Įkraunama...
Įkraunama...

Jungtinės Amerikos Valstijos

Mes kitą savaitę išskrendam, trečiadienį. O jūs ne per carrental8 nuomojatės automobilį? Vyras nesismulkino - džipuką išsirinko biggrin.gif , nedidelį, bet manau bus patogiau, erdviau.
Atsakyti
QUOTE(saulele72 @ 2012 06 10, 17:31)
Mes kitą savaitę išskrendam, trečiadienį. O jūs ne per carrental8 nuomojatės automobilį? Vyras nesismulkino - džipuką išsirinko biggrin.gif , nedidelį, bet manau bus patogiau, erdviau.

nu va, rimtai galime kur nors susitikti bigsmile.gif
keliese jūs?..

mums mažo džipo mažai... mes gi penki. mažiausias vaikis jau 1,60 ūgio blush2.gif

Kiek NY užsibūsite? Iki žydrojo parado išlauksite hihihi.gif
aš tik nupirkusi bilietus, pamačiau, kokį savaitgalį būsime doh.gif
Atsakyti
mes NY iki sekmadienio ateinančio būsim, o kada tas žydrasis žiburėlis? biggrin.gif
Mes keturiese. O dėl auto nuomos? Man įdomu, nes tas carrental8 jau ir pinigus nuskaitė unsure.gif , kažkaip keistai, bet manau kad viską išsiaiškinsim vietoj (mums ALAMO firmą nurodė).
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saulele72: 10 birželio 2012 - 18:11
QUOTE(saulele72 @ 2012 06 10, 18:10)
mes  NY iki sekmadienio ateinančio būsim, o kada tas žydrasis žiburėlis? biggrin.gif
Mes keturiese. O dėl auto nuomos? Man įdomu, nes tas carrental8 jau ir pinigus nuskaitė unsure.gif , kažkaip keistai, bet manau kad viską išsiaiškinsim vietoj (mums ALAMO firmą nurodė).

pala, pasitikslinsiu - jūs jau po trijų dienų, ar dar kitos savaitės trečiadienį?
paradas bus savaitgalį po dviejų savaičių doh.gif

už nuomą mes irgi jau seniausiai susimokėję. Kita vertus gerai - dabar dolerio santykis su euru blogesnis... išlošėm, kad anksčiau kai ką nuskaitė.

kur toliau iš Ny skrendate?
Atsakyti
Taip, po trijų dienų. toliau nulėksim prie Niagaros krioklių, po to iš NY skrisim į Jutą, o iš ten - jau po turistų numintus takelius kelelius ir objektus smile.gif . nesinori man su vaikais trintis atseit "nenumintais takais", kažkur užkampiais... Saugumo jausmas kelionėje su vaikais - man pirmoj vietoj 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(saulele72 @ 2012 06 10, 18:35)
Taip, po trijų dienų. toliau nulėksim prie Niagaros krioklių, po to iš NY skrisim į Jutą, o iš ten - jau po turistų numintus takelius kelelius ir objektus smile.gif . nesinori man su vaikais trintis atseit "nenumintais takais", kažkur užkampiais... Saugumo jausmas kelionėje su vaikais - man pirmoj vietoj 4u.gif

vaje, jau taip greitai bigsmile.gif . Kokio amžiaus vaikai?
mes niagaros nelankysim. o kitur irgi tik turistų takais drinks_cheers.gif
Kaip bebūtų, turistai lanko tai, kas įspūdingiausia. Kai tai pamatysime, jei bus kitas kartas, važiuosim, neturistiniais maršrutais cool.gif

kada atgal skrendate?
Atsakyti
Kitas kartas jeigu būtų, keliautume rytine pakrante - labai norėčiau ax.gif
O dabar būsim virš trijų savaičių. Norėtųsi daugiau - bet vėlgi atsiremia viskas į galimybes verysad.gif
Dabar galvojam aplankyti D.Kanjoną, Arkų parka, Sekvojų parką, na vaikams - Holivudas smile.gif, dienelę prie Ramiojo vandenyno - man ax.gif , dar žadam nulėkt į six flags doh.gif (o kaip aš bijau tų visų kalnelių blush2.gif ), dar planuose San Franciskas.
o kur jūsų kelias drieksis? kažkaip jau praleidau matyt? Man rodos irgi Los Andžele būsit? Ką ten planuojat nuveikt? Nes aš kažkaip dar neapsisprendžiau.
Atsakyti
QUOTE(saulele72 @ 2012 06 10, 19:11)
Kitas kartas jeigu būtų, keliautume  rytine pakrante - labai norėčiau ax.gif
O dabar būsim virš trijų savaičių. Norėtųsi daugiau - bet vėlgi atsiremia viskas į galimybes verysad.gif
Dabar galvojam aplankyti D.Kanjoną, Arkų parka, Sekvojų parką, na vaikams - Holivudas smile.gif, dienelę  prie Ramiojo vandenyno - man ax.gif , dar žadam nulėkt į six flags doh.gif  (o kaip aš bijau tų visų kalnelių blush2.gif ), dar planuose San Franciskas.
o kur jūsų kelias drieksis? kažkaip jau praleidau matyt? Man rodos irgi Los Andžele būsit? Ką ten planuojat nuveikt? Nes aš kažkaip dar neapsisprendžiau.

mano mažius tai užsakė havajus kitam kartui doh.gif
Sakiau - kai pats sutaupys cool.gif
LA mūsų planai irgi turistiniai objektai - Holivudo bulvaras, kad ir koks bomžiškas dabar jis yra, pakrantė tik aplankymui, o šiaip irgi sixflagas bei universal studijos.

Mūsų planas - 21 diena vien vakaruose. Labai labai norėjau Jeloustouną pamatyti, tai nuo jo ir pradėsime, toliau - Moab su visom gražiom apylinkėm - arkom, canyon land, nakvynė Monument valley, Needless, Grand canyon, Bryce, Zion, kepsninė Death valley, Monolake. Josemitu tik pervažiuosim... Nes norim porą dienų San Fransiske praleisti. Tada kažkiek gražiąja pakrante (pagal laiką) iki LA... ir vėl atgal į NY vienai nakčiai.

Tarp kitko, ar matėt dėl NY, kad yra nemokamas laivas, kuriuo plaukiant labai gerai matosi Laisvės statula thumbup.gif . Nes manau, kad mes vis tiek negalėsime pakliūti į karūną, o kad pastovėti papėėje, gaišti laiko eilėse ir mokėti pinigus neverta... Žinoma, vietoj žiūrėsim.

Mašina mūsų irgi iš Alamo. Draudimą paėmiau didelį... Be to turiu auksinę kreditinę, kurioj irgi yra visokie draudimai... tikiuosi, kad užteks tokių kelionėj
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nata*: 10 birželio 2012 - 19:54
Nemokamas laivelis?Aš mačiau mokmą tik g.gif Reiks pasidomet, ačiū
Atsakyti
QUOTE(saulele72 @ 2012 06 10, 13:11)
Kitas kartas jeigu būtų, keliautume  rytine pakrante - labai norėčiau ax.gif
Dabar galvojam aplankyti D.Kanjoną, Arkų parka, Sekvojų parką, na vaikams - Holivudas smile.gif, dienelę  prie Ramiojo vandenyno - man ax.gif , dar žadam nulėkt į six flags doh.gif  (o kaip aš bijau tų visų kalnelių blush2.gif ), dar planuose San Franciskas.

o ka vaikai holivude veiks g.gif
geriau jau disneyland, universal studios, legoland, knottsberry farms ar panasus parkas koks - tikrai vaikams idomiau, negu viena gatve pilna neaiskiu tipu wink.gif
Atsakyti
disneylande, legolende esam buve Europoj, tokiom atrakcijom jau truputi per dideli mano vaikai.
Na va, ir sakau , kad užstrigau su tuo LA. Tame Universal studios mačiau didelės kainos, ar verta ten vykti, ir aplamai kas ten yra? ax.gif tuo labiau kad mes vyksim į six flags, ar ten irgi bus kažkas panašaus? Mano vaikai - paaugliai, ką patartumėte?
Atsakyti
QUOTE(saulele72 @ 2012 06 10, 16:03)
disneylande, legolende esam buve Europoj, tokiom atrakcijom jau truputi per dideli mano vaikai.
Na va, ir sakau , kad užstrigau su tuo LA. Tame Universal studios mačiau didelės kainos, ar verta ten vykti, ir aplamai kas ten yra?  ax.gif  tuo labiau kad mes vyksim į six flags, ar ten irgi bus kažkas panašaus? Mano vaikai - paaugliai, ką patartumėte?

manau paaugliam universal studios butu idomiau nei holivudas. Kaina nera labai maza, nu bet is taip toli vykstant manau verta. smile.gif O yra atrakciju panasiu i six flags (pvz kalneliai visishkoje tamsoje (mumijos kersto atrakcionas)) plius is filmu darymo ivairoves, kaip sukuriami spec efektai, simuliatoriai ivairus - zemes drebejimo ar tornadu. Man asmeniskai idomiau negu six flags, jei reiktu rinktis is tu dvieju. holivudui paciam as skirciau max valanda, pasivaiksciot gatve ta viena laiko tiek pakanka, nes kaip ir sakiau nieko ten gero nera. Jei daugiau neturit ka veikt ta diena, tai gal tada idomumo delei norit i koki chinatown uzsukt ar panasiai paziopsot ir pavalgyt. Mes LA budami daznai i korejieciu rajona uzsukam, ju barbekiu fantastiski. niam niam smile.gif
Atsakyti