Įkraunama...
Įkraunama...

Jungtinės Amerikos Valstijos

QUOTE(Svarbi @ 2012 05 17, 14:52)
Noreciau merginos Jusu dar paklausti,iskilo dilema g.gif
Esu antra kart susituokus,dukros pavarde kitokia,ex parase sutikima,notaras patvirtino,tad dabar mastau ar reik isverst i anglu kalba?
Labai buciau dekinga jei kuri atsakytumet 4u.gif

tokio dalyko tik LT gali pareikalauti, nes dukra ne JAV pieliete. O ir LT jau uztenka vieno is tevu kartu keliauti, kito sutikimo net nereikia.
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
rašinėju viešbučiams, kad patvirtintų tą papildomą lovą, tai jų bendravimas man JAU patinka wub.gif
Pirmiausia, kad sureaguoja labai greitai thumbup.gif , antra - kreipiasi vardu, ir jaučiasi labai draugiškas, betarpiškas tonas thumbup.gif . Jaučiu, man ten laaaabai patiks thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Nata* @ 2012 05 18, 10:03)
Sveikos 4u.gif
rašinėju viešbučiams, kad patvirtintų tą papildomą lovą, tai jų bendravimas man JAU patinka  wub.gif
Pirmiausia, kad sureaguoja labai greitai thumbup.gif , antra - kreipiasi vardu, ir jaučiasi labai draugiškas, betarpiškas tonas  thumbup.gif . Jaučiu, man ten laaaabai patiks  thumbup.gif

Va va, ir aš bijau kad ten man labai patiks, o kažkada labai skeptiška buvau Amerikos atžvilgiu ax.gif
Mes irgi panašiu maršrutu važiuosim. Nors tai ir turistu nutryptas maršrutas, bet kad pamatyti užkampius Amerikos, tai čia reikia 3-4 mėnesius važinėt.
Nepamenu, o iš kokios firmos auto nuomojatės?
Atsakyti
QUOTE(saulele72 @ 2012 05 18, 11:30)
Va va, ir aš bijau kad ten man labai patiks, o kažkada labai skeptiška buvau Amerikos atžvilgiu ax.gif
Mes irgi panašiu maršrutu važiuosim. Nors tai ir turistu nutryptas maršrutas, bet kad pamatyti užkampius Amerikos, tai čia reikia 3-4 mėnesius važinėt.
Nepamenu, o iš kokios firmos auto nuomojatės?

tai gal ne veltui turistai ir trypia tas vietas ax.gif , kad ten tikrai gražu, ir verta pamatyti nors kartą gyvenime wub.gif

Mašina užsisakiau per vokiečių firmą iš Alamo. Ne tiesiogiai...
Atsakyti
QUOTE(Nata* @ 2012 05 18, 12:13)
tai gal ne veltui turistai ir trypia tas vietas  ax.gif , kad ten tikrai gražu, ir verta pamatyti nors kartą gyvenime  wub.gif

Mašina užsisakiau per vokiečių firmą iš Alamo. Ne tiesiogiai...

ačiū, supratau. kažkada mes irgi per ten nuomavomes
Atsakyti
QUOTE(MichGirl @ 2012 05 17, 23:15)
tokio dalyko tik LT gali pareikalauti, nes dukra ne JAV pieliete. O ir LT jau uztenka vieno is tevu kartu keliauti, kito sutikimo net nereikia.

Aciu Jums labai 4u.gif
Bet del viso pikto isverciau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(convict @ 2012 05 14, 14:24)
Kur tokia kaina radot? As kazkaip nerandu g.gif  nors pas mane atvykimas i viena miesta isvykimas is kito gaunasi gal todel brangiau.

Jau sakiau siemet daugiau nebevyksiu, bet vel galvoju rugpjuti skrist biggrin.gif

As ziuriu per expedia.com
Bet skrydis per Kijava,ar verta del to nerimauti? Kazkaip girdejau lyg nelabai patenkintos merginos del to?

Ar geriau prideti 100$ ir skristi per Varsuva?
Ir skrendant per Ukraina nereiks vizos? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Breath: 19 gegužės 2012 - 10:20
QUOTE(Breath @ 2012 05 19, 10:02)
As ziuriu per expedia.com
Bet skrydis per Kijava,ar verta del to nerimauti? Kazkaip girdejau lyg nelabai patenkintos merginos del to?

Ar geriau prideti 100$ ir skristi per Varsuva?
Ir skrendant per Ukraina nereiks vizos?  g.gif

Aš tai primokėjau tuos 100 ir skrisim per Varšuvą smile.gif . Esu skridus su LOT, patiko visai. Be to, labai patogus skrydis, laukti neilgai.
Vizos nereikia skrendant per Kijeva kiek žinau. Nu bet vistiek, man kažkaip LoT patikimiau negu tos ukrainos avialinijos rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saulele72: 19 gegužės 2012 - 11:35
Na man kazkodel irgi nelabai noris su jom,nors lektuvai paziurejom tie patys skraidina ir Lenku ir Ukrainos avia linijom g.gif

Butu smagu jei atsirastu pasinaudojusiu Ukrainos paslaugomis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Breath @ 2012 05 19, 13:42)
Na man kazkodel irgi nelabai noris su jom,nors lektuvai paziurejom tie patys skraidina ir Lenku ir Ukrainos avia linijom  g.gif

Butu smagu jei atsirastu pasinaudojusiu Ukrainos paslaugomis smile.gif

mano uosviene skrido per Kijeva , tai sake visai patogus skrydis, lektuvas aisku ne pirmos jaunystes smile.gif ir mes dabar skrisim per Kijeva tikiuosi viskas bus gerai, nes skrendam su maziuku, nezinau kaip skrydi istvers g.gif As esu skridus is Dublino i New yorka su Aerlingus , tai labai patiko thumbup.gif lektuvas naujas buvo, su televizoriukais prie sedynes, 3 kartus valgyt dave, paziurejau filma kurio nebuvau macius , paskaiciau knyga ir ziuriu kad jau atskridom bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(saulele72 @ 2012 05 19, 13:34)
Aš tai primokėjau tuos 100 ir skrisim per Varšuvą smile.gif . Esu skridus su LOT, patiko visai. Be to, labai patogus skrydis, laukti neilgai.
Vizos nereikia skrendant per Kijeva kiek žinau. Nu bet vistiek, man kažkaip LoT patikimiau negu tos ukrainos avialinijos rolleyes.gif

Mes tiek isbande tu kompaniju, tai dabar negaila primoket pinigeliu, su bet kuo nebeskraidom... smile.gif Nes ir nuotykiu visokiu esam patyre su tom pigesnem avia linijom smile.gif Dabar paskutinius 3 metus skrendam su Finnair per Helsinki, ir laukti praktiskai visai nereikia, ir lektuvai patogus, ir kompanija pati gera, ir kainom galima neblogom rasti...
Atsakyti
QUOTE(Rence1 @ 2012 05 20, 16:23)
Mes tiek isbande tu kompaniju, tai dabar negaila primoket pinigeliu, su bet  kuo nebeskraidom... smile.gif Nes ir nuotykiu visokiu esam patyre su tom pigesnem avia linijom smile.gif Dabar paskutinius 3 metus skrendam su Finnair per Helsinki, ir laukti praktiskai visai nereikia, ir lektuvai patogus, ir kompanija pati gera, ir kainom galima neblogom rasti...

o kokios yra pigesnės oro linijos? g.gif
Atsakyti