Sveikos, gražu žiūrėti į jūsų visų nuostabius žiedelius. Man žiūrint šovė į galvą mintis paklausti ar nesidalinat tarpusavyje lapeliai (aišku ne už ačiū), nes turiu kelias paprastas ir norėtūsi kokios įdomesnės margos, ar banguotais žiedlapiukais, o jei nesidalinat tai gal nukreipsite kas prekiauja įdomesnėm?
Temos 1 poste yra mergaiciu albumu norodos,paziurekite, gal kas patiks
geriau neziurekit
nes prasideda... tos! noriu.. ne... tos! oi ir anos! ooooo ir dar sitos! nu ir sitos! ir tos! ir va tos!!!!! ech VISU!!!!!...............

QUOTE(Rimmuse @ 2013 03 11, 17:22)
Patirtis ateina auginant ir skaitant informaciją
(ypač daug ir įvairios galima rasti rusiškuose forumuose)

Dėkui, būtinai pasiskaitysiu

QUOTE(Freke @ 2013 03 11, 23:24)
geriau neziurekit
nes prasideda... tos! noriu.. ne... tos! oi ir anos! ooooo ir dar sitos! nu ir sitos! ir tos! ir va tos!!!!! ech VISU!!!!!............... 

O taippppp, sanpaulijom "užsikrėsti" - vienas juokas

uzsikreti sanpaulijom, uzsikreti amariliais, uzsikreti pelargonijom uzsikreti orchidejom (sita jau praejo) ir namai dziungles
mano vasario menesi ikisti lapukai du rodo gyvybe kiti svarsto kaip pasielgti.... sukisau dar i maiselius nes ant palanges atsalo

mano vasario menesi ikisti lapukai du rodo gyvybe kiti svarsto kaip pasielgti.... sukisau dar i maiselius nes ant palanges atsalo

QUOTE(Rimmuse @ 2012 05 14, 18:41)
Pirmieji žiedai

Лосось Домашний (К. Морев)

Pink Tulip (japonų selekcija)

Морозная Вишня (К.Морев)

Лосось Домашний (К. Морев)

Pink Tulip (japonų selekcija)

Морозная Вишня (К.Морев)
labai gražios

23-Rečka Severka

QUOTE(dzūkė @ 2013 03 15, 19:16)
23-Rečka Severka
Gražūs tie upeliai

Gaila, savo naujokėlį sudžiovinau...
QUOTE(Petr@ @ 2013 03 16, 14:13)
noriu paklausti patarimo, abi sanpaulijos pirktos kartu, is augintojos, auga kartu,
[/url]

mano irgi buvo panašiai lapeliai sugulę, maniau, kad jau kažkas nutiko, bet paliejau ir atsigavo... gal ji dažniau nori gerti, nes su žiedukais

QUOTE(Petr@ @ 2013 03 16, 13:13)
noriu paklausti patarimo, abi sanpaulijos pirktos kartu, is augintojos, auga kartu, prieziura vienoda abieju, persodinau irgi kartu i tokia pacia zeme, viena kuo puikiausiai auga, kita kazko skursta, ka darau blogai

Sakyčiau, kad ta pati problema, kaip scylės (žr. lapu atgal), tik padėtis liūdnesnė. Perlieta. Ir jei tai pūvinys, nelaikyčiau gėlyčiu taip arti viena kitos.
QUOTE(Rimmuse @ 2013 03 16, 14:44)
Sakyčiau, kad ta pati problema, kaip scylės (žr. lapu atgal), tik padėtis liūdnesnė. Perlieta. Ir jei tai pūvinys, nelaikyčiau gėlyčiu taip arti viena kitos.
tai man jai visus lapus nukirpti? kaip pries tai narei pataret? ar imanoma dar ja isgelbeti