QUOTE(*Itza* @ 2012 05 16, 14:04)
QUOTE(inc @ 2012 05 16, 11:07)
o aš kad ir kaip be proto norėčiau eit fotkint, bet turiu du tokius žiogus, kurie kartais atrodo pririšę laiko ir nei tu labai ištaikysi tarp visokių miegų ir pan., nes tada turi vieną valandą laisvą per visą dieną, tai noris bent kavos ramiai atsisėdus išgert, o jei pradedi galvot/ daryt fotosesijas, tai būtinai sutrukdys. paskui nervas jama, kad neišėjo, nespėjai ir t.t. jaučiuosi tada kaip kokia rūkorė negalėdama pabėgt parūkyt. tad fotkinu tik kai galiu ir be jokių didelių pasiruošimų kasdienius visokius įvykius.
o dieve, atrodo, kad aš būčiau parašiusi, būtent tokia pas mane situacija, tik žiogas mažas vienas
QUOTE(chiquitka @ 2012 05 16, 13:08)
PPS: kazin, 4 menesius cia sedint prie ko cia man save priskirus
senbuve? naujabuve? siek tiek patyrusi naujoke? kazkiekpabuve? siektiekpabuve? 
man atrodo mes panašaus senumo su tavim, nes lyg panašiu laiku ND darėm
QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2012 05 16, 13:34)
O fotika nusipirkau tik po 3 uzsiemimu ir ji rankose turiu 3 sav., tai reikalas tame, kad noriu bendraut su norinciom ismokt.
Ir negalvok, kad mes nieko naujokes neskaitom, nesidomim, nebandom. As paskutinius 2 men., nieko kito ir nebeveikiu
Ir negalvok, kad mes nieko naujokes neskaitom, nesidomim, nebandom. As paskutinius 2 men., nieko kito ir nebeveikiu
Aš irgi lankiau superinius kursus prieš 5 metus, 4 metai kaip turiu veidrodinį fotiką, ale tas jausmas, kaip norėčiau fotografuoti, tik nesenai pradėjo ateidinėti
QUOTE(isora @ 2012 05 16, 12:10)
As tai matau, bet kad komentuot neduoda, tai nelabai patogu vienoj vietoj ziuret, kitur eit komentuot
QUOTE(kabesita @ 2012 05 16, 12:11)
Kad pasakiau, kad ignuoruojat, gerai interpretavot
Tai gal mano darbai nebuvo WOW, bet nereiskia, kad tuo baigsis, jei ir toliau bandysiu bandysiu bandysiu, tai ir ledai pajudes 
Mes kai ignuoruojam, tai zinom, kad ignuorojam, koks tikslas mum tai sakyt?
QUOTE(rG. @ 2012 05 16, 13:56)
Tai gerai, dėl šitos priežasties, dabar visada girsim ir pastebėsim, nes gi labai domiesi pastaruosius du mėnesius. Ar nejuokingai skamba?
Mažiau kalbų, daugiau darbų, jei nepastebi, vadinasi neužtenka dviejų mėnesių 
As aplamai tai apie ND pradziai. Jei jau juos reikia daryt naujokems, tai ir komentuokit senbuves, blogai ar gerai, nes gal tada nereik tu ND, nes nelabai yra noro kam komentuot
Prisigalvojat namu darbu, o po to rekiat, mums algu nemoka uz komentavimus, nu ar nejuokinga?
QUOTE(sayonara @ 2012 05 16, 14:12)
va, čia jau kita kalba..
isora, fotkes rodo, bet komentuot man neduoda. čia nenoriu, noriu fotkę prieš akis turėt rašydama.
isora, fotkes rodo, bet komentuot man neduoda. čia nenoriu, noriu fotkę prieš akis turėt rašydama.
Patvarkiau...
Papildyta:
QUOTE(chiquitka @ 2012 05 16, 14:18)
As tai matau, bet kad komentuot neduoda, tai nelabai patogu vienoj vietoj ziuret, kitur eit komentuot
patvarkiau...
QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2012 05 16, 13:19)
As aplamai tai apie ND pradziai. Jei jau juos reikia daryt naujokems, tai ir komentuokit senbuves, blogai ar gerai, nes gal tada nereik tu ND, nes nelabai yra noro kam komentuot
Prisigalvojat namu darbu, o po to rekiat, mums algu nemoka uz komentavimus, nu ar nejuokinga?
Jei nebūtų ND, tema pavirstų į "apsigrožėkime savo pabiručiais", o dėl komentavimo - trūkt už vadžių, vėl iš pradžių. Jau atsakyta. Kas stengėsi ir kam pavyko, tas neliko nepastebėtas.
QUOTE(GiedreB @ 2012 05 16, 12:16)
man atrodo mes panašaus senumo su tavim, nes lyg panašiu laiku ND darėm
Tai gal dėl to, bet labai pastebiu tavo pažangą, matosi, kad nestovi vietoj:) Aš tai lėtesnių apsukų...
Tu galetum dazniau foto kelt, nes retokai ka rodai, todel ir jauti kad leciau einas
QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2012 05 16, 12:19)
Nu tai gal pasidaryk sau atskira tema, kur nieko nereikia?
Ne del senbuviu ND darai, DEL SAVES! Tai i nauda TAU, nes tu is ju turi kazka suprast, TAU turi prasvist ir aiskiau pasidaryt visi pagrindai
Nenori, nedaryk, gi nieks nevercia, nieks netgi nekviete cia prisijungt prievarta
Tik paskui nesukauk, kad tavo ikeltu sedevru niekas nenori kometuot
Gal tau geriau i Fotografuojame ir grozimes? Ten jokiu reikalavimu nera
QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2012 05 16, 13:19)
1. As aplamai tai apie ND pradziai. Jei jau juos reikia daryt naujokems, tai ir komentuokit senbuves, blogai ar gerai, nes gal tada nereik tu ND, nes nelabai yra noro kam komentuot
2. Prisigalvojat namu darbu, o po to rekiat, mums algu nemoka uz komentavimus, nu ar nejuokinga?
2. Prisigalvojat namu darbu, o po to rekiat, mums algu nemoka uz komentavimus, nu ar nejuokinga?
1. yra toks posakis: neaiškink, ką man daryti, ir aš neaiškinsiu, kur Tau eiti
dažniausiai nelabai yra noro juos gerai padaryt, turiu konstatuoti, o tada jau nėra noro ir komentuot. Nes nė vieni puikūs ND neliko nepakomentuoti. kai komentuoji, būna blogai, nes per daug reikalauji, "mes gi tik pradžiamokslės". kai nustoji komentuot, kad neduok dieve per daug nepareikalautum, vėl blogai, nes nekomentuoji.
aš tiek prisikomentavus tų ND.. vienos padaro išvadas, pasitaiso, geranoriškai pluša trylika kartų, kol perdaro puikiai. kitos verkia, išeina, tranko durimis arba galvomis į duris, padaro dar kokį kartelį, skundžiasi ignoravimu, nekomentavimu ir pan. Iš katros grupės Tu?
2.
uoj, kokia diena. paaaaaaaaaaaasaka..
QUOTE(chiquitka @ 2012 05 16, 12:05)
As UZ
Beje, organizuojamas susitikimas Airijos lietuviu - fotografijos entuziastu, birzelio 2, Galway grafystei, tai gali prisijungt
As tai kinkas drebindama varysiu
Daugiau cia
Beje, organizuojamas susitikimas Airijos lietuviu - fotografijos entuziastu, birzelio 2, Galway grafystei, tai gali prisijungt
O liuks
Nuorodos man neatidaro, darbinis PC blokuoja
QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2012 05 16, 14:25)
Ikelk dar karta,gi nesunku,gal nepamate
Sayonara, matos kad pasveikai
jo, įkelk. Pažadu pakomentuoti šį vieną kartą.
Papildyta:
xixixi
ant šito dalyko pas mane visada sveikatos yra
Papildyta:
QUOTE(gladiole @ 2012 05 16, 13:30)
xixixi