Įkraunama...
Įkraunama...

J.Crew aptariame ir patariame,

QUOTE(zakiene @ 2012 05 18, 09:32)
Aš su 25 cm pėda turiu 8,5, būtų viskas gerai, bet turiu problema su išsikišusiu kauliuku, tai man jį pjauna, bet šiaip dydis geras 4u.gif

QUOTE(vuolia @ 2012 05 18, 09:33)
drinks_cheers.gif  su 25 cm normalia peda 8 dydis per mazas

O kokias Cece imti su pėda 24 cm? 8 būtų gerai? Bet dar kaikur yra h raidė, ką tai reiškia?
Atsakyti
QUOTE(Daubarė @ 2012 05 18, 09:45)
O kokias Cece imti su pėda 24 cm? 8 būtų gerai? Bet dar kaikur yra h raidė, ką tai reiškia?

H pusinis dydis rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(-Gyte- @ 2012 05 18, 08:15)

Aciu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(inga_ @ 2012 05 18, 07:56)
ačiū labai už atsakymą, bet kaina tai nėra jau tokia maža g.gif  ax.gif

Odines jos, jau gavau ir isitikinau mirksiukas.gif Tik labai minkstute ta zomsa, bet tikrai naturali, ir kvapas naturalios odos. Fainuoles realiai ir vertos savo kainos, tik as dydzio nepataikiau doh.gif
Atsakyti
Ačiū visoms mergaitėms, pakomentavusioms CECE balerinkes 4u.gif

Mano pėda tai sakyčiau 26 cm traukia (jau pasijutau Drizela šalia jūsų "peleniškų" visokių čia 25 cm) biggrin.gif
Turbūt minimum 9 dydį reikia imti?
O dėl kainos tai sutinku-brangoka, bet tik tokio tipo batelius ir nešioju...
Gal, sakote, verta laukt kokių nuolaidėlių?

Ir dar vienas klausimas: ar jau pirkote kuri tiesiogiai (neva su "duty free"), jaučiu kosmosas gaunasi? (čia smalsauju, nes kartais vieno ar kito daikto norisi laaaabai greitai) ax.gif
Atsakyti
Kai kam napatiks, kad apie Talbots Lysa suede bow flats parasysiu (kad siskusija sioj temoj prasidejusia pabaigt), bet zinokit ir as suabejojau ar ten oda tikra 4u.gif Padas tikrai ne odinis (nebent tai rasiusi mergaite vidpadi galvoj turejo), vidus gal ir odinis, bet zomsa g.gif Nu nzn nzn... laaabai abejoju, ant batu jokiu etikeciu ir zenklu nera, o padegint, kad isitikint, gaila biggrin.gif
P.S. o dydis ju sakyciau atitinka ax.gif As su savo 39 koja visada imu 8US dydi, si karta paemiau 8.5 ir noreciau gal visgi 8 ax.gif
Atsakyti
QUOTE(zaRAza @ 2012 05 18, 12:00)
Padas tikrai ne odinis (nebent tai rasiusi mergaite vidpadi galvoj turejo)

Na bet pats padas, tas kuris mina zeme, ir neturi buti odinis. Kartais kai pakiloju parduotuvese batukus su tokiu odiniu padu, tai jau vien nuo matavimusi, matos kokie ziauriai sudrozti ir nusitryne buna.
Man geri batai niekada nebus su odiniu padu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Smash @ 2012 05 18, 12:44)
Na bet pats padas, tas kuris mina zeme, ir neturi buti odinis. Kartais kai pakiloju parduotuvese batukus su tokiu odiniu padu, tai jau vien nuo matavimusi, matos kokie ziauriai sudrozti ir nusitryne buna.
Man geri batai niekada nebus su odiniu padu  ax.gif

as irgi nemegstu batu odiniu padu, su vienomis basutemis kai praejau laisves aleja, tai visi akmenukai suskaiciuoti liko pade. vidpadis liuks kai odinis, bet pats padas man irgi ne blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(zaRAza @ 2012 05 18, 12:00)
Kai kam napatiks, kad apie Talbots Lysa suede bow flats parasysiu (kad siskusija sioj temoj prasidejusia pabaigt), bet zinokit ir as suabejojau ar ten oda tikra 4u.gif Padas tikrai ne odinis (nebent tai rasiusi mergaite vidpadi galvoj turejo), vidus gal ir odinis, bet zomsa g.gif Nu nzn nzn... laaabai abejoju, ant batu jokiu etikeciu ir zenklu nera, o padegint, kad isitikint, gaila biggrin.gif
P.S. o dydis ju sakyciau atitinka ax.gif As su savo 39 koja visada imu 8US dydi, si karta paemiau 8.5 ir noreciau gal visgi 8 ax.gif

Tai as turbut su savo 7 koja 7,5 dydyje skesiu... verysad.gif kiek pas jus 8.5 cm?
Atsakyti
QUOTE(vaiciciaku @ 2012 05 17, 12:24)
Mergaites matau jau betvarke gaunasi siokia tokia ax.gif , cia J.Crew tema, jei norit apie Talbots diskutuoti tam yra atskira tema, kazkaip nesinori makalynes ir atrinkinet zinuciu, kurios yra susijusios su J.Crew, tik nepykit baisiai, bet rimtai nesinori kad tema pavirstu panasi i J.Crew isparduotuves tema, kur totalus kosmaras, viskas per viena, nors prekiu zenklai tarpusavyje visiskai nieko bendro neturi... aciu uz supratinguma.... 4u.gif

Pakartoju citata, juk Talbots yra atskira tema 4u.gif Neuzpykit smarkiai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Živilkinas @ 2012 05 18, 11:23)
Ačiū visoms mergaitėms, pakomentavusioms CECE balerinkes  4u.gif

Mano pėda tai sakyčiau 26 cm traukia (jau pasijutau Drizela šalia jūsų "peleniškų" visokių čia 25 cm) biggrin.gif
Turbūt minimum 9 dydį reikia imti?
O dėl kainos tai sutinku-brangoka, bet tik tokio tipo batelius ir nešioju...
Gal, sakote, verta laukt kokių nuolaidėlių?

Ir dar vienas klausimas: ar jau pirkote kuri tiesiogiai (neva su "duty free"), jaučiu kosmosas gaunasi? (čia smalsauju, nes kartais vieno ar kito daikto norisi laaaabai greitai)  ax.gif

as su 24 cm nei siaura, nei placia peda, turiu 8 dydi, tai man kazkiek vienos kojos kauliuka virsuje spaudzia, bet is ilgio tobula wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Benita @ 2012 05 17, 18:27)
Merginos,
pakomentuokit, prasau, ar sis megztukas labai didintas?
user posted image
Gal kuri turi ji ir Honeycomb cable sweater ir gali palyginti abieju dydzius? Nes maniskis Honeycomb gerokai didintas, idomu, ar sis nuotraukoje taip pat  4u.gif

Manau, kad ne. Aš sakyčiau puse dydžio. Tad imkit savo dydį, nes skalbiant pasitrauks, vilna visgi...
Atsakyti