Įkraunama...
Įkraunama...

Bendrauja Klaipėdos kraštų statybininkės

Labas, gal kam teko atskyrinet sklypa per puse. Norim atsiskirti nuo tevu oficialiai. Reikia atskirti zemes, pakeisti saviskio namo paskirti i gyvenama, nes buvo kaip ukinio, nes ant vieno sklypo negalejo buti du gyvenamieji namai. Projektus perdarinet ir visos kitos dalybos del duju, vandens, elektros ir pan. Labai tikimes, kad kasnors nukreips nuo ko pradeti, kas konsuluoja tokiais klausimais? mastau.gif
Atsakyti
Noriu perspeti pries perkant plyteles "Dvarcioniu keramikoj", gerai apsiziurekit, nes labai jau nelygios (isgaubtos). Galeciau drasiai det i juodaji sarasa ta kontora.., nes ir zadetos nuolaidos (30 proc grindinems plytelems) naujai kolekciaji nedave...Zodziu eilini syki ysitikinau, kad Lietuvisko produkto gero nebuna! Buvau apsisprendes pirkti duso kabinas is baltijos brastos, tai matyt reikes permastyti...
Atsakyti
QUOTE(egis_klp @ 2012 05 25, 22:41)
Noriu perspeti pries perkant plyteles "Dvarcioniu keramikoj", gerai apsiziurekit, nes labai jau nelygios (isgaubtos). Galeciau drasiai det i juodaji sarasa ta kontora.., nes ir zadetos nuolaidos (30 proc grindinems plytelems) naujai kolekciaji nedave...Zodziu eilini syki ysitikinau, kad Lietuvisko produkto gero nebuna! Buvau apsisprendes pirkti duso kabinas is baltijos brastos, tai matyt reikes permastyti...

Del Baltijos brastos duso kabinu mus santechnikai perspejo, kad jei nuspresim jas statyt , jie atsisako jas montuot ir statyt kaip labai problematiskas. Kiek tiesos nezinau g.gif
Atsakyti
QUOTE(salamandra07 @ 2012 05 25, 22:01)
Del Baltijos brastos duso kabinu mus santechnikai perspejo, kad jei nuspresim jas statyt , jie atsisako jas montuot ir statyt kaip labai problematiskas. Kiek tiesos nezinau  g.gif

g.gif cia tai naujiena g.gif o ka tada rinktis...juos isirinkom apie kitka net negalvojom... g.gif Ber ar uzsakant is ju negi jie patys nemontuoja? g.gif
Papildyta:
Turiu klausima ax.gif 4u.gif

Ar kas nors dazet sienas be stiklo audinio? Ar labai trukineja? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kriaka @ 2012 05 25, 23:11)
g.gif  cia tai naujiena  g.gif o ka tada rinktis...juos isirinkom apie kitka net negalvojom...  g.gif  Ber ar uzsakant is ju negi jie patys nemontuoja?  g.gif
Papildyta:
Turiu klausima  ax.gif  4u.gif 

Nezinau kiek tame tiesos, gal dar kas pakomentuos...
O vietoj stiklo audinio mums patare naudoti rash lygu balta tapeta, tada ji uzspakliuoja ir dazo. Taip ir darysim kur bus dazoma, nes stiklo audiys manes nezavi...
Atsakyti
QUOTE(Kriaka @ 2012 05 25, 23:11)

Niekur nedejom stiklo audinio, kazkur truko, bet pas kitus truko ir su stiklo audiniu, bet speju maziau.
Atsakyti
QUOTE(salamandra07 @ 2012 05 25, 22:20)
Nezinau kiek tame tiesos, gal dar kas pakomentuos...
O vietoj stiklo audinio mums patare naudoti rash lygu balta tapeta, tada ji uzspakliuoja ir dazo. Taip ir darysim kur bus dazoma, nes stiklo audiys manes nezavi...

o kas cia per tapetas toks rash? g.gif g.gif pirma karta girdziu... g.gif

pagooglinau...cia firma pasirodo rash biggrin.gif . O koks pagrinas tu tapetu kurios planuojat klijuoti? Nes jeigu flizelinas, tai tas pats kaip stikloaudinys, o jeigu vinilas, tai dar blogiau 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2012 05 25, 22:21)
Niekur nedejom stiklo audinio, kazkur truko, bet pas kitus truko ir su stiklo audiniu, bet speju maziau.

O labai matosi kur truko? Erzina? As kazkaip nepastebejau...gal kur nematomoje vietoje?
Man aiskina, kad mane erzins, kad turiu deti stiklo audini doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kriaka: 25 gegužės 2012 - 22:25
Labas vakarelis,
Skaitineju bloga http://www_nulis_lt/statau-nama/ blink.gif Na, kad su statybom vargas, tai nenaujiena, bet kiek tam zmogeliui privoge statybiniu medziagu blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Kriaka @ 2012 05 25, 23:26)
O labai matosi kur truko? Erzina? As kazkaip nepastebejau...gal kur nematomoje vietoje?
Man aiskina, kad mane erzins, kad turiu deti stiklo audini  doh.gif

Tai kad pamatyt itrukimus, reiktu su pirstu badyt, nes man kazkaip nekrenta i akis ir as nematau ir manes neerzina biggrin.gif . O siaip virs keliu duru itruke ir lubos miegamajam ir 2-am vaiku kambary.
Atsakyti
QUOTE(eglelapas @ 2012 05 25, 20:51)
Labas, gal kam teko atskyrinet sklypa per puse.

Man neteko, bet musu zemes pardavejai atskyrinejo. Tai kaip supratau pagal ju siunciamus mums dokumentus, pirmas kelias yra pas Geodezininkus ax.gif
Atsakyti
QUOTE(egis_klp @ 2012 05 25, 22:41)

Mes pirkom plyteliu is Dvarcioniu, ir brangiu italisku is Lineos. Rezultatas: tas pats s...tik kaina kita.Grindines plyteles kai kurios skyresi net 5 mm... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(pra @ 2012 05 26, 08:11)
Mes pirkom plyteliu is Dvarcioniu, ir brangiu italisku is Lineos. Rezultatas: tas pats s...tik kaina kita.Grindines plyteles kai kurios skyresi net 5 mm... doh.gif

pas mus tas pats su plytelemis is Linea doh.gif ,turiu dabar vargelio, neina padaryti kaip suplanuota buvo, reikes improvizuoti smarkiai doh.gif doh.gif doh.gif unsure.gif gal tas pacias pirkom biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2012 05 26, 03:43)
Tai kad pamatyt itrukimus, reiktu su pirstu badyt, nes man kazkaip nekrenta i akis ir as nematau ir manes neerzina biggrin.gif . O siaip virs keliu duru itruke ir lubos miegamajam ir 2-am vaiku kambary.

Gal gali nufotkinti? ax.gif Gal ir manes neerzintu, tada nesukciau sau galvos, a taip a taip po 5 metu reieks is naujo dazyti, o vaiku kambariuose dar anksciau doh.gif
Papildyta:
Labas sestadienio rytas, berniukai ir mergaites 4u.gif biggrin.gif
Atsakyti