QUOTE(visko būna @ 2013 03 11, 16:47)
tai čia matyt asmeniškai reikia kreiptis, nes jų internetiniame puslapyje skrydis vln-los angeles -vln virš 3500 lt žmogui su dviem persėdimais
is varšuvos tas pats 2500 lt.
Atrodo paprasta į varšuvą nuvykt, sėdi į autobusą Vilniuje, išlipi Varšuvos oro uoste, bilietas 50 lt, beveik visas 1000 susitaupo
tiesa, kelionė ilga. Bet lėktuvu irgi dar vienas persėdimas prisideda. Žodžiu, nžn. Piniginiu požiūriu iš Varšuvos daug labiau apsimoka.
Gal kas bandėt iš Varšuvos?

Atrodo paprasta į varšuvą nuvykt, sėdi į autobusą Vilniuje, išlipi Varšuvos oro uoste, bilietas 50 lt, beveik visas 1000 susitaupo

Gal kas bandėt iš Varšuvos?
Is Vilniaus kiek man zinoma autobusai vaziuojantis i Varsuva nesustoja oro uoste, anksciau sustodavo Simple Express,bet jau senokai nebevaziuoja ten ir dar pasiziurekite tvarkarasti ar jis Jums tinka. Nes Simple express vaziuoja arba nakti i Varsuva,arba vaziuoja dienos metu ir atvyksta i Varsuva velu vakara. Tai jei skrydis koks is Varsuvos 12 val. pavyzdziui reikia arba nakvoti Varsuvoje arba laukti skrydzio atvykus i Varsuva apie 7val. Is autobusu stoties Varsuvoje i oro uosta pateksite nesunkiai, bet ar nebus sunku laukti?ir dar jei esate neprate kelione autobusu nebus jau tokia lengva...As kol kas domiuosi bilietais, bet vaziuosiu jei ka is Varsuvos manau, nes ir pigiau ir man daug arciau, nes as pati Lenkijoje esu.