Įkraunama...
Įkraunama...

Sanpaulijos

QUOTE(Loreli @ 2013 04 20, 11:10)
Rimmuse, oho kokie grožiai...
Štai kokie vabaliukai atsirado ant mano sanpaulijos. Ka daryt su jais? Kiek laiko turi žydėti pražydęs žiedelis?

Ačiū 4u.gif
Man primena amarus arba straubliukus g.gif . Pati nei su vienais, nei su kitais nesu susidūrusi schmoll.gif . Bet žinoma naikinti. Jeigu amarai, tai paaukočiau žiedus (nuskinčiau), nes naujų žiedų bus kai augalas atsigaus. Apie naikinimo būdus galima rasti ten pat. Nereikia tikėtis, kad kenkėjų apipulti žiedai ilgai žydės schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rimmuse: 20 balandžio 2013 - 12:33
As tai taip pat visas ziedus iskart naikinciau ir nuo kitu geliuciu kur patraukciau
Atsakyti
Skleidžiasi visos Rosie Ruffles (D. Harrington) versijos mirksiukas.gif :
tradicinis daugelio turimas šviesus sportas
user posted image

baltas sportas
user posted image

tikros spalvos
user posted image
Atsakyti
Rimmuse tavo superinės sanpaulijos thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif . Mano Sireniavaja Niežnostuser posted image
ir Deivė user posted image
Atsakyti
QUOTE(MamaDanute @ 2013 04 22, 15:29)
Rimmuse tavo superinės sanpaulijos thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif .

Ačiū 4u.gif
Bet ir pačios nė kiek ne prastesnės thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
Turiu ir aš sanpaulijų biggrin.gif
Skeeter ir kt.
user posted image
Lunar Lily ir kt.
user posted image
Atsakyti
QUOTE(dzūkė @ 2013 04 22, 20:26)
Turiu ir aš sanpaulijų biggrin.gif

Žiedų gausos galima tik pavydėti baltai thumbup.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Rimmuse @ 2013 04 22, 21:45)
Ačiū  4u.gif
Bet ir pačios nė kiek ne prastesnės   thumbup.gif  wub.gif

Tik koks velnias kiepė man skroteles apskabyti? aggressive.gif Nelabai fotogeniškos, buvau nutarusi,kad atsiaugins.Dabar jau teks laukti.
Dzūke, Skeeter tarsi nupiešta.
Papildyta:
Loreli ,man tai irgi primena amarus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MamaDanute: 22 balandžio 2013 - 21:18
Nukarpiau saviškei jau žiedus, palikau tik neprazydusius. Gal ir tuos reikia nukirpti?
Atsakyti
Ačiū 4u.gif
taip, Skeeter turbūt pavadinčiau mylimiausia wub.gif per rudenį-žiemą prastai atrodė, maniau neteksiu, bet atsigavo thumbup.gif

MamaDanute, pas mane taip pat buvo išstybusių ar šiaip negražių lapų, apskabiau-liko 'kakliukas'. Apsukau kiminais ir giliau įsodinau mirksiukas.gif
Kurios turėjo ilgą kakliuką-kirpau viršūnę. Nemerkiau, drėgnais kiminais apsukau ir į žemę. Nepavyko. Klaidą žinau: perdaug lapų palikau. Tokiu atveju manau reikia palikt tik kokius keturis lapus, nes kuri ir prigijo, apatiniai liko susirietę.

Sireniavaja Niežnost kiek matyt, turi ilgą 'kamieną'. Lpus geriau (ir gražiau )nuskinti prie pat stiebo, giliau sodinant ar peršaknydinant apskust žievę.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dzūkė: 23 balandžio 2013 - 08:12
Gal dabar tegul nužydi.Labai jau dideli ir gražūs žiedai.Stovi ji pas mane darbe.O su tuo,kad ,kaip aš sakau atnaujinimu kelmelio man tai nenaujiena.Tik kiminū neturiu.Taip jau stovi dvi vandenyje tai viena iš maksimos mėlynukė ir Sestra karalievy.Tik va tos karalienės sesers ko lapai raitosi irgi nelabai suprantu, dėl visa ko turiu jau ir lapelius su šaknytėmis.
Papildyta:
QUOTE(dzūkė @ 2013 04 23, 09:34)
Ačiū 4u.gif
taip, Skeeter turbūt pavadinčiau mylimiausia wub.gif  per rudenį-žiemą prastai atrodė, maniau neteksiu,  bet atsigavo thumbup.gif

O mano numylėtinė 'Ode to beauty".Dabar kol kas nežydinti.
Atsakyti
QUOTE(Loreli @ 2013 04 23, 08:20)
Nukarpiau saviškei jau žiedus, palikau tik neprazydusius. Gal ir tuos reikia nukirpti?

taip,ir tas,yra kenkeju kurie butent pumpurose gyvena
Atsakyti