Įkraunama...
Įkraunama...

Jungtinės Amerikos Valstijos

QUOTE(elelele @ 2013 02 21, 11:02)
ačiū už idėją dėl lino ax.gif
o dėl viešbučių, ar nenorit išlipę iš lėktuvo tai dienai išinuomot kokį pailsėt ir nusipraust, bei susistyguot tolimesnius planus ax.gif  kartu ir adresą turėsit  biggrin.gif  aš žiūriu http://www.booking.com/ tai čia visai padorių kainų išmeta ir viešbučiui ir auto ax.gif

tai mes pirmom dviem naktim zadam uzsisakyt, kad nereiketu blaskytis. bet vat ir klausimas ar uzteks tu dvieju naktu. nes net nezinom kiek tu islaidu. turim plana los angeles, las vegas, san franciskas. apvaziuot ratu ir dar pora dienu pabut pakrantej. bet cia tik tai ko noretumem, nezinom kaip bus is tikruju, todel nesinori visko rezervuotis is anksto. gal iki kazkur nedavaziuosim unsure.gif
dabar dar klausimas- realu pora savaiciu prasisukt su 10 tukst lt. esam tokie keliautojai, kur nereikia prabangiu viesbuciu ar restoranu.
kiek skaiciuoju islaidas tai man kazkaip nerealu atrodo kad savaite kroatijoj vaziuojant su auto, panasiai gaunasi kaip dvi savaites jav g.gif
Atsakyti
10 tukstanciu lt. abiems?Manau, kad mazoka...As be bilietu primetu, kad kelionei reiketu 5 tukstanciu (be bilietu) ir cia su salyga, kad as turiu kur apsistoti ir auto nuomotis nereikes. Bet aisku kei pagalvoji kiek pagundu bus isigyti ivairiu dalyku JAV tai ir 5 tukstanciu atrodo per mazai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(MajaLi @ 2013 02 21, 11:50)
10 tukstanciu lt. abiems?Manau, kad mazoka...As be bilietu primetu, kad kelionei reiketu 5 tukstanciu (be bilietu) ir cia su salyga, kad as turiu kur apsistoti ir auto nuomotis nereikes. Bet aisku kei pagalvoji kiek pagundu bus isigyti ivairiu dalyku JAV tai ir 5 tukstanciu atrodo per mazai  biggrin.gif

mes cia be bilietu ir auto. viesbuciai maistas ir siokios tokios pramogos
Atsakyti
QUOTE(elelele @ 2013 02 21, 09:20)
dar kavos nebuvau išgėrusi, todėl akys matė turbūt ką nori matyti biggrin.gif  dabar kai skaitau viskas aišku biggrin.gif
sprendžiam ką dovanų amerikos lietuviams nuvežt ax.gif  kažkaip kaip beveik visko ten  yra, net nebežinau ką ir vežt ax.gif  jie tai su dovanomis atvažiuoja, sakau ir mums kažką reikėtų nuvežt... ypač kai lagaminuose vietos į priekį sočiai...

O Jus pirma pirkote skrydžio bilietus ar pildėte leidimą?
Atsakyti
QUOTE(marezagare @ 2013 02 21, 13:14)
mes cia be bilietu ir auto. viesbuciai maistas ir siokios tokios pramogos

Gal ir uzteks...na net nezinau, manyciau, kad galite pabandyti susidelioti preliminariai kainas, sioje temoje yra rasyta galite paskaityti. MichGirl naudinga informacija apie kainas buvo rasiusi atrodo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(marezagare @ 2013 02 21, 11:29)
dabar dar klausimas- realu pora savaiciu prasisukt su 10 tukst lt.

Mums dvieju savaiciu atostogos dviems su skrydzio bilietais, su viesbuciais, autonuoma,benzinu, maistu kainavo 19 tukst. lt,

Papildyta:
QUOTE(jurate.le @ 2013 02 21, 13:16)

Pildant ESTA jau reikia nurodyt skrydzio bilietus, atrodo taip kiek prisimenu... g.gif
Atsakyti
QUOTE(AJIRA @ 2013 02 21, 14:35)
Pildant ESTA jau reikia nurodyt skrydzio bilietus, atrodo taip kiek prisimenu... g.gif

http://vilnius.usemb...o-programa.html
Kokia informacija yra reikalinga paraiškai pateikti?

Asmuo turi pateikti savo biografinius duomenis: vardą, pavardę, gimimo datą, paso duomenis. Taip pat reikės atsakyti į klausimus dėl užkrečiamų ligų, arešto ar teistumo už tam tikrus nusikaltimus, praeityje panaikintas vizas arba deportaciją iš šalies ir pan. Skrydžio numerį ir adresą Jungtinėse Valstijose nurodyti nebūtina.

Rašo visai ką kitą...
Atsakyti
QUOTE(AJIRA @ 2013 02 21, 14:35)
Mums  dvieju savaiciu atostogos dviems su skrydzio bilietais, su viesbuciais, autonuoma,benzinu, maistu  kainavo 19 tukst. lt,

Papildyta:

ten gali pildyt jei turi jau bilietus, bet kai skambinau i ambasada sake ta punkta praleisti nes nera butinas
Atsakyti
QUOTE(elelele @ 2013 02 21, 03:20)
dar kavos nebuvau išgėrusi, todėl akys matė turbūt ką nori matyti biggrin.gif  dabar kai skaitau viskas aišku biggrin.gif
sprendžiam ką dovanų amerikos lietuviams nuvežt ax.gif  kažkaip kaip beveik visko ten  yra, net nebežinau ką ir vežt ax.gif  jie tai su dovanomis atvažiuoja, sakau ir mums kažką reikėtų nuvežt... ypač kai lagaminuose vietos į priekį sočiai...

jau snekejom sitoj temoj apie tai, bet siaip tai labai priklauso kur gyvena jusu gimines/draugai... jei Chicagoj ar NYC tai turi tikrai visko ir daug sunkiau nustebinti kazkuo, bet pvz pas mane nera jokiu LT parduotuviu, yra viena rusu, bet toli ir ten nelabai kas gero. Tai man visada atveza duonos (kameroj uzsaldyta ji puikiai issilaiko daug menesiu), suriu, saldainiu. Sakocius labai vaikai megsta - tai visada atveza. O siaip man visai patinka LT zurnalus pavartyt, kad ir senus numerius. Lino man gali nebuti, bet labai patinka gintarai - tai planuoju pati vasara nusipirkti viesedama LT kokia idomesne apyranke. Jei tai lietuviai labai seniai emigrave is LT tai gal kokia foto knyga apie LT butu gera dovana. Kai kurie labai vertina alkoholi tam tikra, as tai kai pagrinde vyna geriu tai man visokios ten trauktines ar midus per stiprus, bet turim draugus amerikiecius, kuriems labai patinka midus, tai kai pati griztu ar pas mane kas atvaziuoja tai visada atveza jo, yra 6 mazu buteliuku rinkinukas toks ivairaus midaus, gera dovana tiems kas ji megsta.

Del viesbucio uzsisakymo is anksto - tas tikrai nera butina, bet jei ant sienos paklaus tai reikia moket paaiskint kodel neturit. Jie yra treniruoti ne tik i popieriukus ziureti, bet ir i tai ka ir kaip zmogus sako. Jei normaliai paaiskinsit, kad tikslaus marsruto pagal datas dar nezinot tai viesbucius imsit paskutine minute, tai viskas OK.
Atsakyti
QUOTE(jurate.le @ 2013 02 21, 13:16)

pirma pildėm prašymą, nes jame paskaitėme kad nebūtina nurodyti vežėjo ax.gif šiaip užpildėm prašymą sekmadienio vakare ir nuėjom miegot, o ryte jau buvo atsakymai biggrin.gif tai puolėm pirkti bilietus, bet bankas pasistengė dar nervus patampyti, nes pasirodo daugiau kaip 4000lt negali pervest doh.gif tai dar lakstėm po bankus kol pagaliau susimokėjom doh.gif biggrin.gif

QUOTE(MichGirl @ 2013 02 21, 19:13)
jau snekejom sitoj temoj apie tai, bet siaip tai labai priklauso kur gyvena jusu gimines/draugai... jei Chicagoj ar NYC tai turi tikrai visko ir daug sunkiau nustebinti kazkuo, bet pvz pas mane nera jokiu LT parduotuviu, yra viena rusu, bet toli ir ten nelabai kas gero. Tai man visada atveza duonos (kameroj uzsaldyta ji puikiai issilaiko daug menesiu), suriu, saldainiu. Sakocius labai vaikai megsta - tai visada atveza. O siaip man visai patinka LT zurnalus pavartyt, kad ir senus numerius. Lino man gali nebuti, bet labai patinka gintarai - tai planuoju pati vasara nusipirkti viesedama LT kokia idomesne apyranke. Jei tai lietuviai labai seniai emigrave is LT tai gal kokia foto knyga apie LT butu gera dovana. Kai kurie labai vertina alkoholi tam tikra, as tai kai pagrinde vyna geriu tai man visokios ten trauktines ar midus per stiprus, bet turim draugus amerikiecius, kuriems labai patinka midus, tai kai pati griztu ar pas mane kas atvaziuoja tai visada atveza jo, yra 6 mazu buteliuku rinkinukas toks ivairaus midaus, gera dovana tiems kas ji megsta.
Del viesbucio uzsisakymo is anksto - tas tikrai nera butina, bet jei ant sienos paklaus tai reikia moket paaiskint kodel neturit. Jie yra treniruoti ne tik  i popieriukus ziureti, bet ir i tai ka ir kaip zmogus sako. Jei normaliai paaiskinsit, kad tikslaus marsruto pagal datas dar nezinot tai viesbucius imsit paskutine minute, tai viskas OK.

mes į Los Angeles vykstam ax.gif reiks pamąsyt labai, kuo čia juos nustebint biggrin.gif
šiaip mums nakvynei vieta yra, bent ta pagrindinė pas seserį , sakė nieko neužsisakinėti, kada važiuosim kur tada ir užsisakysim... ir mašiną duos ax.gif tai vyras irgi pergyvena kiek čia tų pinigų kainuos... doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
o kas yra skrides ir tikrai zinotu, jei per JAV skrendu i P.Amerika pvz, ir yra jungtinis skrydis, JAV tik nusileidziu ir poto i kita lektuva, reikia tranzitines vizos ar ne ? ar galiu tik su pasu skristi ?

niekur tiksliain erandu, butu gerai is savo patirties zmogus
Atsakyti
QUOTE(minde0445 @ 2013 02 24, 12:17)
o kas yra skrides ir tikrai zinotu, jei per JAV skrendu i P.Amerika pvz, ir yra jungtinis skrydis, JAV tik nusileidziu ir poto i kita lektuva, reikia tranzitines vizos ar ne ?  ar galiu tik su pasu skristi ?

niekur tiksliain erandu, butu gerai is savo patirties zmogus

O kur ieskote,kad tiksliai nerandate? Ambasados tinklalapyje reikia ieskoti.

A traveler who is a citizen of VWP country, qualifying for visa free travel under the VWP, is eligible to transit the U.S. without a transit visa. Learn more about transiting the U.S. when traveling on the Visa Waiver Program.

Ambasada .
Atsakyti