Įkraunama...
Įkraunama...

Bendrauja Klaipėdos kraštų statybininkės

QUOTE(Waitbaby @ 2012 06 05, 20:24)
As taip pat noreciau prisijungti?  4u.gif

I musu buri visada prasom jungtis, o albumas ne taip greit ax.gif (1 puslapy viskas apie tai)
Atsakyti
Sveiki,
Sakykite, ką jus darote kai kregždės lizdus pradeda sukti, pas mane jau 2 doh.gif o jei dar sulipdys unsure.gif
Atsakyti
RK grazios foto wub.gif wub.gif kuo toliau tuo geriau gaunasi thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2012 06 04, 19:52)
Nu va, reikejo iskart daugiau to vaizdo parodyt  biggrin.gif . Reiskias buvau viska gerai sugalvojus  good.gif

nu man su visais pagaliukais vistiek graziau butu blush2.gif bet cia menkniekis- galesi itraukti ta dalyka i "ka keisim kai darysim remonta"-sarasa biggrin.gif biggrin.gif man MB sake rasytis toki- bo tiek visko reikia keisti, kad pamirsiu lotuliukas.gif

QUOTE(Ritaram @ 2012 06 04, 20:50)
Tiksliai nežinau, bet galima bet kaip dėti, kaip gražiau atrodo jums  smile.gif

4u.gif
nu desim isilgai- gausis kaip gausis...
QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2012 06 05, 13:54)
Kas esat buve vienaragio malune?

buvau- ilgai daugiau nevaziuosiu- taip neskaniai seniai bevalgiau...

QUOTE(salamandra07 @ 2012 06 05, 16:37)
MOTERIS
‎1. Moteris pasakė – moteris padarė! Jeigu moteris pasakė ir nepadarė, vadinasi moteris PA-JUO-KA-VO.
2. Aš visa tokia lengvutė, tokia besvorė, tokia nežemiška, tokia drąsi, nepakartojama... Žodžiu, girta aš šiandien!
3. Moters logika: „Geriau gražiuoju pasakyk, antraip pati prisigalvosiu – bus blogiau!"
4. Visa, ką moteris daro namuose – nepastebima. Pastebima tampa tuomet, kai ji to nedaro.
5. Moters siela amžinai linkusi į prieštaravimus: tai gyvenime trūksta vyro, tai yra vyras, bet nėra gyvenimo.
6. Moteriška logika sukurta tam, kad sutriktų vyriška psichika.
7. Nesistenkite suprasti moters – neduok Dieve, dar suprasite.

thumbup.gif lotuliukas.gif

QUOTE(Ritaram @ 2012 06 05, 21:42)
Sakykite, ką jus darote kai kregždės lizdus pradeda sukti, pas mane jau 2  doh.gif o jei dar sulipdys  unsure.gif

pas mus spokai po pakalimais namus pasidare- tai sika tam kampe ant plyteliu ziauriai doh.gif siais metais pakentesim- o rudeni teks uzdaryti ta "landyne" biggrin.gif
Papildyta:
merginos,sakykit, ar kas turit is tu amerikonisku kietuju baldu ka nors g.gif kaip ju kokybe g.gif viena nusiziurejau juodajame alksnyje, bet kazkaip suabejojau jo kokybe g.gif reik ovalaus zurnalinio staliuko- o kazin baldininkai gali padaryti ovalu staliuka g.gif
Atsakyti
QUOTE(neinzy @ 2012 06 05, 22:53)
nu man su visais pagaliukais vistiek graziau butu  blush2.gif bet cia menkniekis- galesi itraukti ta dalyka i "ka keisim kai darysim remonta"-sarasa  biggrin.gif  biggrin.gif  man MB sake rasytis toki- bo tiek visko reikia keisti, kad pamirsiu  lotuliukas.gif
4u.gif
nu desim isilgai- gausis kaip gausis...

buvau- ilgai daugiau nevaziuosiu- taip neskaniai seniai bevalgiau...
thumbup.gif  lotuliukas.gif
pas mus spokai po pakalimais namus pasidare- tai sika tam kampe ant plyteliu ziauriai  doh.gif  siais metais pakentesim- o rudeni teks uzdaryti ta "landyne"  biggrin.gif
Papildyta:
merginos,sakykit, ar kas turit is tu amerikonisku kietuju baldu ka nors  g.gif  kaip ju kokybe  g.gif viena nusiziurejau juodajame alksnyje, bet kazkaip suabejojau jo kokybe  g.gif  reik ovalaus zurnalinio staliuko- o kazin baldininkai gali padaryti ovalu staliuka  g.gif

Terasoj desim lentas taip, kaip patogiau nusluot.

O pas mus balandziai neatsiknisa terasoj...

Apie kokius baldus sneki? O baldininkai manau gali viska padaryt smile.gif
Papildyta:

QUOTE(braske24 @ 2012 06 05, 22:26)
RK grazios foto wub.gif  wub.gif kuo toliau tuo geriau gaunasi thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

Aciu labai ax.gif . Bandysiu siekt svajones but fotografe wub.gif , o kolkas tik kasdienybe gaudau . Vasarai turiu planu, ideju, seimu praktikuotis biggrin.gif , o rudeni bandysiu koki tinklapi suregzti blush2.gif
Kaip sakant, po zingsneli sekancios svajones link bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(neinzy @ 2012 06 05, 21:53)
pas mus spokai po pakalimais namus pasidare- tai sika tam kampe ant plyteliu ziauriai  doh.gif  siais metais pakentesim- o rudeni teks uzdaryti ta "landyne"  biggrin.gif

QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2012 06 05, 22:23)
O pas mus balandziai neatsiknisa terasoj...

Pasirodo ne mes vieni turim naujų "gyventojų" lotuliukas.gif

Sutinku su RK, manau, kad tie kurie gamina baldus, tai viską gali pagaminti, tik pasakyk savo viziją smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ritaram @ 2012 06 05, 23:36)

Sutinku su RK, manau, kad tie kurie gamina baldus, tai viską gali pagaminti, tik pasakyk savo viziją  smile.gif

Pasakyt neuztenka, reikia rodyt pavyzdzius ir baksnot pirstu i kiekviena kampeli kaip turi buti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2012 06 05, 23:23)
-Terasoj desim lentas taip, kaip patogiau nusluot.

- o kaip patogiau nusluoti g.gif gi vistiek viskas i tarpelius sukrenta g.gif

Papildyta:
QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2012 06 05, 23:41)
Pasakyt neuztenka, reikia rodyt pavyzdzius ir baksnot pirstu i kiekviena kampeli kaip turi buti  biggrin.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif nu jooo... yra nemazai tokiu baldininku lotuliukas.gif doh.gif vis jiems reikia savo "meno" dadeti... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2012 06 05, 22:41)
Pasakyt neuztenka, reikia rodyt pavyzdzius ir baksnot pirstu i kiekviena kampeli kaip turi buti  biggrin.gif

Tai čia jau antrasis etapas - įvykdymas su visomis "linksmybėmis" lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ritaram @ 2012 06 05, 20:42)
Sveiki,
Sakykite, ką jus darote kai kregždės lizdus pradeda sukti, pas mane jau 2  doh.gif o jei dar sulipdys  unsure.gif

Kai kregždės pradeda lipdyti lizdus, juos reikia vis nuplauti stipria vandens srove. Mes užsižiopsojom šiais metais ir turim pastogėj jau 3 kregždžių lizdus su kiaušiniais smile.gif Tai teks šįmet kentėt biggrin.gif Kai išskris, rugpjūtį, nuimsim lizdukus. O šiaip sako - laimę jos neša, tos kregždutės bigsmile.gif Ir kenkėjus sulesa nuo vaismedžių. O žala tik tokia, kad priš...

Kažko labai aršios kregždės šįmet - visus kaimynų namus puola, atakuoja, nori kolonijinius lizdus sulipdyt. Anksčiau kažkaip nebūdavo jų tiek g.gif
Atsakyti
merginos kaip jums toks austrijieciu variantas:
user posted image

user posted image

ant tokio kampinio lango?
user posted image

Kriaka ir svarbiausiai klausimas tau- ar techniskai tai imanoma g.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

QUOTE(neinzy @ 2012 06 06, 10:56)
merginos kaip jums toks austrijieciu variantas:

schmoll.gif o čia į kurį kambarį ax.gif darbo ar kitą ? jei į darbo tai manau nelabai tiktų blush2.gif ir šiaip gal foto audiniai tokie nelabai simpatiški atrodo ir gadina vaizdą ax.gif
dar siūlyčiau atkreipti dėmesį kaip dažniausiai bus "matomas" kampins langas, vienaip atrodo kai žiūri tiesiai į kampą ir matosi visas užuolaidų vaizdas ir kitaip, jei matoma tik dalis. Kaži ar aš čia suprantamai parašiau biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Kristal*: 06 birželio 2012 - 09:25