberry Rampage
Atsakyti
QUOTE(kambliukas @ 2012 09 03, 11:55)
Raspberry Rampage

Gražuoliukė wub.gif
Atsakyti
Visi žiedukai nuostabūs, o aš dabar labai žaviuosi ir auginu daugiausiai su žaliu kutu žydinčias sanpaulijas arba žaliažiedes, pastelinių spalvų.Turiu ir kitokių, bet šitom pirmenybė.Labai patinka visos turinčios nors kokį kutą ant žiedo.Ir dar vienos iš mano mėgiamųjų Louisiana Lullaby user posted imageuser posted imageuser posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MamaDanute: 04 rugsėjo 2012 - 08:08
QUOTE(kambliukas @ 2012 09 03, 12:55)
Raspberry Rampage

Labai daili veislė, pati ją taip pat turiu, panašu, kad greit ir manoji apsižieduos smile.gif

QUOTE(MamaDanute @ 2012 09 04, 08:52)
arba žaliažiedes, pastelinių spalvų.

Mano žvilgsnis irgi pastaruoju metu labiausiai krypsta į žaliažiedes ir pastelines drinks_cheers.gif O Louisiana Lullaby tikra gražuolė bigsmile.gif
Atsakyti
Sveikutės,

Ateinu su naujienomis:

Po metų pertraukos, rugsėjo pabaigoje, Vilniuje vėl organizuojama paroda "Augalų labirintai" thumbup.gif Vieta ta pati - Pedagoginis (Edukologinis) universitetas. Kreipiuosi į visus gesnerijinių augintojus - ar būtų norinčių dalyvauti? Labai tikiuosi, kad tokių bus, nes parodyti tikrai turite ką. Šitiek grožių nuotraukose wub.gif Galima kurti savo individualią ekspoziciją arba kooperuotis. Būtų gerai, kad apie savo ketinimus dalyvauti praneštumėt iki kitos savaitės pradžios. Galima rašyti čia arba man į AŽ. Reikia maždaug žinoti, kokį plotą ekspozicijai rezervuoti.

P.S. jeigu nepasisiūlysit savo noru, terorizuosiu asmeninėmis žinutėmis cool.gif
Atsakyti
Puiki naujiena clap.gif thumbup.gif Tik gaila kad neturesiu ka parodyti verysad.gif gal vienintele Dresden Doll islaikis ziedukus iki parodos. dar laikiu Lituanikos zieduku, bet manau nespes issiskleisti iki rugsejo pabaigos g.gif
Atsakyti
QUOTE(Biancca @ 2012 09 04, 18:20)
Labai daili veislė, pati ją taip pat turiu, panašu, kad greit ir manoji apsižieduos smile.gif
Mano žvilgsnis irgi pastaruoju metu labiausiai krypsta į žaliažiedes ir pastelines drinks_cheers.gif O Louisiana Lullaby tikra gražuolė bigsmile.gif

Man ji taip pat labai miela.
Papildyta:
QUOTE(l@n@ @ 2012 09 06, 19:55)
Puiki naujiena  clap.gif  thumbup.gif Tik gaila kad neturesiu ka parodyti  verysad.gif gal vienintele Dresden Doll islaikis ziedukus iki parodos. dar laikiu Lituanikos zieduku, bet manau nespes issiskleisti iki rugsejo pabaigos  g.gif
Na nebent kaip žiūrovas atvykčiau,jei dar kas iš Jurbarko važiuotų.
Atsakyti
bevardžiukė miniukė žydi

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(mumrikas @ 2012 09 08, 01:07)
bevardžiukė miniukė žydi

Kokia pasakiska bevarde...... wub.gif wub.gif wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
Visai ji ne bevardė, tai - ROB'S COOL FRUIT
Atsakyti