Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

tik jau sienų skirtingom spalvom nedažyk, atsispindės gi atspalviai. baltai ir vsio. visa kita pastumiama ir patraukiama.
Atsakyti
4 ND - fiziškai keičiame atstumą.

user posted image

user posted image

user posted image

Laukiu užskaitymų 4u.gif
Atsakyti
Ka, neiste -> 860376606 tinka sekmadienis mirksiukas.gif

S.B.M. -> joa, pasijaučiau ne kaip, kai tokią klaidą padariau su "al servo". Kažkada bandžiau fotografuoti serijom, dėl to ir liko nustatytas, dbr serijom niekad nefotografuoju. Gėda, taip susifailinti ir griaužti nagus, kad tai - technikos klaida..
Ačiū, na, pati matau dbr, kad vis netinkamai parenku vietas ir modeliukus, sunku man dar sužiūrėti matyt, planavom visai kitur fotografuotis, bet toj vietoj net sargo neradom, žodžiu smile.gif

Peonyblossom
-> cha cha, aš irgi pagalvojau, kad apie kėdes ir antikėdes rašo biggrin.gif ne tu viena smile.gif

Rytine Kava 10 -> man tai auto per daug nublurinti ir sepia nepatinka [ji man kažkodėl nepatinka baisiausiai iš vis] ir tattoo labai pjaunasi su suknele tokia, reikėjo kitu šonu smile.gif ir dar pritariu dėl to kutoso smile.gif ir antruiode auto, nugis kam tiek to bluro? Labai ne kaip žiūrisi, viskas užblurinta ir akys, nesimato fokuso, o jau sepia, mane atstumia iš karto smile.gif Persifotografuok smile.gif
Atsakyti
POISONE, nu gerai g.gif

NOISY-B, na jo, aciu smile.gif

PATARKIT man dar del tu grindu, ar gerai butu kilimine danga?? Nes as MB neleidau det azuoliniu lentu kaip visam name ... (nebalintos, paprastos)
Atsakyti
QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2012 05 25, 14:40)
PATARKIT man dar del tu grindu, ar gerai butu kilimine danga?? Nes as MB neleidau det azuoliniu lentu kaip visam name ... (nebalintos, paprastos)

Man asmeniškai kiliminė danga nepatinka, tai aš subjektyviai siūlau kitą dangą laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2012 05 25, 13:40)

nu čia ne interjero skyrelis biggrin.gif

p.s. susidėk medines ir nudažyk.
Atsakyti
QUOTE(Peonyblossom @ 2012 05 25, 12:41)
Grindis tik medines, platesniu lentu, baltos arba pilkos spalvos grindys  . Krikstoline uzuolaidele (ne ant lango cia turiu omenyje), daug aksominiu paduskeliu, mielu vintaziniu smulkmenu (lagaminai, senovinis vezimelis, remeliai, knygos, vazos, lagaminai, skrynia, papuosalu dezute, sepetys, pinti krepsiai ir t.t..) su kuriomis butu galima sukurti idomesniu kadru, keli french stiliaus baldeliai: Side table , Kede , chaise longue . Na aisku spalvas viska derinant tarpusavyj, kad nebutu bardakelis. Bet as pasilikciau prie tradicisku, svelniu matiniu spalvu, na gal tik su aksesuarais ryskesniais pazaisciau, kad nebutu per dideles nykumos pvz paduskiukai ryskus rozines ar levandu spalvos  mirksiukas.gif

Tai cia jau visas provansas, balintos grindys ir tas staliukas idetas.
Tas gultas (ar kaip jis) tai man patinka wub.gif
Lagaminai kazkaip pabode, nes labai daug kur macius foto su jais g.gif , vezimeliai senoviniai nepatinka g.gif
Rasciau detaliu po namus pavaiksciojus biggrin.gif

QUOTE(Poisson'è @ 2012 05 25, 14:55)
Man asmeniškai kiliminė danga nepatinka, tai aš subjektyviai siūlau kitą dangą laugh.gif

Bet buna ilgo plauko, minkstu wub.gif
TIK GALVOJU ar ji fotkese nemaisys, ta kilimine danga g.gif
Papildyta:
QUOTE(sayonara @ 2012 05 25, 14:58)
nu čia ne interjero skyrelis biggrin.gif

AS DOMIUOSI kas GERIAU kaip fotostudijai.
Atsakyti
QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2012 05 25, 15:07)
Bet buna ilgo plauko, minkstu  wub.gif

Aš tai tikrai nedėčiau kiliminės dangos fotostudijoj... Ir dabar namie kai fotografuoju, kilimą visada susuku ir nešu tolyn smile.gif Pritariu merginoms, ir aš už lentas. O ilgo plauko kilimą galima tokį mažesnį nusipirkti, kai reikia - patiesi, kai ne - susuki... Bus įvairiau ir gražiau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2012 05 25, 15:07)
Bet buna ilgo plauko, minkstu  wub.gif
TIK GALVOJU ar ji fotkese nemaisys, ta kilimine danga  g.gif

AS DOMIUOSI kas GERIAU kaip fotostudijai.

Po tvarkymosi neberasi laiko fotkinimui biggrin.gif O jei dar svečius (modelius) priiminėsi doh.gif Atsigersite kavytės, nukris sausainio gabaliukas - siurbliu neišsiurbsi, teks rankytėmis viską išrankioti biggrin.gif

Be to, jei fotofoną naudosi, ant minkštos kiliminės dangos žymės liks - įsispaus kojos ir šešėlius mes.
Atsakyti
QUOTE(Poisson'è @ 2012 05 25, 15:19)
Po tvarkymosi neberasi laiko fotkinimui  biggrin.gif O jei dar svečius (modelius) priiminėsi  doh.gif Atsigersite kavytės, nukris sausainio gabaliukas - siurbliu neišsiurbsi, teks rankytėmis viską išrankioti  biggrin.gif

Be to, jei fotofoną naudosi, ant minkštos kiliminės dangos žymės liks - įsispaus kojos ir šešėlius mes.

Tu teisi, ypac del 2-os pastraipos g.gif , aciu. Gerai, kad uzejo kalba apie tai thumbup.gif
O TOKIOS grindys kazi nebutu margos g.gif
Radau sena foto, vat sakau ta foteli galesiu nusitempt i fotostudija kartais rolleyes.gif
PARASYKIT PRASAU, KOKIAS GRINDIS GERIAUSIA DARYT 4u.gif 4u.gif 4u.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rytine Kava 10: 25 gegužės 2012 - 14:32
Rytine kava, taigi nesvarbu tos grindys 4u.gif Čia jau priklauso kaip tu bendrą interjerą derinsi. Jei norėsi erdvę kaip fotostudiją išnaudoti, tai svarbu sienas šviesiai išdažyti ir tuščios erdvės palikti. Visa kita labai individualu - derini grindų spalvą prie būsimų baldų ir tiek 4u.gif

Mano 4 ND netinkamas? verysad.gif blush2.gif smile.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Poisson'è: 25 gegužės 2012 - 15:11
aš rimtai, čia ne interjero skyrelis. jeigu yra poreikis aptarti, kas reikalinga fotostudijai, kaip ją įrengti, kokį interjerą pasirinkti, galima gal kiton temon eiti ir ten aptarinėti. arba susikurti tokią, jeigu nėra. yra atskiras didelis skyrius, skirtas fotografijai. čia yra tema mokomės fotografuoti, su tam tikrais lyriniais nukryimais, nu bet apie kilimines dangas ir provansus bent jau nekalbėkim, ***** lotuliukas.gif

apie fotostudijų tipinį įrengimą galima internete pasiskaityt, o čia kalba eina apie kambario įrengimą gyvenimui (grindų danga, lentos, baldai, stilius), bet taip, kad ir pafotkint galima būtų. tai primenu, kad pafotkint galima bet kur. ir kalba ši yra taip toli nuo fotografijos, kaip Florida nuo Aliaskos. Tad kalbėkim apie fotografiją arba bent jau su fotografija, jos keliamomis emocijomis, techniniais aspektais susijusiomis temomis. dar užuolaidas aptart betrūksta ir kontaktais užuolaidų salonų pasidalint. arba apie sodų apželdinimą, nes juk juose irgi fotkiname?

rimtai. gal galima be didesnio putojimosi pernešti šį pokalbį kur nors labiau su tuo susijusion temon arba į AŽ?

Poisson'è, užskaitau ketvirtą
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sayonara: 25 gegužės 2012 - 15:20