Įkraunama...
Įkraunama...

Jungtinės Amerikos Valstijos

QUOTE(saulele72 @ 2012 06 11, 20:28)

jūs jau rytoj į kelionę? bigsmile.gif

man net kvapą užgniaužia pagalvojus wub.gif
ar per kijevą skrendate?

MichGirl, labai ačiū už visus patarimus 4u.gif 4u.gif
Tikrai super vertingi thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(MichGirl @ 2012 06 11, 22:41)
na as nesutinku, nes siaip kaip suprantu neturit su kuo palygint, kad strip gale buti gerai, nes aisku jei tik karta pereiti pirmyn atgal pesciomis tai gal ir OK, bet jei ten kelias dienas buti ir nori i koki normalesni kluba ar bara nueit - paskui velai nakti toli pareiti, taksi lauksit eilej apie valanda ir dar tiek laiko vaziuosit per visa strip, ar galu gale isskirstyti atrakcijas per kelias dienas, tai tada buti strip viduryje yra daug daug patogiau (ir kainuoja tiek pat paprastesniuose viesbuciuose), nes sumazina reikala automobiliui ar taksi. Esam gyvene visur ir strip gale, ir downtown ir strip centre, tai esu tik uz strip centra ir ne kitaip, nes absoliuciai jokio pliuso nera gyventi paciam gale ir taip toli nuo visko (butent tam gale, nes kitam bent siek tiek daugiau veiksmo visgi).

Del buffeto. juos turi visi iki vieno viesbuciu praktishkai, ir circus circus esu buvus kaip ir turbut dar 10 kitu (esu buvus vegase 6 kartus, rugpjuti vel vaziuojam dviese su vyru be vaiku pasibut), tai turiu pasakyti, kad labai labai prastas jis buvo lyginant su kitais. Kad jis labai didelis tai tik liuzija, nes is esmes tas pats isdestymas pasikartoja toj salej 4 kartus, bet maistas yra toks pats kiekvienam isdestyme, kai tuo tarpu kituose viesbuciuose dydis toks pats, bet maistas nesikartoja. Maistas taip pat labai paprastas nieko idomaus. Labai paprastu JAV restoranu tipo, absoliuciai nieko idomaus, netiketo ar baisiai skanaus ir tikrai absoliuciai nieko gurmanisko smile.gif, uzeiginis maistas toks. Tiesiog palyginus su truputi geresniu viesbuciu bufetais, tai man circus circus pasirode labai prastai ir ivairove ir skoniu. Jei kas eisit i tuos bufetus, tai geriau uzmokekis pora doleriu extra bet eikit i truputi geresne reputacija turincio viesbucio bufeta wink.gif daznai ir sampano gausit, ir visokiu pasaulio patiekalu paragausit, o ir tie patys tradiciniai amerikoniski patiekalai bus kur kas kokybiskiau pagaminti (yra juk pvz skirtumas ar ant picos sviezi grybai deti ar is indelio - cia tik kaip pvz), juros gerybes bus sviezuteles ir ivairove taip pat nepalyginama. Nerasau tam kad prie jusu pasikabinet, nesupraskit manes neteisingai  mirksiukas.gif , bet tiesiog is toli taip atvykstant tai norisi, kad geresne patirti apturetumet, o ne siaip sau kazka. Pirma kart i vegasa atvykus ir tik circus circus pabuvus gal ir normaliai jis atrodo, bet kai zinai ka daugiau vegasas pasiulyt gali tai man tas viesbutis tikrai butu vienas paskutiniu, kuri as rinkciausi.

Kaip matau musu nuomones visiskai nesutampa, nei del maisto nei del viesbucio. negaletumes kartu keliauti smile.gifsmile.gifsmile.gifsmile.gif as Las Vegase buvau pirma karta,bet esu apkeliavus pasaulio tikrai nemazai.Esu apsistojus ir 5* viesbuciuose, ir Bungaluose.Esu vakarieniavus prabangiuose restoranuose, ir paprasciausiuose uzkandinese, ir tikrai, jei dar kada nors sugalvosim nuvykt i Las Vegasa, tikrai apsistotume tam paciam viesbuti ir pavalgytume tam bufete,nes man tikrai lb patiko smile.gif
Nezinau, gal tikrai kad mes buvom ne savaitgali,tam turejo itakos maisto sviezumas, eile prie receptiono ar kambario didumas. Siaip, as ir mano Vaikinas esame sportiski zmones, tai mums nueiti is vieno stripo galo i kita ir atgal, nebuvo problemu.Apie taxi net nepagalvojom smile.gif

Atsakyti
QUOTE(Xtina2011 @ 2012 06 12, 11:55)
Nezinau, gal tikrai kad mes buvom ne savaitgali,tam turejo itakos maisto sviezumas, eile prie receptiono ar kambario didumas. Siaip, as ir mano Vaikinas esame sportiski zmones, tai mums nueiti is vieno stripo galo i kita ir atgal, nebuvo problemu.Apie taxi net nepagalvojom smile.gif

žinoma, kad skiriasi - jūs keliavote dviese su vaikinu, o Michgirl patardama kitiems gal įvertina, kad daugelis supermamų keliauja su vaikais rolleyes.gif

Kita vertus - mes keliausime vasarą... temperatūra bus tikrai apie 40... neįsivaizduoju, kaip galima ramiai turistauti po kelis km tokiame karštyje, jei galima pasirinkti paėjėti tik kokius porą šimtų metrų ax.gif
Na, mes radome alternatyvą - šalia strip, bet pačiame viduryje. Kaina penkiems šešiaviečiame numeryje už dvi naktis 220 dolerių.
Viešbučio įvertinimai 8,8, tačiau šiuo metu ten vykdomi kai kurių kambarių remonto darbai unsure.gif
Žiūrėsime, kaip atrodys realybėje cool.gif

Bet kaip džiaugiuosi atradusi tuos rusiškus aprašymus thumbup.gif thumbup.gif
Ten tiek daug patarimų, kuriuo metu konkrečiai kuriame nac. parke būti, kad pagauti geriausias foto bigsmile.gif .
Skaitau, konspektuoju, planuoju toliau cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Nata* @ 2012 06 12, 12:32)
žinoma, kad skiriasi - jūs keliavote dviese su vaikinu, o Michgirl patardama kitiems gal įvertina, kad daugelis supermamų keliauja su vaikais  rolleyes.gif

Kita vertus - mes keliausime vasarą... temperatūra bus tikrai apie 40... neįsivaizduoju, kaip galima ramiai turistauti po kelis km tokiame karštyje, jei galima pasirinkti paėjėti tik kokius porą šimtų metrų  ax.gif
Na, mes radome alternatyvą - šalia strip, bet pačiame viduryje. Kaina penkiems šešiaviečiame numeryje už dvi naktis 220 dolerių.
Viešbučio įvertinimai 8,8, tačiau šiuo metu ten vykdomi kai kurių kambarių remonto darbai  unsure.gif
Žiūrėsime, kaip atrodys realybėje  cool.gif

Bet kaip džiaugiuosi atradusi tuos rusiškus aprašymus  thumbup.gif  thumbup.gif
Ten tiek daug patarimų, kuriuo metu konkrečiai kuriame nac. parke būti, kad pagauti geriausias foto  bigsmile.gif .
Skaitau, konspektuoju, planuoju toliau  cool.gif

tai kad jau db kai buvom (geguzes gale) buvo 40laipsniu silumos,diena nebuvo imanoma i lauka iseiti. palaukem vakaro,ir buvo pats tas.
na as tai rusiskai ne bum bum :/
Atsakyti
QUOTE(Xtina2011 @ 2012 06 12, 12:54)
tai kad jau db kai buvom (geguzes gale) buvo 40laipsniu silumos,diena nebuvo imanoma i lauka iseiti. palaukem vakaro,ir buvo pats tas.
na as tai rusiskai ne bum bum :/

unsure.gif
jooo... o dar šiuo metu pas mus vėsus oras ir ištisai lyja - anei kiek negalime adaptuotis prie būsimų karščių.

o taip... kitos kalbos vis dėl to priduoda daug laisvės 4u.gif

Xtina, o gal savo kelionės aprašymą kur nors įdėjot?
Atsakyti
QUOTE(Nata* @ 2012 06 12, 13:05)
unsure.gif
jooo... o dar šiuo metu pas mus vėsus oras ir ištisai lyja - anei kiek negalime adaptuotis prie būsimų karščių.

o taip... kitos kalbos vis dėl to priduoda daug laisvės  4u.gif

Xtina, o gal savo kelionės aprašymą kur nors įdėjot?

na as laisvai sneku angliskai ir ispaniskai susisneku,bet rusiskai tai tik skaiciuot moku biggrin.gif:D:D

nea, neidejau aprasymo, tyngiu kazkaip..jei jau rasyciau,tai ir nuotraukas noretusi ikelt, o nuotrauku tai lb lb lb daug pridarem, tai kol atrinkciau ydomiausias ir tinkamiausias, tai uztruktu amzinybe smile.gif

Mes keliavom 3sav. Skridom is Londono (ten mes gyvenam) i NYC, is ten i Majami, tada i Kankuna, is ten i Mexikos city (Dieve padek biggrin.gif) tada i Los angela, is ten su masina i Las Vegasa ir atgal ir is Los angelo i Londona smile.gif siaip labai viskas patiko, tik Mexikos city neapsiejom be nuotykiu..
Atsakyti
QUOTE(Xtina2011 @ 2012 06 12, 13:13)
na as laisvai sneku angliskai ir ispaniskai susisneku,bet rusiskai tai tik skaiciuot moku biggrin.gif:D:D

nea, neidejau aprasymo, tyngiu kazkaip..jei jau rasyciau,tai ir nuotraukas noretusi ikelt, o nuotrauku tai lb lb lb daug pridarem, tai kol atrinkciau ydomiausias ir tinkamiausias, tai uztruktu amzinybe smile.gif

Mes keliavom 3sav. Skridom is Londono (ten mes gyvenam) i NYC, is ten i Majami, tada i Kankuna, is ten i Mexikos city (Dieve padek biggrin.gif) tada i Los angela, is ten su masina i Las Vegasa ir atgal ir is Los angelo i Londona smile.gif siaip labai viskas patiko, tik Mexikos city neapsiejom be nuotykiu..

ax.gif aš be lt kalbu laisvai dar 4 kalbom + 2 šiaip taip susikalbėčiau cool.gif

va va... taip ir yra, kad lietuvaičiai kaip tai tingi aprašinėti..
bijau, kad ir mane ta bėda ištiks grįžus...
o kaip būtų įdomu paskaityti apie nuotykius Mechike ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Nata* @ 2012 06 12, 14:14)
ax.gif aš be lt kalbu laisvai dar 4 kalbom + 2 šiaip taip susikalbėčiau cool.gif

va va... taip ir yra, kad lietuvaičiai kaip tai tingi aprašinėti..
bijau, kad ir mane ta bėda ištiks grįžus...
o kaip būtų įdomu paskaityti apie nuotykius Mechike  ax.gif

Na as tau greit aprasysiu nuotykius mexikoj. siaip mes ten net neplanavom skristi, bet kadangi nebuvo tiesioginio skrydzio is kankuno i LA, butu reikeja mexike persesti, tai nusprendzem,kad pabusim ten pora dienu smile.gif kazkaip mintyse lyginau Mexiko city su Bangkoku, Bengkoke buvom praeitais metais, ir mums visai patiko.

Tik atskridus i oro uosta pradejom ieskoti kur metro, bet dauguma zenklu rode kur batus nusivalyt,ir tik vienas zenklas i metro.. smile.gif

Viesbutis buvo geroj vietoj-paciam centre.Cia vienintelis pliusas! mieste visiskai nera idomu, nepritaikytas turistams, pinigu keityklu nera, vieni siuncia i viena puse kiti i kita..teko issikeisti viesbutyje, o kaip zinia vesbutyje kursas pats prasciausias koki tik gali gaut biggrin.gif
Nuvaziavom prie katedros, dar kazkokios baznycios ir viskas..nieko daugiau ydomaus neradom.Miestas baisiai uzterstas, kvepuot buvo labai sunku.Ten praleidom dvi dienas, ir laukem nesulaukem kada greiciau isvyksim i LA!
Ankstyva ryta nusigaunam i oro uosta, laimingi smile.gif padarom check-in, priduodam lagaminus, ir einam pro visus security link isvykimo vartu.likus 15min iki skrydio, pradejo leisti i lektuva.patikrina musu bilietus ir sako- parodykit vizas, as jam aiskinu, kad mums nereikia visu, tik reikia ESTA patvirtinimo, jis sako man buvo pranesta is migracijos, kad jusu neleisti i lektuva, eikit ten ir ten.. mes bandom jam aiskinti, kad mums visa nereikalinga, bet jis nesileidzia i kalbas..nu mes begte lekiam kur jis mus nusiunte..ten nieko nera..bandom klaust zmoniu, nieks nezino ka mums daryt. griztam prie savo oro liniju stalo, ten kur darem Check-in, as is kart paprasau, kad pakviestu menedzeri, kuris sneka angliskai. zodziu, ateina vyras, supratom, kad jis jau zino musu situacija..sako jums reikia mums parodyti ESTA patvirtinima, sakau as ji turiu ipade, sako jums reik ji atprintinti. bandziau aiskint, kad tai yra elektroninis patvirtinimas, bet beviltiska.. lektuvas jau isskrido be musu. Menedzeris pasiule skrydi rytoj tuo paciu metu. Mes buvom masina LA issinuomave, hoteli..pinigai prarasti..plius dar reikejo Mexikos city uzsisakyt papildomai nakciai hoteli, bet nieko negalejom padaryt.kadangi buvo apie 10val. ryto,mes i hoteli galejom ieit tik 15, beveik visa laika prasedejom Starbucke..
Nieko visa diena nenuveike sulaukem kitos dienos ryto. Nuvaziavom i oro uosta, padarem Check-in, pridavem lagaminus, ilipom i lektuva..nusileidom LA,ir nei vienas zmogus musu nepaprase to atprintinto ESTA lapo biggrin.gif:D:D:D:D dabar tai juokas ima biggrin.gif

Ai dar labai ydomus dalykas nutiko oro uoste , praejus visus tuos security, Duty free nusipirkom 2 buteliukus vandens, ir lipant i lektuva mums pasake, kad negalima nestis, nes tipo buteliukai didesni nei 100ml, tai gerai, kad nesugalvojom kvepalu, ar alkocholio nusipirkt..keistos taisykles, bet nenorejau gincytis, galvoju kad tik greiciau is cia isvykt, ir niekada negrist biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Xtina2011 @ 2012 06 12, 15:58)
Na as tau greit aprasysiu nuotykius mexikoj. siaip mes ten net neplanavom skristi, bet kadangi nebuvo tiesioginio skrydzio is kankuno i LA, butu reikeja mexike persesti, tai nusprendzem,kad pabusim ten pora dienu smile.gif kazkaip mintyse lyginau Mexiko city su Bangkoku, Bengkoke buvom praeitais metais, ir mums visai patiko.

Tik atskridus i oro uosta pradejom ieskoti kur metro, bet dauguma zenklu rode kur batus nusivalyt,ir tik vienas zenklas i metro.. smile.gif

Viesbutis buvo geroj vietoj-paciam centre.Cia vienintelis pliusas! mieste visiskai nera idomu, nepritaikytas turistams, pinigu keityklu nera, vieni siuncia i viena puse kiti i kita..teko issikeisti viesbutyje, o kaip zinia vesbutyje kursas pats prasciausias koki tik gali gaut biggrin.gif
Nuvaziavom prie katedros, dar kazkokios baznycios ir viskas..nieko daugiau ydomaus neradom.Miestas baisiai uzterstas, kvepuot buvo labai sunku.Ten praleidom dvi dienas, ir laukem nesulaukem kada greiciau isvyksim i LA!
Ankstyva ryta nusigaunam i oro uosta, laimingi smile.gif padarom check-in, priduodam lagaminus, ir einam pro visus security link isvykimo vartu.likus 15min iki skrydio, pradejo leisti i lektuva.patikrina musu bilietus ir sako- parodykit vizas, as jam aiskinu, kad mums nereikia visu, tik reikia ESTA patvirtinimo, jis sako man buvo pranesta is migracijos, kad jusu neleisti i lektuva, eikit ten ir ten.. mes bandom jam aiskinti, kad mums visa nereikalinga, bet jis nesileidzia i kalbas..nu mes  begte lekiam kur jis mus nusiunte..ten nieko nera..bandom klaust zmoniu, nieks nezino ka mums daryt. griztam prie savo oro liniju stalo, ten kur darem Check-in, as is kart paprasau, kad pakviestu menedzeri, kuris sneka angliskai. zodziu, ateina vyras, supratom, kad jis jau zino musu situacija..sako jums reikia mums parodyti ESTA patvirtinima, sakau as ji turiu ipade, sako jums reik ji atprintinti. bandziau aiskint, kad tai yra elektroninis patvirtinimas, bet beviltiska.. lektuvas jau isskrido be musu. Menedzeris pasiule skrydi rytoj tuo paciu metu. Mes buvom masina LA issinuomave, hoteli..pinigai prarasti..plius dar reikejo Mexikos city uzsisakyt papildomai nakciai hoteli, bet nieko negalejom padaryt.kadangi buvo apie 10val. ryto,mes i hoteli galejom ieit tik 15, beveik visa laika prasedejom Starbucke..
Nieko visa diena nenuveike sulaukem kitos dienos ryto. Nuvaziavom i oro uosta, padarem Check-in, pridavem lagaminus, ilipom i lektuva..nusileidom LA,ir nei vienas zmogus musu nepaprase to atprintinto ESTA lapo biggrin.gif:D:D:D:D dabar tai juokas ima biggrin.gif

Ai dar labai ydomus dalykas nutiko oro uoste , praejus visus tuos security, Duty free nusipirkom 2 buteliukus vandens, ir lipant i lektuva mums pasake, kad negalima nestis, nes tipo buteliukai didesni nei 100ml, tai gerai, kad nesugalvojom kvepalu, ar alkocholio nusipirkt..keistos taisykles, bet nenorejau gincytis, galvoju kad tik greiciau is cia isvykt, ir niekada negrist biggrin.gif

nemaloni situacija tikrai... tai visgi reikia tureti ta ESTA atprintinta, nors sako nereikia jie viska mato kompuose... o bilietus pirkot internetu? nes ten irgi tokiu kaip bilietu nebuna, tik e-bilietai.. irgi reikia turbut tureti atsiprintinus...o jiems sauna visko i galva, nesuprasi ju taisykliu tikrai..
Atsakyti
QUOTE(Xtina2011 @ 2012 06 12, 05:55)
Kaip matau musu nuomones visiskai nesutampa, nei del maisto nei del viesbucio. negaletumes kartu keliauti smile.gifsmile.gifsmile.gifsmile.gif  as Las Vegase buvau pirma karta,bet esu apkeliavus pasaulio tikrai nemazai.Esu apsistojus ir 5* viesbuciuose, ir Bungaluose.Esu vakarieniavus prabangiuose restoranuose, ir paprasciausiuose uzkandinese, ir tikrai, jei dar kada nors sugalvosim nuvykt i Las Vegasa, tikrai apsistotume tam paciam viesbuti ir pavalgytume tam bufete,nes man tikrai lb patiko smile.gif

nu ne, tai nera tik mano nuomone. o ir viesbucio amzius, zvaigzduciu skaicius ir maisto kaina, galu gale kiti zmones tam viesbuty sutinkami sako daug ka apie save. Strip ilgis 4 mylios, tai yra virs 6 km. Tai po velaus vakaro strip gale ir dar jei gerimukai i tai iejo ir moteris su aukstakulniais, tai nzn kaip pareiti reiktu (as irgi sportishka, sportuoju kiekviena miela diena po pora valandu), kai tuo tarpu kitam strip gale yra tarp triju viesbuciu traukinukas nemokamas, kelis ju siaip is vidaus sujungti (nereikia viduri dienos i karsti eiti ar laukti vakaro), kitoj gatves pusej irgi yra traukinukas apimantis daugiau viesbuciu ir kazkiek nedaug kainuojantis.. Na tiesiog nera jokio tikslo gyventi pakrastyje kur nieko nera, kai uz ta pacia kaina gali vidury apsistot. Ne vieno pliuso tame tikrai nera.

Maistas paprastai sviezesnis kai zmoniu daugiau, savaime suprantama, greiciau suvalgo, greiciau sviezia delioja, taigi savaitgaliais turetu tik geriau but. Del maisto daugiau nesnekesiu, nes as net ne apie skonio receptoriu skirtinguma kalbejau, o butent ivairove ir kokybe, circus circus LYGINANT su kitais viesbuciais tikrai nera nei vieno nei kito, paprasciausias buffetas kuriu pilna visa amerika. Is jusu puses ten pat apsistoti ir ta pati valgyti butu klaida, nes is toli vykstant manau logiska butu pabandyt kazka kito, ypac tokiam mieste kaip LV ax.gif

QUOTE(moonaa @ 2012 06 12, 10:50)
nemaloni situacija tikrai... tai visgi reikia tureti ta ESTA atprintinta, nors sako nereikia jie viska mato kompuose... o bilietus pirkot internetu? nes ten irgi tokiu kaip bilietu nebuna, tik e-bilietai.. irgi reikia turbut tureti atsiprintinus...o jiems sauna visko i galva, nesuprasi ju taisykliu tikrai..

Papildyta:
pamirsau del ESTA parasyt smile.gif I JAV atvykus to popieriuko tikrai nereikia, nes jie viska mato kompuose, bet va tarpiniuose oro uostuose tai tikrai geriau turet, kaip kad Mexico City atveju buvo. Nes jie tiesiog nori matyt kad kazka turi jog gali patekti i JAV, ir nebusi apsuktas atgal ir uz ju avialliniju lesas pargabentas atgal i ju sali. Visada geriau issispausdint todel ta popieriuka ir laikyt prie saves.
Atsakyti
Parasysiu kokius mmes uzsisakem viesbucius. Gal ka sudomins... Zodziu LA uzsisakem EXCALIBUR, Grand Canyone( na netoli ) - super8grand canyon. Netoli LA- LAGUNA HILLS LODGE( jis prie pat Laguna Beach, tinka kas nori pailset prie vandens, o ir LA netoli tikrai), na o San Franciske- HOTEL ASTORIA( sis gal ir nebus labai geras, bet mes jame vistiek tik pernakvot, o ziurejom, kad yra parkingas masinai). Na ir dar aisku reikes kazkoki uzsisakyt hoteli vaziuojant is Grand Canyono i San Franciska, bet jau ka nors imsim "na ura" smile.gif Draudimus sveikatos ir lagaminu emem is Lietuvos draudimo. Tai tiek... Na, o visoms geru ispudziu kelionese, tikiuosiu veliau pasidalinsit jomis, nes jus kiek suprantu visos skrendat vasara, o mes tik rugsejo pacioj pradzioj smile.gif
Papildyta:
Michgirl parekomenduok kelete neblogu korejieciu barbekiu restoraneliu LA -sudominai smile.gif Ir San Diege busim, tai gal ir ten ka gali parekomenduot skaniai panemniot smile.gif Mes labai megstam seafood, kiniecius, japaskes...smile.gif Aciukas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(MichGirl @ 2012 06 12, 17:25)
nu ne, tai nera tik mano nuomone. o ir viesbucio amzius, zvaigzduciu skaicius ir maisto kaina, galu gale kiti zmones tam viesbuty sutinkami sako daug ka apie save. Strip ilgis 4 mylios, tai yra virs 6 km. Tai po velaus vakaro strip gale ir dar jei gerimukai i tai iejo ir moteris su aukstakulniais, tai nzn kaip pareiti reiktu (as irgi sportishka, sportuoju kiekviena miela diena po pora valandu), kai tuo tarpu kitam strip gale yra tarp triju viesbuciu traukinukas nemokamas, kelis ju siaip is vidaus sujungti (nereikia viduri dienos i karsti eiti ar laukti vakaro), kitoj gatves pusej irgi yra traukinukas apimantis daugiau viesbuciu ir kazkiek nedaug kainuojantis.. Na tiesiog nera jokio tikslo gyventi pakrastyje kur nieko nera, kai uz ta pacia kaina gali vidury apsistot. Ne vieno pliuso tame tikrai nera.

Maistas paprastai sviezesnis kai zmoniu daugiau, savaime suprantama, greiciau suvalgo, greiciau sviezia delioja, taigi savaitgaliais turetu tik geriau but. Del maisto daugiau nesnekesiu, nes as net ne apie skonio receptoriu skirtinguma kalbejau, o butent ivairove ir kokybe, circus circus LYGINANT su kitais viesbuciais tikrai nera nei vieno nei kito, paprasciausias buffetas kuriu pilna visa amerika. Is jusu puses ten pat apsistoti ir ta pati valgyti butu klaida, nes is toli vykstant manau logiska butu pabandyt kazka kito, ypac tokiam mieste kaip tiesiog nori matyt kad kazka turi jog gali patekti i JAV, ir nebusi apsuktas atgal ir uz ju avialliniju lesas pargabentas atgal i ju sali. Visada geriau issispausdint todel ta popieriuka ir laikyt prie saves.

Na gal ir kvailai pasielgiau neastsispauzdindama, bet zinai, kai atsispauzdinu visus confirmacion-hoteliu ir skrydziu, ir nieks ju nepraso, dazniausiai tik pasa paduodi ir jiems viskas aisku. O ESTA, kai gavau patvirtinima ten nebuvo parasyta, kad atsispauzdinti, ir siaip ten juk parasyta log in detales, slaptazodis ir visa kita. Kodel as kazkam tureciau rodyti tai?smile.gif pikciausia, kad nebuvo lengva surasti mieste internetine, tai vargom kol suradom, ir galiausiai niekam nebuvo jis idomus biggrin.gif

Atsakyti