QUOTE(dier @ 2012 05 23, 07:40)
Labas rytas, sakykit merginos, kas galejo nutikti mano maumedziui, meta spygliukus

buvo taip graziai suzaliaves, o dabar greit liks " plikas " medelis... veimutine mano pusis lyg ir prigijo, yra ruduojanciu spygliuku, bet matosi , kad prigijusi... ir dar- pas mus atsirado kazkokiu dideliu juodu vabalu, yra ju kieme ir name jau kokius 5 uzmusau, kazkoks kosmaras

pernai kazkokie kitokie po kiema replinejo, siemet dar kitokie... nebezinU ka daryti
Kaip suprasti "meta spygliukus" - ar džiūva šakos, ar tiesiog krinta spygliai

Nesu taip mačiusi. Pas mane tai kelios šakutės nudžiūvo po persodinimo. Gal turi nuotraukų?
O dideli vabalai - juodi ar tamsiai rudi? Dideli rudi vabalai - tai tikra nelaimė, sodininkų ir daržininkų, ypač jaunų, siaubas

Susipažinkime - tai grambuoliai. Dabar jų skraidymo ir veisimosi metas. Kas trejus metus būna jų antplūdžiai. Kai atsikraustėme gyvent į namą prieš tris metus, tai jų buvo tiršta, po to buvo porą metu ramu. O šiemet vėl...Jie deda kiaušinius į žemę, iš jų išsirita tokie riebūs stori vikšrai, kurie griaužia šaknis jaunų medelių, ypač neseniai pasodintų, ir kai kuriems tai baigiasi mirtimi

net bulves jie griaužia

vakar kokį 15 tokių vabalų pribaigiau

Lenda prie mano maumedžio bjaurybės.
Šiandien įdėsiu į albumuką savo tvoros foto. Tą tvorą galėčiau pavadinti - "džiazas"

Kažkaip atėjo į galvą tokia mintis, netradicinė mūsų tvorikė, kai kurie žmonės kraipo galvas, bet man ir MB labai patinka

Ir šunytės nuotrauką įmesiu. Einu dėti