Įkraunama...
Įkraunama...

Sanpaulijos

QUOTE(Gaske @ 2013 10 24, 20:01)
Rimmuse, atpažįsti?  mirksiukas.gif

Gražu rudenišką dieną matyti tiek daug žydinčių žiedų wub.gif Aš ir žiūriu, kad kažkur matyti vaizdai mirksiukas.gif Smagu, kad gavusios pakankamai šviesos margalapės "spalvinasi" wub.gif Ir išvis, kad sėkmingai atsigavo thumbup.gif

QUOTE(Gaske @ 2013 10 24, 20:01)
Rečka Severka

user posted image

Ar čia tikrai ji? Pagal lapus ji turėtų būti panaši į Река Енисей . Ir Google rodo tokią: Речка Северка
Atsakyti
Tada nurodydama pavadinimą bus suklydusi gėlininkė, iš kurios šį grožį jau senokai gavau doh.gif
Atsakyti
Pastaroji minėtoji greičiausiai Midnight Twist, nes prie kurios parašėt būtent šį vardą - tikrai ne smile.gif Ten , jeigu miniatiūra - panašu į Irich Flirt ax.gif

P.S. paskutinėje nuotraukoje įtariu pražydės 23-Rečka Severka ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dzūkė: 25 spalio 2013 - 14:00
ir man panasi i Irish Flirt, o Optimara greiciausia Ever Precious
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo alio-nka: 25 spalio 2013 - 17:00
Praėjo tas periodas, kai reikėjo kažko naujo, naujo, naujo...
Na, bet vistiek viena kita tokių atsiranda biggrin.gif - labai ilgai laukti žiedai RS-Bezdna- tokia galinga thumbup.gif
user posted image
Atsakyti
RS-Bezdna tikrai įspūdinga thumbup.gif Ypač jeigu koteliai žiedus išlaiko unsure.gif Man, pavyzdžiui РС-Морская Стихия žiedų nenulaiko schmoll.gif

QUOTE(dzūkė @ 2013 10 25, 13:58)
P.S. paskutinėje nuotraukoje  įtariu pražydės 23-Rečka Severka ax.gif

schmoll.gif ten tikrai 23-Reka Jenisej (kiek pamenu siunčiau žydėjusią)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rimmuse: 25 spalio 2013 - 23:59
QUOTE(*Mėta* @ 2013 10 24, 19:27)
Venta9, aciu uz informacija. Atejus pasiskundziau, ogi berods radau pati problema, pradejau laistyt kitu vandeniu su trasom, visos gelsvos atsigavo pasidare zaliais sodriais lapais, jokiu skyluciu nera vazoneliuose, plius visos jos ant palanges, tiesa saules gauna tik ryte ten keleta valandu tik, siandienine ta nuo stalo senuke irgi nunesiau ant palanges, nusprendziau kad jai matyt saules trukumas. O kita ant palanges sukrove pluosta ziedu, tuoj prasiskleis irgi stovi ant palanges, vazonelis be skyliu ir negeltonuoja. keistai kazkaip. nu ziuresim kaip toliau seksis, bet vaikiukai subojojo kaip turi but, tikiuos pavyks laikui begant ir prazydint, tada ir pasirodysiu kas isejo.
P.S. tokiu groziu cia idejot, PASAKA!!!! wub.gif

Ant palanges galima ir rytinej pusej ir vakarinej, tik saulekaitoj negerai, pas mane taip kai kurias prazudziau dar nezinodama. O kad vazoneliai be skyluciu yra sunkiau nutaikyt laistyma, as tai nemokeciau, nes jei lieka vandens ant dugno, gali pradeti puti sakneles. As pati pasiskaitau kaip auginti patarimus patyrusiu, nes parduotuvines auginu senai, o veislines pradejau tik keli metai auginti, jos yra lepios netaip kaip paprastosios.
Atsakyti
QUOTE(Rimmuse @ 2013 10 26, 00:54)
RS-Bezdna  tikrai įspūdinga  thumbup.gif Ypač jeigu koteliai žiedus išlaiko  unsure.gif Man, pavyzdžiui  РС-Морская Стихия žiedų nenulaiko  schmoll.gif
schmoll.gif ten tikrai 23-Reka Jenisej (kiek pamenu siunčiau žydėjusią)

Taip, Rimmuse man taip ir buvo parašiusi - Reka Jenisej smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaske @ 2013 10 24, 21:01)
Optimara Ever

Sveika, čia turbūt Optimara EverPrecious
Atsakyti
Mano mamytė ARCTURUS tikriausiai išprotėjo, ne lapukus išleido, o žiedelis. Nežinau, ar taip yra kam nutikę g.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lelijabalta1: 29 spalio 2013 - 20:24
QUOTE(lelijabalta1 @ 2013 10 29, 20:22)
Mano mamytė ARCTURUS tikriausiai išprotėjo, ne lapukus išleido, o žiedelis. Nežinau, ar taip yra kam nutikę  g.gif

Kad įsodintas lapas pats iš pradžių auga, o paskui tik vaikus augina - taip doh.gif Kad dar prie lapo pražysta vaikučiai - yra ne kartą buvę, bet pats lapas - ne schmoll.gif O gal per giliai įsodintas lapas, ir iš tikrųjų žydi ne jis, o iš po žemių nesugebantys išlįsti vaikučiai? g.gif Nebandėt šiek tiek atkapstyti?
Atsakyti
QUOTE(Rimmuse @ 2013 10 30, 12:26)
Kad įsodintas lapas pats iš pradžių auga, o paskui tik vaikus augina - taip  doh.gif Kad dar prie lapo pražysta vaikučiai - yra ne kartą buvę, bet pats lapas - ne  schmoll.gif O gal per giliai įsodintas lapas, ir iš tikrųjų žydi ne jis, o iš po žemių nesugebantys išlįsti vaikučiai?  g.gif Nebandėt šiek tiek atkapstyti?

Pakrapštinėjau... įtariu, kad dar 1 mikroskopinis žiedelis augo, aišku pažeidžiau aš jį, nulaužiau doh.gif . Bet dar pakrapštinėjau ir giliau ir... dar įdomesnis man reiškinys - šaknis ne šaknis, bet kažkoks gumbas, nu tikrai žinau, kad šaknis tokia nebūna g.gif . Nebūtų dabar delčia tikrai išimčiau ir apžiūrėčiau, bet lauksiu, kas per monstriukas išaugs. biggrin.gif
Atsakyti