Įkraunama...
Įkraunama...

Bendrauja Klaipėdos kraštų statybininkės

QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2012 05 22, 00:21)
Primink kur kas ir kaip  4u.gif
Visokiu cia tu darbu stadiju yra, diskutuojam apie daug ka, dalinames info, draugaujam, pykstames  biggrin.gif

Pakrantės sodai - vidaus darbai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(braske24 @ 2012 05 22, 08:44)
Labas rytas, idejau i albuma musu nama - kurio antras aukstas jau nuspalvintas  biggrin.gif  liko pakalimai ir lietvamzdziai

tikrai labai lengva spalva ok.gif
Atsakyti
QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2012 05 22, 01:21)
Tai rasyt Labrenciskes (jei ko nemaisau) ir projektas, m?

Taip 4u.gif
Cia uz prirasyma user posted image
O as pradedu nuo kito galo. Sedziu ir ieskineju graziu augaliuku savo busimam sodui-darzui. Siandienos atradimas- garbanotas lazdynas "Red majestic"c wub.gif
Atsakyti
QUOTE(asaraa @ 2012 05 22, 10:26)
Ikeliau Spintu foto i albumeli.

patinka smile.gif o ten, kur dukrytės spinta viršuj geltonos spalvos - ten atidaroma, vieta daiktams/lentynos gal?.. rolleyes.gif
Atsakyti
Laba vakara:)
STIKLAS,VEIDRODZIAI:
vakaru frontas Tomas 864041539
anfisa (cia pavadinimas) 498997
stiklita 239544
glasvega 381805
SKUBIAI reikalingas pagalbinis darbininkas. gal kas turite koki gera ir darbstu zmogu,maniskis susirgo:( prasau,rasykit i AZ
Aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Inspire @ 2012 05 22, 19:32)
patinka  smile.gif o ten, kur dukrytės spinta viršuj geltonos spalvos - ten atidaroma, vieta daiktams/lentynos gal?..  rolleyes.gif

ten dureles atsidaro su paspaudimu. Nenorejau rankeneliu. Spintos vidaus foto ir ikeliau. 4u.gif Dureles virsutines as padekoravau drugeliais wub.gif
Atsakyti
Labas vakaras,
Nuvijo mane seimyna nuo geliu studijavomo, prie reikalo-architekto paieskos g.gif
Merginos, kur jus kreipetes?
Atsakyti
Sveiki 4u.gif

QUOTE(asaraa @ 2012 05 22, 22:57)
Spintos vidaus foto ir ikeliau.  4u.gif

4u.gif jau norėjau prašyti kad parodytumėte ax.gif kokie stalčių aukščiai mėlynojoje spintoje ? koks bendras spintos aukštis ax.gif kiek palikote "antresolėm" ir kiek skyrėt pagrindinei daliai blush2.gif
labai patiko mintis tarp rūbų kabyklų lentyną padaryt thumbup.gif norėčiau skolintis šią idėją blush2.gif 4u.gif
p.s. aš čia apie "mėlynąją" klausinėju rolleyes.gif
Atsakyti
Labas rytas, sakykit merginos, kas galejo nutikti mano maumedziui, meta spygliukus verysad.gif buvo taip graziai suzaliaves, o dabar greit liks " plikas " medelis... veimutine mano pusis lyg ir prigijo, yra ruduojanciu spygliuku, bet matosi , kad prigijusi... ir dar- pas mus atsirado kazkokiu dideliu juodu vabalu, yra ju kieme ir name jau kokius 5 uzmusau, kazkoks kosmaras blink.gif pernai kazkokie kitokie po kiema replinejo, siemet dar kitokie... nebezinU ka daryti doh.gif

o siaip kiti visi medeliai , vaiskrumiai prigijo, obelaites zydi, ziedais aplipusios... ar tiesa, kad pirmais metais reikia ziedus nuskabyti, kad saknys labiau isitvirtintu? man net gaila skabyti, taip graziai atrodo, serbentai, agrastai irgi uogom apkibe, silauoges irgi su ziedu gausybe, dziaugiuosi labai blush2.gif braskes uogas jau augina, sudygo mano darziukas, zodziu, viskas butu grazu, jei maumedis ir vabalai manes nenervintu lotuliukas.gif

Atsakyti
QUOTE(dier @ 2012 05 23, 07:40)
Labas rytas, sakykit merginos, kas galejo nutikti mano maumedziui, meta spygliukus  verysad.gif  buvo taip graziai suzaliaves, o dabar greit liks " plikas " medelis... veimutine mano pusis lyg ir prigijo, yra ruduojanciu spygliuku, bet matosi , kad prigijusi...    ir dar- pas mus atsirado kazkokiu dideliu juodu vabalu, yra ju kieme ir name jau kokius 5 uzmusau, kazkoks kosmaras  blink.gif  pernai kazkokie kitokie po kiema replinejo, siemet dar kitokie... nebezinU ka daryti  doh.gif

Kaip suprasti "meta spygliukus" - ar džiūva šakos, ar tiesiog krinta spygliai g.gif Nesu taip mačiusi. Pas mane tai kelios šakutės nudžiūvo po persodinimo. Gal turi nuotraukų?
O dideli vabalai - juodi ar tamsiai rudi? Dideli rudi vabalai - tai tikra nelaimė, sodininkų ir daržininkų, ypač jaunų, siaubas doh.gif Susipažinkime - tai grambuoliai. Dabar jų skraidymo ir veisimosi metas. Kas trejus metus būna jų antplūdžiai. Kai atsikraustėme gyvent į namą prieš tris metus, tai jų buvo tiršta, po to buvo porą metu ramu. O šiemet vėl...Jie deda kiaušinius į žemę, iš jų išsirita tokie riebūs stori vikšrai, kurie griaužia šaknis jaunų medelių, ypač neseniai pasodintų, ir kai kuriems tai baigiasi mirtimi unsure.gif net bulves jie griaužia doh.gif vakar kokį 15 tokių vabalų pribaigiau cool.gif Lenda prie mano maumedžio bjaurybės.
Šiandien įdėsiu į albumuką savo tvoros foto. Tą tvorą galėčiau pavadinti - "džiazas" biggrin.gif Kažkaip atėjo į galvą tokia mintis, netradicinė mūsų tvorikė, kai kurie žmonės kraipo galvas, bet man ir MB labai patinka biggrin.gif Ir šunytės nuotrauką įmesiu. Einu dėti cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Plaukia laivas @ 2012 05 22, 23:01)
Labas vakaras,
Nuvijo mane seimyna nuo geliu studijavomo, prie reikalo-architekto paieskos  g.gif
Merginos, kur jus kreipetes?

mes kreipemes cia pas architekta Dariu Baiti. skirtingai nei tie vyresni architektai jis nera toks priklus ir lengva su juo bendradarbiauti, rasti bendra sprendima, primygtinai nepersa savo nuomones.
Atsakyti
Mes bendravom su architekte Eleonora Valskyte - labai puiki moteris - kaip nori taip padarys, nebruka savo nuomones primigtinai, o ir kaina normaliausia is visu. 4u.gif
Atsakyti