Įkraunama...
Įkraunama...

J.Crew aptariame ir patariame,

QUOTE(Rutik @ 2012 05 25, 08:42)
Labas rytas,

gal kuri turi cafe capri - gal galit pakomentuoti ar stora medžiaga, ar ne? Atitinka dydi? ir apskritai ar verta pirkti  biggrin.gif aciu  4u.gif

As turiu Cafe capri wub.gif
Kokybiskos, tvarkingai pasiutos ir man "stiliovos" mirksiukas.gif
Medziaga 98 proc. medvile, 2 proc. spandekso. tanki, minksta, svelni.
Su 67-90/170 emiau Tall2-buvo dideles (siuveja puikiai pasidarbavo),
manau butu reikeję Regular 0 arba Tall 0 g.gif

Atsakyti
QUOTE(pgituke @ 2012 05 25, 08:00)
aciu 4u.gif va tai jusu ismatavimai kaip mano praktiskai,tik mano dar juosmuo 4 cm siauresnis. tai jauciu rizikuot reiktu 4, tik kad jau nera ka rizikuot, nes tik 16 dydis balto belikes tongue.gif o vakar tikejausi kad bus geras papildymas, bet sh.... verysad.gif niu gal dar imes dydziu. O 2 dydzio buvo zalias grazuolis wub.gif
jei cafe ne wool,tai medziagyte ne is plonuju,tanki, bet minksta,man ziauriai miela wub.gif o dar kai pernai papirkom visos po 19.99 tai isvis  thumbup.gif . man su 97klubais ir 68 liemeniu 2 dydis kaip tik, nors gale dienos issitampe kelienukai ir sedyne unsure.gif kitos su tokiais klubais perka 4 dydi ir sako kad kaip tik,bet dar ir nuo liemens prikaluso

QUOTE(Arelija @ 2012 05 25, 08:13)
As turiu Cafe capri wub.gif
Kokybiskos, tvarkingai pasiutos ir man "stiliovos" mirksiukas.gif
Medziaga 98 proc. medvile, 2 proc. spandekso. tanki, minksta, svelni.
Su 67-90/170 emiau Tall2-buvo dideles (siuveja puikiai pasidarbavo),
manau butu reikeję Regular 0 arba Tall 0 g.gif

Aciu mergaites ax.gif
Atsakyti
Visos išsisaugotos nuorodos išėjusios iš rikiuotės doh.gif Tikiuosi - ne ilgam doh.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Jucke @ 2012 05 25, 10:12)
Visos išsisaugotos nuorodos išėjusios iš rikiuotės  doh.gif Tikiuosi - ne ilgam  doh.gif  4u.gif

Man kai kurios kai isejo is rikiuotes, tai ir nebeatsistate schmoll.gif
Atsakyti
Kas nors pirkot kažką iš Hale bob CLEARANCE g.gif jie atseit duoda 70% nuolaidą, bet kiekįsimetu tai niekam neduoda, kaip suprast g.gif
Atsakyti
QUOTE(Akvilexxx @ 2012 05 25, 11:28)
Kas nors pirkot kažką iš Hale bob CLEARANCE  g.gif jie atseit duoda 70% nuolaidą, bet kiekįsimetu tai niekam neduoda, kaip suprast  g.gif

Kažkaip įtariu ne čia pataikei lotuliukas.gif

Merginos, o tie lininiai tippi didinti?
Atsakyti
QUOTE(Girl_not4_you @ 2012 05 25, 11:32)

As tuo paciu klausimu 4u.gif Ir dar idomu, kaip ju medziaga? Linas man asocijuojasi su kazkuo siurkstoko ir besiglamzancio, idomu, kaip su megztukais g.gif
Atsakyti
QUOTE(zaRAza @ 2012 05 25, 10:45)
As tuo paciu klausimu 4u.gif Ir dar idomu, kaip ju medziaga? Linas man asocijuojasi su kazkuo siurkstoko ir besiglamzancio, idomu, kaip su megztukais g.gif

as turiu J.crew linini megztuka, toki rysku, ne tippi, tai linas malonus labai, minkstas,
Atsakyti
QUOTE(zaRAza @ 2012 05 25, 10:45)

As turiu ta populiaruju linini megztuka is praeitu metu, neonini. Tai medziaga labai maloni, bet bent jau man, po skalbimo spalva vis nusiplauna, nusiplauna ir tampa nebe tokia ryski, kaip buvo. Su lininem spalvotom kelnem irgi tas pats buvo unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(zaRAza @ 2012 05 25, 11:45)

Jau merginos atsakė, bet dar ir aš pasikartosiu - labai mieli jų lininiai megztukai, tik tiek, kad kiek turiu, labai greit išsitampo doh.gif merino ne taip..
Atsakyti
O smarkiai didinti?
Atsakyti
QUOTE(Girl_not4_you @ 2012 05 25, 10:32)

Imciau dydziu mazesni, nes tirkai prasitampys mirksiukas.gif

QUOTE(balbetka @ 2012 05 25, 10:51)
As turiu ta populiaruju linini megztuka is praeitu metu, neonini. Tai medziaga labai maloni, bet bent jau man, po skalbimo spalva vis nusiplauna, nusiplauna ir tampa nebe tokia ryski, kaip buvo. Su lininem spalvotom kelnem irgi tas pats buvo unsure.gif

drinks_cheers.gif Mano tai daze kol naujas buvo, nudaze baltus dzinsus doh.gif Taip supykau, kad isskalbiau 60 laipsniu vandenyje ir liko svelniai rozinis lotuliukas.gif Dabar spalva tokia kaip internetineje foto ir nebedazo smile.gif
Atsakyti