Ka, neiste -> 860376606 tinka sekmadienis
S.B.M. -> joa, pasijaučiau ne kaip, kai tokią klaidą padariau su "al servo". Kažkada bandžiau fotografuoti serijom, dėl to ir liko nustatytas, dbr serijom niekad nefotografuoju. Gėda, taip susifailinti ir griaužti nagus, kad tai - technikos klaida..
Ačiū, na, pati matau dbr, kad vis netinkamai parenku vietas ir modeliukus, sunku man dar sužiūrėti matyt, planavom visai kitur fotografuotis, bet toj vietoj net sargo neradom, žodžiu
Peonyblossom -> cha cha, aš irgi pagalvojau, kad apie kėdes ir antikėdes rašo
ne tu viena 
Rytine Kava 10 -> man tai auto per daug nublurinti ir sepia nepatinka [ji man kažkodėl nepatinka baisiausiai iš vis] ir tattoo labai pjaunasi su suknele tokia, reikėjo kitu šonu
ir dar pritariu dėl to kutoso
ir antruiode auto, nugis kam tiek to bluro? Labai ne kaip žiūrisi, viskas užblurinta ir akys, nesimato fokuso, o jau sepia, mane atstumia iš karto
Persifotografuok

S.B.M. -> joa, pasijaučiau ne kaip, kai tokią klaidą padariau su "al servo". Kažkada bandžiau fotografuoti serijom, dėl to ir liko nustatytas, dbr serijom niekad nefotografuoju. Gėda, taip susifailinti ir griaužti nagus, kad tai - technikos klaida..
Ačiū, na, pati matau dbr, kad vis netinkamai parenku vietas ir modeliukus, sunku man dar sužiūrėti matyt, planavom visai kitur fotografuotis, bet toj vietoj net sargo neradom, žodžiu

Peonyblossom -> cha cha, aš irgi pagalvojau, kad apie kėdes ir antikėdes rašo

Rytine Kava 10 -> man tai auto per daug nublurinti ir sepia nepatinka [ji man kažkodėl nepatinka baisiausiai iš vis] ir tattoo labai pjaunasi su suknele tokia, reikėjo kitu šonu

QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2012 05 25, 14:40)
PATARKIT man dar del tu grindu, ar gerai butu kilimine danga?? Nes as MB neleidau det azuoliniu lentu kaip visam name ... (nebalintos, paprastos)
Man asmeniškai kiliminė danga nepatinka, tai aš subjektyviai siūlau kitą dangą

QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2012 05 25, 13:40)
PATARKIT man dar del tu grindu, ar gerai butu kilimine danga?? Nes as MB neleidau det azuoliniu lentu kaip visam name ... (nebalintos, paprastos)
nu čia ne interjero skyrelis

p.s. susidėk medines ir nudažyk.
QUOTE(Peonyblossom @ 2012 05 25, 12:41)
Grindis tik medines, platesniu lentu, baltos arba pilkos spalvos grindys . Krikstoline uzuolaidele (ne ant lango cia turiu omenyje), daug aksominiu paduskeliu, mielu vintaziniu smulkmenu (lagaminai, senovinis vezimelis, remeliai, knygos, vazos, lagaminai, skrynia, papuosalu dezute, sepetys, pinti krepsiai ir t.t..) su kuriomis butu galima sukurti idomesniu kadru, keli french stiliaus baldeliai: Side table , Kede , chaise longue . Na aisku spalvas viska derinant tarpusavyj, kad nebutu bardakelis. Bet as pasilikciau prie tradicisku, svelniu matiniu spalvu, na gal tik su aksesuarais ryskesniais pazaisciau, kad nebutu per dideles nykumos pvz paduskiukai ryskus rozines ar levandu spalvos 

Tai cia jau visas provansas, balintos grindys ir tas staliukas idetas.
Tas gultas (ar kaip jis) tai man patinka

Lagaminai kazkaip pabode, nes labai daug kur macius foto su jais

Rasciau detaliu po namus pavaiksciojus

QUOTE(Poisson'è @ 2012 05 25, 14:55)
Bet buna ilgo plauko, minkstu

TIK GALVOJU ar ji fotkese nemaisys, ta kilimine danga

Papildyta:
QUOTE(sayonara @ 2012 05 25, 14:58)
AS DOMIUOSI kas GERIAU kaip fotostudijai.
QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2012 05 25, 15:07)
Aš tai tikrai nedėčiau kiliminės dangos fotostudijoj... Ir dabar namie kai fotografuoju, kilimą visada susuku ir nešu tolyn

QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2012 05 25, 15:07)
Bet buna ilgo plauko, minkstu

Po tvarkymosi neberasi laiko fotkinimui

Be to, jei fotofoną naudosi, ant minkštos kiliminės dangos žymės liks - įsispaus kojos ir šešėlius mes.
QUOTE(Poisson'è @ 2012 05 25, 15:19)
Po tvarkymosi neberasi laiko fotkinimui
O jei dar svečius (modelius) priiminėsi
Atsigersite kavytės, nukris sausainio gabaliukas - siurbliu neišsiurbsi, teks rankytėmis viską išrankioti
Be to, jei fotofoną naudosi, ant minkštos kiliminės dangos žymės liks - įsispaus kojos ir šešėlius mes.

Tu teisi, ypac del 2-os pastraipos

O TOKIOS grindys kazi nebutu margos

Radau sena foto, vat sakau ta foteli galesiu nusitempt i fotostudija kartais

PARASYKIT PRASAU, KOKIAS GRINDIS GERIAUSIA DARYT

Rytine kava, taigi nesvarbu tos grindys
Čia jau priklauso kaip tu bendrą interjerą derinsi. Jei norėsi erdvę kaip fotostudiją išnaudoti, tai svarbu sienas šviesiai išdažyti ir tuščios erdvės palikti. Visa kita labai individualu - derini grindų spalvą prie būsimų baldų ir tiek
Mano 4 ND netinkamas?

Mano 4 ND netinkamas?

aš rimtai, čia ne interjero skyrelis. jeigu yra poreikis aptarti, kas reikalinga fotostudijai, kaip ją įrengti, kokį interjerą pasirinkti, galima gal kiton temon eiti ir ten aptarinėti. arba susikurti tokią, jeigu nėra. yra atskiras didelis skyrius, skirtas fotografijai. čia yra tema mokomės fotografuoti, su tam tikrais lyriniais nukryimais, nu bet apie kilimines dangas ir provansus bent jau nekalbėkim, *****
apie fotostudijų tipinį įrengimą galima internete pasiskaityt, o čia kalba eina apie kambario įrengimą gyvenimui (grindų danga, lentos, baldai, stilius), bet taip, kad ir pafotkint galima būtų. tai primenu, kad pafotkint galima bet kur. ir kalba ši yra taip toli nuo fotografijos, kaip Florida nuo Aliaskos. Tad kalbėkim apie fotografiją arba bent jau su fotografija, jos keliamomis emocijomis, techniniais aspektais susijusiomis temomis. dar užuolaidas aptart betrūksta ir kontaktais užuolaidų salonų pasidalint. arba apie sodų apželdinimą, nes juk juose irgi fotkiname?
rimtai. gal galima be didesnio putojimosi pernešti šį pokalbį kur nors labiau su tuo susijusion temon arba į AŽ?
Poisson'è, užskaitau ketvirtą

apie fotostudijų tipinį įrengimą galima internete pasiskaityt, o čia kalba eina apie kambario įrengimą gyvenimui (grindų danga, lentos, baldai, stilius), bet taip, kad ir pafotkint galima būtų. tai primenu, kad pafotkint galima bet kur. ir kalba ši yra taip toli nuo fotografijos, kaip Florida nuo Aliaskos. Tad kalbėkim apie fotografiją arba bent jau su fotografija, jos keliamomis emocijomis, techniniais aspektais susijusiomis temomis. dar užuolaidas aptart betrūksta ir kontaktais užuolaidų salonų pasidalint. arba apie sodų apželdinimą, nes juk juose irgi fotkiname?
rimtai. gal galima be didesnio putojimosi pernešti šį pokalbį kur nors labiau su tuo susijusion temon arba į AŽ?
Poisson'è, užskaitau ketvirtą