Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Jurzole @ 2012 05 23, 23:46)
O kodel tu taip idomiai klausi?  g.gif

Nes kažkada kažkas šioje temoje bandė fotkinti perkadruojant su MF rėžimu. smile.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ka @ 2012 05 24, 17:03)
Nes kažkada kažkas šioje temoje bandė fotkinti perkadruojant su MF rėžimu. smile.gif smile.gif

Noisius ne toks irnesakyk.gif

Kaip gyvenat? Daug fotografuojat?

As savaitgali pirmasias krikstynas fotografuosiu, viska susideliojau galvoj kaip kas bus, bet vis tiek sirdis tabaluos pagalvojus. Kaip pirmam kartui nemazas isbandymas, nes baznycioje bus vienu metu krikstijami 4 vaikai. Tai as jau isivaizduoju, puslankiu sustatys tevus, krikstatevius su vaikais. Tikiuosi bent nereikalingi dedes su savo telefonais ir muilinukais nesutrugdys iamzinti svarbiausiu akimirku..
Atsakyti
QUOTE(neiste @ 2012 05 24, 18:00)
Noisius ne toks irnesakyk.gif

Kaip gyvenat? Daug fotografuojat?

As savaitgali pirmasias krikstynas fotografuosiu, viska susideliojau galvoj kaip kas bus, bet vis tiek sirdis tabaluos pagalvojus. Kaip pirmam kartui nemazas isbandymas, nes baznycioje bus vienu metu krikstijami 4 vaikai. Tai as jau isivaizduoju, puslankiu sustatys tevus, krikstatevius su vaikais. Tikiuosi bent nereikalingi dedes su savo telefonais ir muilinukais nesutrugdys iamzinti svarbiausiu akimirku..

Ojej, sėkmės tau smile.gif lauksiu įspūdžių smile.gif o aš į Šiaulius savaitgalį išvažiuoju, gal kuri forumietė yra iš to krašto? Būt smagu susitikti, būsiu nuo penkt vakaro iki sekm smile.gif
Atsakyti
QUOTE(noisy-B @ 2012 05 23, 15:13)
ax.gif komentarams...

akys bigsmile.gif man gal sviesoka ir gal del to jb ne taip ziurisi blush2.gif bet kai pati nemoku jb grazaus padaryti, tai sunku ir kitus kritikuoti smile.gif

QUOTE(noisy-B @ 2012 05 24, 17:19)
Ojej, sėkmės tau smile.gif lauksiu įspūdžių smile.gif o aš į Šiaulius savaitgalį išvažiuoju, gal kuri forumietė yra iš to krašto? Būt smagu susitikti, būsiu nuo penkt vakaro iki sekm smile.gif

ar tik ne rg Siauliuos mokos g.gif ?

uzskaitau nd, Poisson'è smile.gif
Atsakyti
QUOTE(noisy-B @ 2012 05 24, 18:19)

Ė, tai davai susitinkam. Neiste, gal ir tu spėsi? smile.gif
rG, o tavo planai kokie? Ar būsi šiam mieste savaitgalį?
Atsakyti
QUOTE(noisy-B @ 2012 05 24, 19:19)

Ei, ei, penktad vakaras ir sestd visa diena uzimta, sekmadieni laisva!!!!dafai tinkames! bigsmile.gif
Atsakyti
Laba, vis paskaitinedavau tema, o paskutinemis dienomis ir tam laiko nebeliko. Dejau zveriskas pastangas ieskodama veidrodinuko ir pagaliau turiu tikra grazuoli - sony alpha 900. Dabar reikes pasiraityti rankoves jam perprasti ir susidraugauti smile.gif
Bet dar turiu klausimeli...remontuojam paskuyini kambari, ateityje galvoju is jo padaryti mini mini foto studija...tai mastau kokios spalvos sienos tam labiausiai tiktu? Busiu labai dekinga pasidalinusioms mintimis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dincelis @ 2012 05 24, 20:01)
Laba, vis paskaitinedavau tema, o paskutinemis dienomis ir tam laiko nebeliko. Dejau zveriskas pastangas ieskodama veidrodinuko ir pagaliau turiu tikra grazuoli - sony alpha 900. Dabar reikes pasiraityti rankoves jam perprasti ir susidraugauti smile.gif
Bet dar turiu klausimeli...remontuojam paskuyini kambari, ateityje galvoju is jo padaryti mini mini foto studija...tai mastau kokios spalvos sienos tam labiausiai tiktu? Busiu labai dekinga pasidalinusioms mintimis  smile.gif

eisi tuoj namų darbų daryt iš naujo, jei tokius klausimus uždavinėji biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ka @ 2012 05 24, 17:52)
Ė, tai davai susitinkam. Neiste, gal ir tu spėsi?  smile.gif
rG, o tavo planai kokie? Ar būsi šiam mieste savaitgalį?

Man banas.
Nu ne tikrai nebūsiu. Aš MD rašau gegužę 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Peonyblossom @ 2012 05 24, 11:23)

5 ND darai?  biggrin.gif

Ne, vaikas serga, kita sav. i darza, tada bandysiu. Bet va nustebau, kai Roboberto (lyg taip) rase, kad pamirskit jus ta WB, statykit ant auto ir rupinkites svarbesniais dalykais g.gif
O KAIP KITOS, WB ant auto ar pastoviai perstatineja ax.gif ?

QUOTE(noisy-B @ 2012 05 24, 11:42)
Turi ant objektyvo perjungti mygtuką į MF, kad nebūtų AF, tada nusireguliuoji į tą pagalvę tarkim, nustatai MF ant objektyvo, kad nefokusuotų, o tiesiog nufotografuotų ir psio smile.gif

Vot p ciom diela bigsmile.gif , aciu!

QUOTE(Dincelis @ 2012 05 24, 21:01)
...remontuojam paskuyini kambari, ateityje galvoju is jo padaryti mini mini foto studija...tai mastau kokios spalvos sienos tam labiausiai tiktu? Busiu labai dekinga pasidalinusioms mintimis  smile.gif

Tai speju balta g.gif . O kiek ant kiek kambariuka zadi pasidaryt?
Atsakyti
QUOTE(noisy-B @ 2012 05 24, 18:19)

Matau su fokusu jau issiaiskinai, ne siaip sau jis nusoka wink.gif Del paskutiniu rodytu foto tai nerealaus grozio modeliukas.... bet manau jos tipazui reikejo svelnesnes aplinkos.... arba sia aplinka kiek kitaip isnaudot... man tavo nuotraukose jau noretusi idomesnes sviesos.... smile.gif

QUOTE(Abo. @ 2012 05 24, 22:28)
Man banas.
Nu ne tikrai nebūsiu. Aš MD rašau gegužę  4u.gif

Kas su tavim taip pasielge? Kur jau prisireklaminai? biggrin.gif

Maggie auto paskutinis patiko....

Kitu nd kiek maciau jau uzskaityti smile.gif

O as ateinu su auto.... prisistatau kai ragana su savo zaislu deze.... patarsykit kas netingit smile.gif

user posted image

Taip pat patarsymui portretukas.....

user posted image

Cia kad neisvytumet is smeliadezes ir leistumet papliurpt biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(S.B.M. @ 2012 05 24, 22:39)

O as ateinu su auto.... prisistatau kai ragana su savo zaislu deze.... patarsykit kas netingit smile.gif

auto lyg ciuozia, bet protretukas labai mielas smile.gif
Atsakyti