Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(robobebras @ 2012 05 18, 10:34)
o tai ka, zmogus turi moket kosmosinius pinigus stockams, kad uzsidet fotke ant puodo? Aisku, galima parasyt kokiam flickr useriui, kad hello, i want to use your photo for..., ir esu tikras, kad gausi atsakyma "ok". Bet manau mintyse toki galima priskirt prie "fair use".
Bo tada karas irgi nuo zaisliniu pistulku prasideda.

Butent, visada galima atsiklausti zmogaus ir gauti dazniausiai teigiama atsakyma... As pati tarkim norejau panaudoti grafini darba siuvinejimui... Issiknisau interneto platybese autoriu ir atsiklausiau ar galima... Zinoma zmogus sutiko... smile.gif Pati esu gavusi tokiu paklausimu ir labai smagu, kai atsiklausia, o ne ima ir naudoja....

Nezinau, kaip ten del karo smile.gif Per plati tema siam forumui smile.gif Bet manau butu galima padiskutuoti kas nuo ko prasideda....
Papildyta:
QUOTE(isora @ 2012 05 18, 10:42)

ne tuščia.. biggrin.gif o tai, kad ne draugas, tau ir nerodo.. tongue.gif  lotuliukas.gif

tai baik slepti viska smile.gif nepatogu gi... arba kita karta dek tiesiai foto cia smile.gif
Atsakyti
QUOTE(isora @ 2012 05 18, 10:42)
ne tuščia.. biggrin.gif o tai, kad ne draugas, tau ir nerodo.. tongue.gif  lotuliukas.gif

as viska mamai pasakysiu, kad tu su manim nedraugauji. Nu ir jei ka rodysi, tai visada sakysiu, kad tavo nuotraukos yra š**** lotuliukas.gif
Atsakyti
O man, kai tampa pernelyg sudėtingi tokie dalykai, pasidaro nebeįdomu. Pf. Nematau ir nereikia biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(S.B.M. @ 2012 05 18, 10:50)
tai baik slepti viska smile.gif nepatogu gi... arba kita karta dek tiesiai foto cia smile.gif

Reik persilaužt, nes čia viskas dėl mažo.. blush2.gif

QUOTE(robobebras @ 2012 05 18, 11:46)
as viska mamai pasakysiu, kad tu su manim nedraugauji. Nu ir jei ka rodysi, tai visada sakysiu, kad tavo nuotraukos yra š****  lotuliukas.gif

Skundikas...user posted image biggrin.gif

QUOTE(rG. @ 2012 05 18, 12:06)
O man, kai tampa pernelyg sudėtingi tokie dalykai, pasidaro nebeįdomu. Pf. Nematau ir nereikia biggrin.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Ainoa @ 2012 05 18, 02:14)
mielu noru smile.gif o tu ir flickr Neiste? nerandu as kazko smile.gif nemoku  rolleyes.gif

MonGo
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2012 05 18, 10:40)
inc, mano kūdroje yra seniai seniai biggrin.gif

o geras, kaip įdomiai... tokios nestandartinės pilvo foto smile.gif
Atsakyti
QUOTE(chiquitka @ 2012 05 16, 19:05)
Pirkau HOYA HD smile.gif pries perkant savaite laiko forumus nagrinejau, atsiliepimus skaiciau, nes nepigus jis pakankamai.

O as cia paziurejau, cia tiek daug tu HOYA blink.gif :
http://www.foto-shop...p;category_id=0

O kuriam forume daugiausia apie tuos filtrus yra parasyta? Idomu ka jie ten daro aplamai biggrin.gif . Kaip suprantu, yra kur spalvas ryskina ax.gif
Imesk please nuoroda, kuri filtra konkreciai pirkai 4u.gif .
Aciu.
Atsakyti
Sveiki,

QUOTE(robobebras @ 2012 05 16, 16:24)
as tai visas jus myliu ir pofig ar naujoke ar ne biggrin.gif
gal moralus tegu kiekviena sau susiskelia pries veidrodi ir draugiskai einam kazka nufotkint.

turiu nauja geima. Tarkim ketvirtadienis - nuotrauku diena. Kiekvienas turi idet po nuotrauka jei nori sneket. Jei nededa, tada neturi teises sneket. Jei prabyla be nuotraukos - uzbadom pirstais (badyt pirstais gali tik tie, kurie jau idejo nuotrauka). How cool is that? biggrin.gif

koks jumi mielas wub.gif

sauniai thumbup.gif thumbup.gif

QUOTE(sayonara @ 2012 05 16, 17:26)

p.s. manau, kad pradžioje reik pabaigti dainų iliustravimą. kai visos bus atsiskaitę, galima pradėti naują tradiciją "ketvirtadieninė tyla".

o kas nors jau atsiskaite? unsure.gif unsure.gif

QUOTE(Dalyja @ 2012 05 17, 21:47)
Sveikos gyvos, pagaliau prisėdau ilgesniam ir neskubėdama galiu kažkiek parašyt, jog man labai patiko paskutinysis mytas. Likau sužavėta naujokėmis mirksiukas.gif Visos nerealios ir geri modeliukai hihihi.gif labai tikiuosi, jog tai nepaskutinis toks susibėgimas  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif

Man irgi labai patiko... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Whatever? @ 2012 05 18, 15:06)
o kas nors jau atsiskaite? unsure.gif  unsure.gif

taip, Yvette smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2012 05 18, 12:53)
O as cia paziurejau, cia tiek daug tu HOYA blink.gif  :
http://www.foto-shop...p;category_id=0

O kuriam forume daugiausia apie tuos filtrus yra parasyta? Idomu ka jie ten daro aplamai biggrin.gif . Kaip suprantu, yra kur spalvas ryskina ax.gif
Imesk please nuoroda, kuri filtra konkreciai pirkai 4u.gif .
Aciu.

Aga, daug smile.gif
Forumu as labai daug ivairiu ziurejau, pradedant nuo nikonu forumo, baigiant bendrais ivairiais, tai kuris geriausias nepasakysiu, nes labai daug ju geru.
As pirkau butent sita, aisku ne uz tokia absurdiska kaina kaip parduodama LT. Pirkau is amazono, daugiau negu 150 lt pigiau smile.gif
Smulkiai apie visus filtrus ir poliaziracini irgi cia
Review apie ta filtra ir video paziurek ten kur vakar nuorodas numeciau mirksiukas.gif

sayonara, blink.gif pasauli valdanti... be zodziu wub.gif

O tai nuotraukas is meeto parodys kas nors, ar taip ir sifruosites?... unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo chiquitka: 18 gegužės 2012 - 15:15
gal kas galit pasakyti,kas per firma, berods juostinuko, kurio logotipas yra apskritimas ant jo trikampis nupiestas ir viduryje C raide? g.gif
Atsakyti
QUOTE(chiquitka @ 2012 05 18, 16:13)

O tai nuotraukas is meeto parodys kas nors, ar taip ir sifruosites?... unsure.gif

niekas nefotografavo
Atsakyti